- 29 Mart 2007
- 324
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy cok heyacanla bekliyorum.Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum.jeyyar
Pazar günü çabuk gelsede mektupları okusak, merak artmaya başladı, eminim çok güzellikler görecek bu gözler.
:enbuyukkk:
selam bende bi alışa bilsem bu siteye tam olarak bulamadım nereye nasıl katılınacağını nasıl mesaj yollanacağını sizde bana bi yardımcı olsanız ne güzel olurdu yarışmaya bende katılmak isterdim
Arkadaşlar!!
* Yarışmalarımızdan ilkinin kategorisi '' mektup''tur.Herkes istediği bir kişiye(ailesine,eşine,sevgilisine,çocuğuna,doğmamı ş çocuğuna,bir kuruma vs vs ) mektubunu yazabilir..Mektubun içeriği size özel olacaktır.
* Yarışmaya katılacak arkadaşlarımız daha önce belirttiğim gibi,nicklerle değil yönetim tarafından verilecek numaralarla oylamaya katılacaktır.
* Yarışmaya katılan mektupları oylamaya sunduğumuzda,herkes yorum yapabilir,şu numaralı adaya verdim bile diyebilir.
* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.
Bu jüri;sitemizde kalvyesini en güzel şekilde konuşturan,zevkle yazılarıı takip ettiğimiz,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)
* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.
* En çok oy alan beş adayın çalışmaları,son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır..
Böylece taraf ve yandaş toplama durumu kendiliğinden ortadan kalkacaktır.
* Buyurun mektuplarınızı yazmaya ve vereğim adrese postalamaya başlayın.
Yarışmalarımız; rekabet ve eğlence doğrultusunda bizlere keyif versin,örnek olsun..En önemlisi;Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim..
Herkese kolay gelsin!!!
Mektuplarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar sayfalarda arayıp zaman kaybetmesinler diye bu kuralları tekrar vermek istedim..
evet çok iyi olmuş sağolasınn canımmm.....ceyhanlı...şulemmm nolur bu sayfayı vermeye devam et....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Arkadaşlar kafanıza takılan bir nokta varsa sorun lütfen..
aklıma takılan şu kötü kadın müzeyyen niye beni bu akşam hemen yollayın son gün diye acele ettirdin sondan birinci mektup seçtirecen senin bana kastınmı var ha cevap ver bakalım
bu arada umarım gerçek adın müzeyyen değildir
Şule arkadaşım ben mektup yazmayı sevmiyorum mesaj yazsam olmazmıkiyerimsenibenyok dersen bidahaki yarışmada görüşürüz:a015: