Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar unutmadan yazaym bugün ki sporum son zamanlr dans etmemistm ozlemisim beyonce,shakira ve jlo sağolsun

40 dakika dans ettim
45 dakika bisiklet yaptm
4 çeşit kol plates hareketleri
en az 5 farkli cesit göğüs plates
iç bacak hareketleri,
sonrasinda plank ve şinav
bugun kol, bacak ve göğüs iyi çalıştı
yarinda kardio sonrası sguat yaprm artk

Diyete başladığım gün aldığım ölçülerim...

Sağ ayak bileği 23 cm
Sol ayak bileği 23 cm
Sağ diz üstü 48 cm
Sol diz üstü 48 cm
Popo 114 cm
Basen 111 cm
Sağ bacak 68 cm
Sol bacak 68 cm
Göbek deliği 106 cm
Bel ovuğu 95 cm
Yumurtalıklar 107 cm
Göğüs gri sütyenli 104 cm
Boyun ortası 35 cm
Sağ kol 32 cm
Sol kol 31 cm

Bu cuma aldığım ölçülerim...

Sağ ayak bileği 21 cm
Sol ayak bileği 21 cm
Sağ diz üstü 43 cm
Sol diz üstü 43 cm
Popo 100 cm
Basen 98 cm
Sağ bacak 59 cm
Sol bacak 59 cm
Göbek deliği 88 cm
Bel ovuğu 77 cm
Yumurtalıklar 95 cm
Göğüs gri sütyenli 94 cm
Boyun ortası 32 cm
Sağ kol 27.5 cm
Sol kol 27.5 cm

Kızlar istediğim kadar sıkılaşamamış olsamda benim açımdan sonuç harika. Darısı diğer doğum sonrasına inşallah. blonde ambition fitblack

Ben detaylı liste yapmıştım ya canım ama hani herkese uymaz diye bu kadar elendi ölçüler ben zaten hep öyle ölçüyorum yazıcam size ilk ve son halini
bende ölç yorum canm bacak da olsa olculer tam olcak kol göğüs bel karin kalca ve basen aliyoruz zaten bir bacak eksik bu listede bence bilmem arkadaslar ne düşünür tabi

kiz bu göğüsle popo nasl okadar gitmiş şok oldum benim diger yerler 5-7cm hatta 10cm kadar giderken göğüs ve popoda 2 şer cm anca gidiyo bu arada bence sonuclar harika canm bidahaki doğum sonrası dahada güzel olucak

Evet canım yani istediğimi elde edemedim ama şu sonuçlara bakınca gayet memnunum zaten bugünki fotoyu gördün değil mi facideki önceki sonrası yaptım aynı kıyafetlerimi giyiyorum artık ay baksana ya popo 14 cm basen 13 cm göbek 18 cm bel 18 cm simit 12 cm göğüs 10 cm bacaklardan 9 cm gitmiş hepsini geçtim boynum bile 3 cm incelmiş ya

Tamam canm sen Çarşamba yaz

Var ama çok nadir kullaniyorum canm... Ama bu konuyu araştıracagm zaten bel fıtığı var bende de

Sanırım dikdörtgenim tamamdir dikdörtgenler ekibine katılıyorum
canm vu arada ölçülerin çok guzel yanlız senin ya sen kol ve bel bel oyugunu az daha inceltsen basenide göğüs olcune az daha yaklastirdinmi süper bir kum saati olucaksin şanslısın direk kum saati olabilecek potansiyel var şuan sende bisiklete devam yarım mekik ve yan memik gibi bel oyu inceltici şeyleride ekle yanima transfer ol kum saati olalim berebar

sen de fazla detaylara gormisin ay boyun ölçmek de ne yakışır platesci arkadaşıma bu incelme süper süper

sen de fazla detaylara gormisin ay boyun ölçmek de ne yakışır platesci arkadaşıma bu incelme süper süper

Kız nasıl ölçmeyeyim boyun mu kalmıştı ortada omzumdan sonra direk kafa geliyo gibi bi görüntü olmuştu el bileklerimi ölçmemişim ama onlar bile imceldi saatlerimden biliyorum ah ahhh o platesi gönlüme göre yapamadım ki bide yapabilseydim kim bilir neler olacaktı

fotoyu fark ettim canmmasallah ne güzel morel olmustr sana onlara girebilmek fıstık da ne kadar büyümüş ya maşallah yeşilcim anneler gününde kutlu olsun bu arada

Evet canım bayadır giyiyorum zaten ki zaten bayadır da aynı kilodayım malum bugün yeni ciciler aldım kendime elbise aldım bu yaz elbise etek giymek istiyorum göbek payı var ama büyük beden almadım ona göre kendimi dizginleyeyim sadece göbeğe izin var diğer yerlere yok büyüdü valla sıpam teyzesi seninde anneler günün kutlu olsun canım arkadaşım

maşallah fatoş
seni spor birincisi ilan ediyorum

canıııımmmm harikasın yemin ediyorum
ben de 20 kilo vermeden önce almıştım böyle ölçüleri ama bir defterimde yazıyordu bulursam muhakkak yazacağım ben de. işte böyle yazmak bu yüzden çok önemli, nasıl incelmişsin ya maşallah ben de inceldim tabii ama istediğim kadar sıkı ve kaslı olamadım. bundan sonrasına artık, ay ay takip edeceğim bakalım

bende ölç yorum canm bacak da olsa olculer tam olcak kol göğüs bel karin kalca ve basen aliyoruz zaten bir bacak eksik bu listede bence bilmem arkadaslar ne düşünür tabi
canım sen hep yaz, ben seninkini not alırım isteyen bacak da yazsın ama zorunlu değil, fatoş sadece bel ve kalça alalım diyen arkadaşlarımız da oldu o yüzden yoksa benlik değil :)
beni de alıııııın ben de kum saati olucam banane fatoş şu popoyu azıcık eritip 90'a düşürsem zaten göğüs falan kalmayacak. ona da bir şeyler yaptırırız artık napalım

el bileklerine ve ellere çok takığım, eller de inceliyor mu yeşil? benim ellerim ipince zarifti, kilo alınca orası da şişti dobişko oldu ellerim incelir mi kilo verince

merhaba kızlar

menum...sabah 1 kase yogurt 2 k bal bıraz kaymak 1 parca et

öglen 3 tane yumurtadan yapılmiş tereyaglı omlet salata 3 tane ıncır
yumurta benı acaıp tok tuuttu

akşam fazla acıkmamişdim yarım kase yogurt 1 k kaymak
cay
4 ltre su
ev temızlıgı acaıp yoruldum

kızlar benım beslenmem karatay usulı bazen canım cektıgı şeylerıde yıyıyorum dıyet deılde saglıklı beslenme.yaşam boyu böyle beslenmeyı duşunuyorum.ınşallah.allah ızın verırse

Sağol canım ama işte bende istediğim gibi incelip sıkılaşamadım tam spora başladım 2. çocuk planı devreye girince böyle oldu artık 2. doğumdan sonra inşallah. Bulursan yaz muhakkak ben bunların insanı gaza gtirdiğini düşünüyorum şahsi fikrim tabiki

Hainlerrrrrr bensiz kum saati olacaksınız öyle miiiiiiii

el bileklerine ve ellere çok takığım, eller de inceliyor mu yeşil? benim ellerim ipince zarifti, kilo alınca orası da şişti dobişko oldu ellerim incelir mi kilo verince

Canım parmaklarım zayıfladı ellerim de zayıfladı ben tam bir Emel Sayın hayranı olarak hiç unutmam bir röportajında elleriniz nasıl böyle güzel diye sordular o da ben sabah akşam aklıma geldikçe ellerimi sonuna kadar açar kapatırım 50 şer kez demişti yani böyle iyice gergin şekilde açıp sonra yumruk yaparak kapatıyor ondan beridir aklıma geldikçe yaparım canım sende yap muhakkak

köpeğin mi var hayvan görürsem başka yere odaklanamam

Malesef benim değil canım küçük ablamın büyük ablamında var bi tane şimdi annemlerde köye iki tane yavru köpek almışlar ordaki bi sokak kedisi annemlerin eve 4 tane doğurmuş tavuk civciv ve ördek de aldılar hepsi bizi bekliyor hayırlısıyla ayın 2 sinde yolcuyuz bende tam bir hayvan delisiyim.

Evet söylemiştin canım hatırlıyorum yavaş gitsin ama sağlıklı beslenicem diyet modundan çıkıcam demiştin. Bende karataycıyım biliyosun. Zaten menüde sııntılı hiçbişey yok sadece bu aralar sanki biraz az yiyosun gibi geliyo bana. Vücudun kendini kıtlık moduna almasın canım dikkat et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…