- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
İkinci attığımda görebildin mi PekiCanım adet olmuşsun iki gün sonra tutmamış olabilir ama gene de allahım kısmeti cnm bir hafta daha bekle cnm sonra bi daha yap cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci attığımda görebildin mi PekiCanım adet olmuşsun iki gün sonra tutmamış olabilir ama gene de allahım kısmeti cnm bir hafta daha bekle cnm sonra bi daha yap cnm
Çok istediğimden öyle görüyorum gibi birde ilk çıkan sonuç değil 1 saat sonraki çekimo yüzden kondurmuyorum ama çok istiyorumYa sankigölge bişeyvar ama sen gördün mü cnm
Cnm bir saat sonra cıkan pek dohru sonuç olmuyo cnmÇok istediğimden öyle görüyorum gibi birde ilk çıkan sonuç değil 1 saat sonraki çekimo yüzden kondurmuyorum ama çok istiyorum
yerleşme kanaması daha önce olmuyormu adet gelmeden önceki günlerde bide ağrı olurmukiYerleşme kanamasıda olabilir cnm bi doktora gitsen cnm
ama 5 gün öncede test yaptım ikinci çizgi silikti .ozaman yerleşmiş olmulyormu .silik olsa bile yerleşmiş demek diilmidir.bilemiyorumki.ağrı ve sancı beni çok yıktı.(((((((((((((((Yok cnm adete yakın tuttuysa olabilir cnm
ağrın olmusmuydu.ve kaç gün sürndü lekeYani kimyasal gebeliği bilmiyorum cnm bnm o yüzden pek bişey. Diyemiyorum. Ama ben kızımda test yaptım silik cizgi cıktı sonra yerleşme lekeleri geldi
benimde oğlum 6,5 yasında. ikinciyi düşündüğümüz ilk ay yaklaşık 1 yıl once adetim geçmişti 2,3 gün test yaptım hafif silik,kan verdim 80 çıktı.2 gün sonra 109 ve sonra 175 derken tekrar 45 e düştü .yani tutunamamış.atıldı.İki üç gün sürdü cnm ağrı var mıydı hatırlamıyorum 4 yıl oldu. Kimyasal gebelik nasıl oluyo
teşekkür ederim canımAma olur. İnşallah cnm ya. Umutsuz bakma dikkat et gene
Evet maalesef canım Ümit dünyasıCnm bir saat sonra cıkan pek dohru sonuç olmuyo cnm
senin adet geçtimi.belirtiler nelerBende istiyorum belirti var gibi ama acaba beynimin bana bi oyunu bu