şu mail adresine istediğimiz an nerden ulaşabiliriz..
bende katılmaya karar verdim ama ben gerçekten kızıma mektup yazmıştım geçen gün elime geçti tarihiyle saatiyle aynen onu yazıp yollayacağım bikaçtane birini yollucam işte..
kızım okumayı tam öğrendiğinde ona okutucam..ayyy çok güzel olacak..
umarım sizde beğenirsiniz...
Arkadaşlar öyle güzel mektuplar geldi ki inanın bana,hem oy verecekler hem de jüri çok zorlanak...
şuleeemmmm bu hafta sonu yayınlanacak dimiiiiiii ?????:uhm:
Yarışmalar kısa süreli olsun diyorum..Örneğin bir hafta süre..Hafta başında katılım,hafta sonunda sonuç açıklansın..Bu da bir motivasyondur yani üyeler için..
Misal,
en güzel imza yarışması,en güzel dini hikaye yarışması, bir annenin çocuğuna duygularını kelimelerle anlatabilme yarışması vs vs..
10 aday pazartesi ankete girer,cumartesi sonuç belli olur..
Sitenin birinciye yada dereceye girenlere beşi bi yerde verecek hali yok!!!!''KK'nın Tescillenmiş Birincileri'' diye,yarışmanın altında bir başlığımız olur,kategorilere göre derece alanların nicklerini ekleriz..
O da olmadı,açık profile,şu yarışmanın birincisidir diye not düşer yönetim..
banane lemm ben besi birlik istiyommtatlicadiarzulaelaelaelaelae
yogsam yaris maris etmem :dilcikar:
:)) yav amma hevese getirdiniz beni hee, heycanlanmıyodum önceleri ama sayenizde okudukca bi acaip oluyorum, keşkem biraz daha düşünüp de yazaydım şu mektubumu, niye acele ettiysem artık :))
Acele yazılmışı böyleyse,saatlerini harcayarak yazdığın kim bilir nasıl olurdu:)))
Tüm mektuplar çok çok güzel,çok çok özel..Bilginize..yerimseniben
Berşule emeklerine sağlık canım... Bu arada modluğun hayırlı uğurlu olsun,YAKIŞMIŞa.s.
Acele yazılmışı böyleyse,saatlerini harcayarak yazdığın kim bilir nasıl olurdu:)))
Tüm mektuplar çok çok güzel,çok çok özel..Bilginize..yerimseniben
Arkadaşlar!!!!!!!!
Tamam daha fazla heyecan yapmaktan vazgeçtik...Yönetim yarın oylamaya açıyor mektuplarınızı...
Bu gece gönderdiniz gönderdiniz,göndermediniz yarın sabah soluğu başka mektuplara oy verirken alırsınız..
Yarışmalarımıza dair yönetim güzel bir jest yapmış ve ayrı bir başlık açmıştır..
Kazene teşekkür ediyor,yarışmalarımızın KK'ya yakışır olacağından emin olmasını istiyoruz...
Arkadaşlar son gece...Bilginize..Yarın emek verip yazdığınız mektuplar açık oylamaya açılacaktır...
Hepinize boooooooool şanslar...