1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Merhaba, Şule ablam ben de gönderdim ama gönderememiş de olabilirim:uhm:
Tuhaf bişeyler oldu.
Nickimi konu bölümüne yazdım.
Eğer ulaştıysa ya da ulaşmadıysa bildirir misin:uhm:

Merhaba, Şule ablam ben de gönderdim ama gönderememiş de olabilirim:uhm:
Tuhaf bişeyler oldu.
Nickimi konu bölümüne yazdım.
Eğer ulaştıysa ya da ulaşmadıysa bildirir misin:uhm:

Tatlım hayır ulaşmamış..Lütfen camdankalpin yazdığını oku,ona göre yolla..O vakit elime geçiyor..

Bu defa olmuş olmalı:uhm:
Zaten pek bişeye benzememişti, gitmeyecem diye tutturdu zannumcatatlicadiarzu

iç dünyamı görmek istemezsin..
mektup uzun iş şimdi..daha keyifli konular vardı ben onu bekliyom..
bu konuda yarışmak beni kesmez,heycanlandırmaz bamında...

yooo ben farkındayım iç dünyanın:))hiçte görmek istemeyeceğim gibi değil bence:)sana törpü verecem ben:Roflol::Roflol: hadi bakalım başka dallarda görelim marifetini:))

Arkadaşlar yarışma konusunda ki iyi ve kötü motivasyonlarınızı başka alanlarda yapmanızı rica ediyorum..
Eminim ne demek istediğimi anlamışınızdır..

Berşulem biraz geç kaldım ben de yazmaya çalışacağım.:teselli:

Kızlar email adresine tıklamayın adresi kendi mailinizde gönderilecek kısmına yazın.Tıklarsanınız mektuplarınız gitmez.
Herkese kolay gelsin.

Yazmaya çalışma yaz...Çok eğleneceğiz çok..Yaptıklarım,yapacaklarımın garantisidir,benden demesi...:1closedeyes:

Mektubumu postaya verdim. Elinize ulaştı mı? Konu bölümüne nikimi yazdım!! Olumlu ya da olumsuz beni haberdar ederseniz sevinirim.

Mektubumu postaya verdim. Elinize ulaştı mı? Konu bölümüne nikimi yazdım!! Olumlu ya da olumsuz beni haberdar ederseniz sevinirim.

Tamam Laaleciğim mektubun elimde,katılımın için teşekkürler..Bol şanslar sana..yerimseniben

Rica ederim... Teşekkür ederim... Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim...:teytey::teytey::teytey:

Sevgili Gurbet Kuşum!!

1-Benim gördüğüm mektupları hafta sonu,nick yerine numalarlarla oylamaya sunduğumuzda sizlere de göreceksiniz.a.s

2-Sen değil 40 fırın ekmek,140 fırın ekmek yemiş bir hatunsun,bundan sonra ki başka kategorilerde yapacağımız yarışmalarda sana jürilik teklifinde bulunacağımızdan şüphen olmasın..yerimseniben

3-Bu sistem başka sistemlere benzemez..Burda ki sistemin adı MADE IN KK'dır.Bilindiği üzere KK sisteminde torpile pabuç bırakacak göz yoktur!:1closedeyes:

4-Yönetim ve benim bildiğim jüri üyelerini siz bilmiş olsanız,baştan beri savunduğum ''Sezar'ın hakkı,Sezar'a'' tezi çürütülmüş olur.Jürileri açıkladığım taktirde,yarışmaya katılan adayların jüriye yakın olmadığını nerden bileceğiz..Bu yüzden,jüriler sır gibi saklıdır..Ama her yarışmada jüriler değişecek,herkese aynı fırsat verilecek,aynı zaman da bir yarışmada jüri olan,diğer yarışmada yarışmacı olabilecek.jeyyar

5-Jürilik hakkını gün gelip sana da verdiğimizde,tarafsız ve adil olacağından,sitede kayıtlı olan 20 bin üyenin endişesi olmaz,olamaz.Olursa bırak gereken cevabı ben hakkıyla veririm.Kötü Kazen

6-Ben bir büyümüze(bir lidere) de yazabilirsiniz dediğimde, tek aklımdan geçen isim,Türkiye'nin tek lideri Mustafa Kemal Atatürk'tü..Başka lider tanımam,başkasını lider olarak görene saygı duymam!Ona yazılan mektup elbetteki hepimizin ortak mektubudur.:asigim:

7-Seninde katılımını naçizane çok isterim..Önemli olan mektubun içeriğidir.Jüride ki arkadaşlarımız oylamaya sunmadan önce tüm imla ve yazım hatalarınında düzenlemeler yapacaklardır..Endişeniz olmasın.sırnaşık şey

8-Çok soru sormadın,bir bu kadar daha olsa seve seve cevap veririm.a.s.

Ben de sana teşekkür ediyorum,desteğin ve aydınlatıcı soruları bana cevaplama fırsatı verdiğin için kutluyorum.

Benim bir sorum daha var!!!! Sadece bir mektupla mı yarışmaya katılabiliyoruz? Yani bir tane daha yazsam şimdi, gönderemez miyim?

Benim bir sorum daha var!!!! Sadece bir mektupla mı yarışmaya katılabiliyoruz? Yani bir tane daha yazsam şimdi, gönderemez miyim?

Tatlım iki mektup olsa,jüri her ikisini de ayrı ayrı ele almak zorunda kalacak..Üstelik diğer katılanlara oranla senin şansın artmış our.Tek nick,tek mektup..
Bu arada mektubundan yana endişelenmez yersiz,çünkü güzel bir mektup olmuş..Emeğine sağlık..

İnceliğin için teşekkürler canım. Açıkçası pek endişelendiğim yok. Çünkü ben illa dereceye girmek için değil, bir şeyler paylaşmak için katıldım. Sadece, içimden yine bir şeyler karalamak geldi sana da haber vereyim dedim. Neyse; hiç önemli değil, benzer bir kategorilerde yine yarışmaya çalışacağım....

Yardımların ve cevapların için çok teşekkürler... İnşallah çok keyifli yarışmalar yaparız. Yazımla ilgili ve eğer bilgim dahilindeki konular olursa her daim yarışmalarda var olmaya çalışacağım...

Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…