• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

:eek::eek::eek:
1.5 kilo mu :KK53: tebrik ediyorum canım maşşalah :nazar:

çok iyisin canım :KK16::KK39:
Aahh aahhh o dun olmasaydi buhafta super olacaktm sporum harika idi hic kacamagm da yoktu :( dun beni yakti yoksa cok iyi bi sonuc gelirdi nese artk oldugu kadaryla bakalm inslh biraz biseyler daha gitmistr ;)

canım senin bir şeyin kalmamış ki incecikmişsin :KK70: 2 kiloyu 15 günde verirsin :KK66:

:oha: canım tebrik ederim maşallah :KK200:
ay bana da yetişme de :-)
benim çok acil kaçmam lazım :skandal:
Gruba açık foto atamıyorum benim belim ince basenler var canım zati :) ama 67 halime göre onlar da da fark oldu kendimi kuş gibi hissediyorum o kesin ama ;)
15 günde zor gibi de bakalım .normal kaç ay gr gr verdim ilk defa bu kadar iyi sonuç gördüm kendimde :)

Aahh aahhh o dun olmasaydi buhafta super olacaktm sporum harika idi hic kacamagm da yoktu :KK43: dun beni yakti yoksa cok iyi bi sonuc gelirdi nese artk oldugu kadaryla bakalm inslh biraz biseyler daha gitmistr :KK66:
Canım spor konusunda yine harikasın maşallah sana seni çok merak ediyorum aslında :)
Senin yaptıklarının yarısını yapsam şu kollarla basenler giderdi :)

bugünkü menüm

sabah öncesi

1 kuru incir, 1 kuru hurma, 5 çiğ fındık,2 çiğ kaju,10 çiğ fıstık

sabah
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 dilim tb ekmek
10 zeytin

öğle
2 muz
10 çiğ kaju,5 çiğ fıstık
1 türk kahvesi

akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak tb makarna-sade
1 minik tabak salata ( havuç+kırmızı lahana)
1 maden suyu
3 yeni dünya

ara
1 türk kahvesi
3 kuru hurma

2 litre su, 30 dk yürüyüş, 25 x 2 kol hareketi pilates

Gruba açık foto atamıyorum benim belim ince basenler var canım zati :) ama 67 halime göre onlar da da fark oldu kendimi kuş gibi hissediyorum o kesin ama :KK66:
15 günde zor gibi de bakalım .normal kaç ay gr gr verdim ilk defa bu kadar iyi sonuç gördüm kendimde :)
canım sen bendensin o zaman, benim de üstüm ince altım kalın. armut tipliyiz, eriteceğiz ama umarım:KK39:

ayyy eyvah :rolleyes:
blonde ambition blonde ambition canım bak bize yetişiyorlar farkında mısın acil bir şeyler yapmalıyız :KK70: :KK4::KK4: artık kaçamak maçamak yok :KK62:
Aaayyy beni gectiler yaaa:mad: genemi ben geri kaldim:skandal: ne yapayim ben sporuda arttiramam ki zaten bundan fazla arttirirsam artk survivor a giderim:KK70: yapabilecegm tek sey kacamaklari halletmek cok dogru canm:eek:

Ah ewt inş.. :) mezuram kayıplar da elime geçerse bi ölçülerimi de yazacağım ..
8 haziran'da alayım canım senin de ölçülerini :KK66: 4 haftada bir takip ediyoruz, bakalım 1 ayda ne kadar inceleceksin :KK39: o zamana kadar hazırla olur mu mezuranı falanHoppa

Aaayyy beni gectiler yaaa:mad: genemi ben geri kaldim:skandal: ne yapayim ben sporuda arttiramam ki zaten bundan fazla arttirirsam artk survivor a giderim:KK70: yapabilecegm tek sey kacamaklari halletmek cok dogru canm:eek:
canım bundan fazla yaptığın sporda artık kas kazanmazsın yakarsın maalesef :( aşırısı da zararlı olabiliyor.
kilo vermenin %70 i beslenme %30 u spor bunu unutma. spor yan bir destek öyle düşün. ve sporla verilen kilolarda vücut daha güzel şekil alıyor. yani vermek için değil de güzel vermek için yapıyormuş gibi düşün :KK66: o yüzden 1. adım beslenme tamam mı :KK5: ben de senin gibi sporu arttırıp bölgesel yağlanmadan kurtulmalıyım :KK37:

5 çilek mi :KK22: ya ben gerçekten oburum sanırım geçen yarım kilo çileği bi oturuşta yemiştim :KK23: meyve konusunda çok kötüyüm işte hep söylediğim bu öyle 3 5 tane imkansız kesmez beni
Ben çok meyve sevmiyorum sevdiğim 2 3 meyve var zaten ama diyetisyen listesinde ne kadarsa okadar yiyorum o yuzden oyle
Takım icin sorun olmaz herhalde yüzdeyi doğru yapmışım Sadece 68 yerine 67 yazmışım deadline deadline den cevap bekliyorum
Sikintinolmaz cabimnpaylasima da yazip seabahari etiketlerim simdi;)
canım muzun üstüne tarçın döküp yesen?
bu arada sarı iran hurması nasıl oluyor daha önce hiç yemedim:)

valla hepsi nefis :kk77: yeşil canım tatlı çektirdin :KK70: :KK70: zaten akşam doymamıştım ben de ara yaparım artık kahve + hurmayla :KK70: :KK70:

yapınca söyle canım bakalım beğenecek misin :anne: en favori içeceğim benim, bademleri ıslattım bugün yarın ben de yapacağım :kk77:

ya sen ne diyorsun ben 2 kilo çileği yerim bir oturuşta :KK70: boşuna leğenle meyve yiyordum demiyorum :KK70: ama diyetisyen listeleri öyle oluyor canım 1 porsiyon çilek 6 tane maalesef. dead diyet listesine uyuyor ya ondan ama güzel kilo veriyor bak :KK16:
:KK200::KK200:

canım bundan fazla yaptığın sporda artık kas kazanmazsın yakarsın maalesef :KK43: aşırısı da zararlı olabiliyor.
kilo vermenin %70 i beslenme %30 u spor bunu unutma. spor yan bir destek öyle düşün. ve sporla verilen kilolarda vücut daha güzel şekil alıyor. yani vermek için değil de güzel vermek için yapıyormuş gibi düşün :KK66: o yüzden 1. adım beslenme tamam mı :KK5: ben de senin gibi sporu arttırıp bölgesel yağlanmadan kurtulmalıyım :KK37:
Sporu sekilli siki daha guzel ve daha saglikli bir vucut icin yapiyorum canm bunu daha omcede belirttim burda busekilde olmiycaksa zaten zayiflamaya gerek yok bana gore cunki kasdan kilo verip gevseyip daha sagliksiz bir hale gelmek bana mantiksiz gwliyor daha saglikli ve daha sekilli olunacaksa zayiflarm oda sadece sporla mumkun ;) bundan fazlasi tabiki yapmam zaten o espiri idi bir miktarda kas yaparak ilerledigim icin total agirligim dan daha az gidiyor zaten ama giden kisim yagdan gidiyor ondan en sonunda sonuc harika olucak canm haftada bir odul veriyorm artk dunde odul gunu oldu hafta sonu yapmamistm bu hafta odul gunu yapmadan da sikici oluyo diyet :( zaten ben en agirlikli olarak kardiyo yapiyorum oda direk yag yakiyor canm ;)

Sporu sekilli siki daha guzel ve daha saglikli bir vucut icin yapiyorum canm bunu daha omcede belirttim burda busekilde olmiycaksa zaten zayiflamaya gerek yok bana gore cunki kasdan kilo verip gevseyip daha sagliksiz bir hale gelmek bana mantiksiz gwliyor daha saglikli ve daha sekilli olunacaksa zayiflarm oda sadece sporla mumkun :KK66: bundan fazlasi tabiki yapmam zaten o espiri idi bir miktarda kas yaparak ilerledigim icin total agirligim dan daha az gidiyor zaten ama giden kisim yagdan gidiyor ondan en sonunda sonuc harika olucak canm haftada bir odul veriyorm artk dunde odul gunu oldu hafta sonu yapmamistm bu hafta odul gunu yapmadan da sikici oluyo diyet :KK43: zaten ben en agirlikli olarak kardiyo yapiyorum oda direk yag yakiyor canm :KK66:
ben de haftada bir ödül yapacağım zaten, ama diyetisyene de söylemiştim demişti ki bir gün ödül günü olmaz ama bir öğün olur demişti :KK66: yani bir günde sadece bir günü ödül yapmalıyız canım mesela o gün sadece 3 dilim pizza ya da magnum yemek gibi olursa olur :KK19: ama o zaman depresiftin o durum farklıydı bundan sonrakiler için diyorum :KK39:

Ben çok meyve sevmiyorum sevdiğim 2 3 meyve var zaten ama diyetisyen listesinde ne kadarsa okadar yiyorum o yuzden oyle

Sikintinolmaz cabimnpaylasima da yazip seabahari etiketlerim simdi:KK66:
:KK200::KK200:
Teşekkür ederim:KK200: seebahar artık herhafta bı yanlış oluyor bu kız nasıl kaptan yardımcısi oldu diyecek :D

Bu günkü menü
Sahur 1.5 yumurta beyazı, 2 dilim peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek, 2 kuru kayısı
İftar yarım kase mercimek çorbası, 4 minik kofte 6-7 dilim patlıcan(fırında köfteli patlıcan yaptım patatesleri yemedim) bolca salata, 1 hurma, 2 çatal karpuz, 1/10 dilim kadardır bir çatal bile yoktu revani üzerine 1 çay kaşığı sade dondurma
Ara şimdi kahve içiyorum
Su 2 litre
Spor 35 dakika kondisyon bisikleti ShellShock ShellShock

bugünkü menüm

sabah öncesi

1 kuru incir, 1 kuru hurma, 5 çiğ fındık,2 çiğ kaju,10 çiğ fıstık

sabah
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 dilim tb ekmek
10 zeytin

öğle
2 muz
10 çiğ kaju,5 çiğ fıstık
1 türk kahvesi

akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak tb makarna-sade
1 minik tabak salata ( havuç+kırmızı lahana)
1 maden suyu
3 yeni dünya

ara
1 türk kahvesi
3 kuru hurma

2 litre su, 30 dk yürüyüş, 25 x 2 kol hareketi pilates
Kahvaltı öncesini biraz azaltırsan güzel olur spor da guzel canm yeşilin uyarıları ise yaramış :D

Uyanınca
1 tane hurma ve türk kahvesi (limonum bitmiş)

Kahvaltı
Domates biber bol peyaz peynir 12 zeytin 3 ceviz 3 sarı iran hurması 1 bardak süt

Ara
1 küçük kuru incir 3 tane gün kurusu 10 fındık 1 maden suyu

Ara
1 küçük kase yoğurt 1 ceviz 1 sarı iran hurması

Akşam
Havuç ve kabak kavurması üzerine bol miktarda sarımsaklı yoğurt 1 lokma da içine tereyağı koyduğum pide ( hani kemal sunalın simidi koklayarak yediği bi film vardı ya köyden indim şehre heh tam ordaki gibi yedim o bir lokma pideyi :KK70:)

Kızlar benim canım tatlı istiyo :KK22:farkındaysanız biraz kuru meyveleri diğer günlere göre daha çok yedim ama kesmiyo ya:KK23: Zaten canımın çektiği iki tatlı var rüyama giriyo onları ankarada yiycem inşallah. Ama bugün napıyım ya bişey söyleyin bana. :KK42: Sırf perşembe diye menümü çok hafif tuttum yazık olmasın :KK17:
Canm muzu dilimle bir kavanoza koyup uzerine de kakao ekle iyice karistir kakaolar muzlari sarsın sonra çıkarıp cikolata niyetine yiyebilirsin ;)

Kizlar sabah sporumu alinti yaptm :spor:ve bunlara ek olarak 30mekik,60yan simit ve 40suguat daha yaptim:KK55: veeeee 30 dakika hizli tempo dans ettim:KK73::KK73: bugun sadece sporla yaktgm kalodi 1000i gecti:nazar: ooohhh aksam aksam dansla guzel ter attm bide dus aldm rahatladm simdi :süslü:birde aralarda iki kez odem cayi icdim yazayim
1.bardak zencefil,zerdecal,limon,rezene
2.bardak biberiye,yesilcay,limon,kiraz sapi
Ayrica 2lt su simdiden bitti :KK66:

Kahvalti: avuc ici kadar ramazan pidesi,40gr peynir,4zeytin,1domates,cay

Ara:1muz,yarim bardak sut

Ogle:3kepce çorba,3kasik yogurt

Ara:1elma,bir bardak sut

Aksam:yogurtlu kozlenmis patlican
Seni ayakta bile değil hoplayarak zıplayarak alkisliyorum :KK9::KK9::KK70::KK70:

Back