Şu aralar iyi çok şükür canım ama belli olmuyor iştemagickk canım kabızlık durumu ne alemde? Benim dün 4. Günümdü dünden beri baya iyi durumda bağırsaklarım. Limon zeytinyağı yine işe yaradı bende.
O irade yonunde benim umit yok canm cok seyler denedik ondan artk sadece bilimden meded umuyorumbilinc altina inip duruyorz bakalm neler bulucaz hahaha bende hep ne diyorum biliyomusun hani diyorum kiz istemeye giderler derler ya oglumuzun ickisi yok kumari yok sigarasi yok sen de de masallah kotu aliskanliklarn hepsi eksiksiz hepsi birdeb icki,kumar,karikiz ne karisi kizi diyo e oda var ya diyorum kari ben kizda mira hahaha sizinde ole
Şu aralar iyi çok şükür canım ama belli olmuyor işte
Senin yöntem çok iyi canım şu an oruç olduğumdan oluyor biliyorum yoksa bu kadar sürmezdiBen hamilelik boyunca bırakmam artık canım. Gerçekten güzel sonuç veriyor. Kabızlık zaten en büyük derdim. İnşallah cumaya güzel sonuç alırım.
Korksun sendenBende senin küçük harflerin yok mu aşkım biraz küçük harflerle konuş diyorumay yok ne inatlaşıcam zaten canım diyorum ya o eskidendi yani şimdi hiç anlatmaya tartışmaya ugraşamam baktım ki konuşulacak durumda değil konuşmuyorum da direk gidip yatıyorum dinlenmiş oluyorum akşam kendisi geldi ben kampanya var diye aldım felan dedi iyi dedim yani ne diyeyim ben ona onlarca yol gösterdim çocuk da değil artık kendisi bilir heee ama ben 10 kilo alınca sürekli kilo muhabbeti yapan biri kilo alırsa başına gelecekleri de tahmin etmeli bence
Evet canm bisikleti seviyorum sessiz sedasiz çocuk uyurken yapmak iyi oluyor :) ikimiz de bisikleti seviyoruzAy cok sevindim sana faydali oldysam ne mutlu banaaburdan spor aski vermeye calisip duruyorum ne mutlu birilerine ulasmis sende zaten benim gibi hep bisikletcisin
Dun o suyun yaninda sporuda abartnca gece 3 kez tuvalete kalktm bide olu gibi olmusum.heryerim agrimis gozumu acamiyorum gozum kapali tuvalete gidip geliyorum
Günaydın canımbeni solladın gittin kız artık kimseyi yakalama imkanım da yok. Cuma 61 i görecek misin
Günaydın kızlarenerjiniz yerinde maşallah hep böyle olsun benimde mutfağı su basmış kalktım her yer su bulaşık makinesinin hortumundan gelmiş birde bununla uğraşalım bakalım halı gitmiş yağmur yağdı yağacak birde üstüne uykusuzluk bana kolay gelsin işim çok
Günaydın kızlarenerjiniz yerinde maşallah hep böyle olsun benimde mutfağı su basmış kalktım her yer su bulaşık makinesinin hortumundan gelmiş birde bununla uğraşalım bakalım halı gitmiş yağmur yağdı yağacak birde üstüne uykusuzluk bana kolay gelsin işim çok
Bilmiyorum ki canım inşallah regl şişkinliğim giderse belki görürüm sen kendi kulvarında takipsizsin tatlım en fit hamilesin :))
Günaydın canım çok geçmiş olsun geçen hafta bende yaşadım çok kötü oluyor gerçekten(
Bilmiyorum ki canım inşallah regl şişkinliğim giderse belki görürüm sen kendi kulvarında takipsizsin tatlım en fit hamilesin :))
Günaydın canım çok geçmiş olsun geçen hafta bende yaşadım çok kötü oluyor gerçekten(
Çok sağolun kızlar evet ya çok zor oluyor sabahtan beri uğraşıyorum eşim gitti yeni hortum aldı birde orucsun belim koptu resmen senin başına gelmişti canım hatırladım hamile hamile iyi uğraşmışsın gerçekten benim bile belim agridiAyyy kolay gelsin arkadaşım ya bi kere benim de başıma geldi çok gıcık bişey valla. Birde oruç oruç zor olur.
İnsallah ya sporuda zorladim valla kendimi yoksa kalkmayacaktim yani yerimde sayip duruyordum. Bu ara biraz stresli bir donemdeyiz cok ozenemesemde kalorisi dusuk seyler yemeye ozen gosteriyorum burayida ihmal ediyorum cok uzuluyorum sizide takip edemiyorum koru bir takim arkadasiyim farkindayimMenü güzel artık spor da başlamış devamı da gelsincumaya güzel sonuçlar bekliyoruz
Sizleri dikkate aldim cunku o da karbonhidrat dediginiz gibi cok da sagliksiz. Aslinda amac diyet degil saglijli beslenmek. İyiki soylediniz yoksa tobe birakmazdim :)Ooooo mısır gevreği yok çok iyi gelişme
İnsallah devami gelir cook tesekkur ederimmMenu, su ve spor hepsi bugun kusursuz olmus canmharika
Agzim acik okudum :) masallllahhSabah sporum
1 saat kondisyon bisikleti
15×3 set=45 şınav
15×3set=45 mekik
15×3set=45 ters mekik
10×3 set=30 gogus
10×3 set=30 sguat
Menu
Kahvalti=40gr beyaz peynir,3çeri domates,3zeytin,1 dilim t.bgday ekm.
Ara:150gr meyceli yogurt (disardydm)
Ara:100gr kakaolu sut (disardaydm)
Disarda bir kac saat yurumusmdr ,kizimla butungun gezdik ogle sporu da o
Aksam: 1 porsiyon menenen 2dilim tambugday ekm.,4kask yogurt
Aksam sporu
50adet sguat
50×2=100 basen
50×2=100 sumo sguat
100 adet ic bacak
50 adet mekik
2.5lt su geceye kadar 3lt olur
MEnu ve spor mukemmel sizi hayranlikla takip esiyorum vallahi bir cocuk birde hamilelik ustelik yeni tasindiniz ama ihmal yok ben simdiye baklava borekleei mideye indirmistim. Azminize hayranimTelafi menümü yazayım
Uyanınca
Limonlu zeytinyağı, kahve
Kahvaltı
Domates salatalık yeşil biber yeşil soğan bool beyaz peynir az kaşar peynir 4 adet ceviz 1 orta boy muz bir bardak süt
Ara
2 hurma 1 maden suyu
Ara
Türk kahvesi 2 gün kurusu 2 fındık
Akşam
Bulgurlu cacık 3 hurma
Spor
1 saat hamile platesi
Gecmis olsun canm kolay gelsinGünaydın kızlarenerjiniz yerinde maşallah hep böyle olsun benimde mutfağı su basmış kalktım her yer su bulaşık makinesinin hortumundan gelmiş birde bununla uğraşalım bakalım halı gitmiş yağmur yağdı yağacak birde üstüne uykusuzluk bana kolay gelsin işim çok
Mümkün olduğunca dikkat et canm durumları duzeltince aktif olursun bazen böyle olabiliyorİnsallah ya sporuda zorladim valla kendimi yoksa kalkmayacaktim yani yerimde sayip duruyordum. Bu ara biraz stresli bir donemdeyiz cok ozenemesemde kalorisi dusuk seyler yemeye ozen gosteriyorum burayida ihmal ediyorum cok uzuluyorum sizide takip edemiyorum koru bir takim arkadasiyim farkindayim
Menü de spor da güzel aynen boyle devamDunki menum
Sabah
Peynir kibrit kutusu kadar
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
İki dilim kepek ekmek
Kuzu kulagi
Ara
Muz
Oglen bir sey yiyenedim
Ara da yapmadim
Aksam
Biber dolmasi 1 adet
Yogurt
Salata
Ara
Seftali
Su
1.5 litre
Yarim saat leslie
deadline
Sizleri dikkate aldim cunku o da karbonhidrat dediginiz gibi cok da sagliksiz. Aslinda amac diyet degil saglijli beslenmek. İyiki soylediniz yoksa tobe birakmazdim :)
Dunki menum
Sabah
Peynir kibrit kutusu kadar
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
İki dilim kepek ekmek
Kuzu kulagi
Ara
Muz
Oglen bir sey yiyenedim
Ara da yapmadim
Aksam
Biber dolmasi 1 adet
Yogurt
Salata
Ara
Seftali
Su
1.5 litre
Yarim saat leslie
deadline
MEnu ve spor mukemmel sizi hayranlikla takip esiyorum vallahi bir cocuk birde hamilelik ustelik yeni tasindiniz ama ihmal yok ben simdiye baklava borekleei mideye indirmistim. Azminize hayranim
yaa az mi)) iki lt olmus . ben iki lt olunca nasil seviniyorum, çok ictim diyesadece su cok az olmus canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?