Gelinlik Modelleri 1 tanede benden olsun..

AYSSAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
256
2
96
İstanbul
arkadaşlar uzun zamandır sessiz sessiz gelinlik paylaşımlarınızı takip ediyorum ama inanırmısınız işte bu dediğim bi gelinlikle karşılaşamadım..galiba benim işim çok zor olacak çünkü 1 kere gelinlik giyceğimiz için en güzeli olsun istiyor ve zor beğeniyorum ..neyse bende 1 paylaşım yapmak istedim umarım beğenirsiniz..

Eklentiler

• $süferr.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 116
resmi biraz büyütüp ekler misin hiç anlaşılmıyor canım hoş bişeye benziyo ama göremedim gelinliği

anlamak güç tam olarak çözemedim ama kabarıklığı daha fazla olan gelinlikleri sewiyorum.

benimde tarzım bu degil zaten foto cok kucuk anlasılmıyoki ayrıntıları bence

canım üst tarafı pek belli olmuyoda alt tarafı güzele benziyo. yani tam benim istediğim kabarıklıkta.
Ne düz inmiş nede paraşüt gibi açılmış :)

resim anlaşılmadığı için beğenilmedi zaten..üst kısmı taşlı..etek kısmıda kalçadan itibaren kabarık..bence güzel bi gelinlik seninde beğenmene sevindim her ne kadar pek belli olmasada :)

Güzel gelinlik ama emin ol çok seçici oluyosun ve almam dediğin gelinliği alıyosun kafan çok karışıyor o yüzden dikkatli ol gelinlik giymek çok güzel

nihayet belli oldu kasım gelini olucam..tuhaf duygular sardı bedenimii ruhumuuu off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…