• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

süperisnnnn,hem bunalımda neymiş yahuuu
birsürü işimiz var daha,spor yapılacak,zayıflanacak,fıstık gibi olunacak:)
pozitif düşünelim pozitif yaşayalımm
hayat çoooooooooooookkkkkkkkkkk güzel:)))
not:halka tatlıya nanik yap yeme:46:

benim göbüşümle sorunum var,
hamile gibi görünüyorum resmen.
düzenli mekik çekmeye başlamam lazım ama çok zor geliyo, napsam acep?

herkese merhabaa...
nedendir bilmiyorum ama bugün çok mutluyum, herşey güzel olacak diyorum kendi kendime.
kilolar gidecek, sağlıklı beslenilecek, gereksiz insanlar hayattan çıkarılacak, mutsuz olduğun ortamlara girilmeyecek
ve enn önemlisi Rabbim tekrar bir bebek nasip edecek inşallah.
bunalımdan çıkıyorum zannımca...

menümü yazayım:

sabah
1 bardak süt
2 mini minnacık kepekli poaça(evde kendim yapıyorum)
yarım elma

ara
kalan elmanın yarısı

öğlen
1 haşlanmış kabak
1 haşlanmış havuç
üzerine bir kase yoğurt

ara
5 tane badem
3 adet kuru kayısı
1 kupa tarçınlı yeşil çay

akşam (yemeğim hazır, 6 gibi yiycem)
1 ızgara baget tavuk
bol bol yeşil salata

ara
henüz karar veremedim ama bir tane meyve yicem muhtemelen

kociş akşama halka tatlı almış nalçakkkk,
ama azimliyim, ucundan accık bile yemiycem.

sabah yine bir durak öteye yüründü,
öğlen eve gelirken 2 durak önce inildi,
alışveriş yapıldı, poşetlerle eve kadar yüründü.
evde temizlik yaptım (sırf spor olsun diye:))

sabahtan beri düsünüyorum bir yeni üye daha vardi kimdi diye :1::1::1: evet sendin o :1::1: afiyet olsun menün güzel..

ben yemekle arası pek iyi olamayan ama acaip derecede abur cubur, hamur işi ve tatlı yiyen biriyim.
ama diyete başlayalı 3 gün oldu, hiç kaçamak yapmadım.
kendimi çok daha dinç hissediyorum...

:1::1: sende bendensin demekki,bende hayatim boyunca bunlarla beslenip yemek yemeden durabilirim zanimca :37:

evet MuMu85 benim o yeni üye benim:) daha doğrusu üye olamayan, deneme sürecindeki üye:))))
öğretmenim ve sabahçı çalışıyorum.
anca öğleden sonra nete girebiliyorum.

evet MuMu85 benim o yeni üye benim:) daha doğrusu üye olamayan, deneme sürecindeki üye:))))
öğretmenim ve sabahçı çalışıyorum.
anca öğleden sonra nete girebiliyorum.

tamam canim sorun degil,gelde ne zaman gelrisen gel,seninle ilgisi yok,ben son zamanlarda balik hafizali oldum da :1: he tabi bide suan takimda 4 tane deneme süresinde olan üye olunca normal yane :1:

benim göbüşümle sorunum var,
hamile gibi görünüyorum resmen.
düzenli mekik çekmeye başlamam lazım ama çok zor geliyo, napsam acep?

bence günde 10 yada 15 tane hanı spor yapıyorum dıye degılde öylesineymiş gibi başla
zamanla 20 olsun 25 30 derken kopar gider:)
insan bişeyi alışkanlık halıne getirmesi için 3 hafta gereklıymıs.:)

tamam canim sorun degil,gelde ne zaman gelrisen gel,seninle ilgisi yok,ben son zamanlarda balik hafizali oldum da :1: he tabi bide suan takimda 4 tane deneme süresinde olan üye olunca normal yane :1:

peki dördümüz arasından nasıl seçiceniz bakem?
accık tüyo versen:)

hem bi güzel yemek yiyip bide üzerine çok ihtiyacı varmış gibi abur cubur tıkınanlara ne demeli:))

ben kayınvalıdee gidicem bol salata bide sebze yemegı artık ne yaptıysa
mecburi olarak elma diyetine bir darbe vurucam
ama sabaha tekrar:)

hepinize günaydin kizlar,

bende 27 yasindayim,almanyada yasiyorum 2 tane 6 ve 3.5 yaslarinda oglum var..ev hanimiyim..

kizlar saphiree bu hafta gelmedimi benmi göremedim???

yeni üyeler hakkinda ne düsünüyorsunuz,sizce paylasimlari bu hafta listeye girebilmeleri icin yeterlimi :34:

bu hafta milshakem ve saphiree yi gören oldumu??

Hicte balik hafizali degilsin:1: sadece ben yazmistim turkiyeden misafirlerim var giremicem diye belki onu unutmussundur. Gerci dun girmem gerekti ama kizim rahatsizdi yazamadim. Ben gecmisi okurken milkshakin yazisini gordum ama sayfalar okadar cok ilerliyorki bir iki kez yazinca arada kayniyor. Daha cok yazmak gerekiyor artik. Masallah grubumuza.

Yeni gelen butun arkadaslar hosgeldiniz. Hepinizi azimli gordum insallah istediginiz kiloya en kisa surede ulasirsiniz tabi saglikli beslenerek ve sporla.
Bende tanitayim kendimi amerikadayim aramizda yedi saat fark var. Yedi saat geriyiz sizden bu yuzeden ben yakalayamiyorum sizleri sabah. Hareketli ve yaramaz bir kizim var( mevlam sizede nasip etsin insallah)ikinci icnde calismalara basladik. Benim de uzun bir sure cocugum olmadi.kilom iyiydi bende ve esimde cok saglikliydik hem burda hem turkiyede doktora gittim zaman dediler bize. Yani allah vermeyince olmuyor. Hakkinizda en guzeli olsun. Ayni zamanda part-time calisiyorum ama sanirim yakinda birakirim isi zor oluyor cocukla hem calisan hem ev kadini olmak.

Yeni gelen butun arkadaslar hosgeldiniz. Hepinizi azimli gordum insallah istediginiz kiloya en kisa surede ulasirsiniz tabi saglikli beslenerek ve sporla.
Bende tanitayim kendimi amerikadayim aramizda yedi saat fark var. Yedi saat geriyiz sizden bu yuzeden ben yakalayamiyorum sizleri sabah. Hareketli ve yaramaz bir kizim var( mevlam sizede nasip etsin insallah)ikinci icnde calismalara basladik. Benim de uzun bir sure cocugum olmadi.kilom iyiydi bende ve esimde cok saglikliydik hem burda hem turkiyede doktora gittim zaman dediler bize. Yani allah vermeyince olmuyor. Hakkinizda en guzeli olsun. Ayni zamanda part-time calisiyorum ama sanirim yakinda birakirim isi zor oluyor cocukla hem calisan hem ev kadini olmak.

Back
X