Haftaya pazar gününe kadar vakitin olmasi cok güzel.
Tüm katilan arkadaslarada basarilar diliyorum simdiden...
Yorumlara gecildigi zaman kime oyumuzu verdigini yazmasak daha iyi olmaz mi diye düsündüm,hani biraz heyecan olur herkeste,cünkü yazilan yorumlardan anlasilabilir birinci,sadece ufak bir öneri...
bende yazsammıki bi şeyler...
bi deneyeyim bi şeye benzerse yollarım:)))
Senin elinden çıkacak da bişeye benzemeyecek??Güldürme beni helen'im..Yaz hemen,içinde ne geçiyorsa,her kime geçiyorsa..
Şimdi diyelim ki ben mektubu yazdım altına buradaki nikimi yazmıyacağım. Bana yönetim tarafından e-mail gelecek numaram belli olacak öyle değil mi?
jüri üyeleri kim aceba Kötü Kazen
yada neden ben değilim aceba :Roflol:
Şişşşşt jüri üyeler sırrrrrrrrrrr....
Bir daha ki başka kategoride ki yarışmamıza seve seve iloş danası..(burda da buldun beni ya neyseeee gideyim mi protesto başlığına jeyyar anladın sen onu)
şule danası bundan sonraki ilk yarışmanın jürüsüne benide katmassan yakarım seni Kötü Kazen
anladım ben onu anladım sende beni anlamassan bu sefer ben seni protesto ediciimm ona göre :mymeka: Şeniz
Bi kere jüride ben yokum!!! Ben olsaydım yakardım çıranızı..Ama bana teklif eden bile olmadı..
Bi kere jüride ben yokum!!! Ben olsaydım yakardım çıranızı..Ama bana teklif eden bile olmadı..
Sen fikir sahibisin neden jüride yoksun anlamadım.Yazı ilemi katılıyorsun yoksa:):)
şule abla yarışmaya herkes katılacak mı yoksa belli sayıda mı alacaksınız oylama da çok fazla mektup varsa oy verecekler sıkılmaz mı okurken hepsini?