- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam april ne olsun takılıyorum yarın işim var akşama kadar olmayabilirim şimdiden haberin olsun aklımdayken söyleyim tartılıp çıkarım akşama yazarım sonucuslm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor![]()
10. Maddeyi bende yapacagim. Cunku cidden ikindi de bir dusus ve tatli krizi yasiyorum pms de.Tşk paylaşım için özellikle 7. ve 10. maddelere daha dikkat edeceğim canım
CAnım zaten şimdiki tavuklar da tavuk değil güvenemiyor insan balık iyidir iyibende pek yoğunlaşmıyorum ama balığa dikkat edeceğim artık
harikasın sen dagatesiiyi yapıyorsun
![]()
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor![]()
tamam canım ama unutma hee sakın tartılmayıselam april ne olsun takılıyorum yarın işim var akşama kadar olmayabilirim şimdiden haberin olsun aklımdayken söyleyim tartılıp çıkarım akşama yazarım sonucubirazdan da şu listemizi taşıyalım değil mi
![]()
evet canım gelen yok !Ben de bir heves geldim sayfalarca konusulmustur diye ama yok. Kimseler yok yine april ya. Insallah yarin listemiz guzel olur
evet kimse gelmemiş ben varım ama olamz mı aprilde var arada yalnız değilizBen de bir heves geldim sayfalarca konusulmustur diye ama yok. Kimseler yok yine april ya. Insallah yarin listemiz guzel olur
unuturmuyum ya bir haftadır azimle bugünü bekliyorum apriltamam canım ama unutma hee sakın tartılmayıyazarsın daha erkende fırsat bulursan tabii
![]()
hoşgeldin canım nasıl oldu oğlun uyuduğuna göre biraz iyileşmiş sanırımOluşumu zor da olsa uyuttum elim anca bosaldi![]()
sabah kalkar kalkmaz tartıl sonrada buraya yazarsın akşam sorun değil tartılman 1 dk bile sürmez unutmazsanYarin mutlaka tartilmaliyim
geçmiş olsun salgın var zaten bu aralar umarım iyileşir çabucakTesekkur ederimcanım benim daha iyi artik da burnumuz hala felaket akıyorİyi usuttu kuzum bu sefer
Kara listemiz de burdaymış bir görelim bakalım !!!evet kızlar bu geçen haftaki durumumuz lütfen iyi bakın birdaha böyle birşey istemiyorum ya
***1.TAKIM 395.ETAP*** ONUNCU VE ETAP SONUNCUSU![]()
ApriL_2007 (91.5/90.3/1.2/%1.31)
jasmine53 (75.8/76.3/-0.5/%-0.66)
ispanyol (75.4/75.7/-0.3/%-0.39)
dagatesi(63.1/63.1/0/%0)kilosu sabit
loyalty88(55.4/55.7/-0.3/%-0.54)
afrodit26 (62.7/62.5/0.2/%0.31)
deadline(65.6/65.6/0/%0) kilosu sabit
1. Takim Ortalamasi: %0,004![]()