- 28 Mart 2018
- 85
- 326
- 8
- 36
hamilelik kendini gösteriyor desene:)Oh ohhh maşallah. Yediklerin arkalarına bakmadan kaçacklak bu gidişeAy ben dünden beri kötüyüm ara ara bulantım geliyo kasık ağrım var bel ağrım var ve çooook uykum var bugün kan vermeye gidecektim gidemedim bile yarın sabah gidicem artık napıyım.
ne güzel spor yapmışsın ben acayip tembellik ettim bende başlıyorum bugun ne kadar yaparsamKizlardunun telafisi ve cezasi olan sporumu bitirdim
90 dakika kondisyon bisikleti
250 kez trambolin ziplama
100 adet mekik
100 adet ic bacak plates cemberi ile
Veeee kopru ve plank ile bitis
ye huuu kim tutar beni
Aynı tempo devam daha altina dusmezsin bence canm artık spor da ekleyeceksin zatenayy inşallah canım, şu dönemde bile verebildiysem bir toparlanırsam düzenli veririm gibi hissediyorum. haftada 500-800 gr versem bana yeter zaten ama aşağısına düşmek istemiyorum100 gr falan verince moralim bozuluyor. ayda 3 kilo versem haziran temmuz ağustos derken eylül başında -9 olurum 56 falan müthiş olur
Tatlım güzel sonuçlarını bekliyoruzKuzular hepinize günaydın ben kan vermeye gidicem ay baya da tahlil yapılacak ve mecbur yine aç gidiyorum artık orda ne bulursam yiyip çıkıcam bakın şimdiden söylüyorum mecbur ne bulursam yiycem geçen haftaki gibi facia yaşamayalım. Seviyorum sizleri öpüldünüz. Alıntılarımı yaptım kiloma da evden çıkmadan bakıcam yazarım.
Hadi inşallahgünaydın kızlaar
hadi herkes güzel sonuçlarla gelsin de 1. olalım
supersin takim arkadasim yetisemediler solladn gectin 65de gordun harikasn tebrikler
Blacki tutabilen aşk olsun uç beybi uç
Olsun bu hafta için yapacak birşey yok ama regl sonrası hafta harika sonuçlar gelebilirKaptanım sabit im 74.5 kilom beni de eklermsn.mahvetti beni regl.200 gr çok gitmişdeadline
Her saat başı 1 bardak icseniz 2 litreyi fazlasıyla geçer hem artık sıcaklar da başladı daha çok su içilebilirYarim lt şu içtim şu ana kadar
Çay bardakları kısmını anlayamadım t9 azizligine ugramissin sanirim canmGeçen hafta kilom;73,5
Bu hafta kilom;72,1
Fark; 1.4 kg
Aslinda daha fazla verebilirdim ama haftanin 2 gunu kacamak yaptim. Pisman miyim? Dun yaptigim pide partisiicin degilim ama keske pazartesi dikkate etseydim .
Dun menu:
Iftar: Bol bol pide tereyag esliginde, peynir, 2 yumurta, domates salatalik, sekerl' m' sekerl' dolulu cay bardaklari
Ara (yatmadan once): 1 avuc kiraz.
1 litre su, spor yok bugun pazara gittim.
Insallah, epey motive oldum dogrusu ben de. Kac bardak cay ictigimi saymadim onu demek istedimÇay bardakları kısmını anlayamadım t9 azizligine ugramissin sanirim canmbu hafta daha kaçamak yok haftaya listedesin güzel sonuçlar bekliyoruz iki haftadır süper gidiyor
Insallah, epey motive oldum dogrusu ben de. Kac bardak cay ictigimi saymadim onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?