Canim yarın yazayım söz unutuyorum ya ben telaşe içinde ramazan sonrası bakayım ne kadar inceleceğim yada şişeceğimyarın verecek misin peki
Merhaba arkadaşlar dünkü menümden başlayayım
Sabah iki haşlanmış yumurta zeytin peynir domates kepek ekmegi
Öğle ekmeksiz iki tabak zeytinyağlı kabak yoğurt
Akşam iki tabak mercimek çorbası ekmek yok
Hafta sonu iş güç derken yine iyi idare ettim bence :)
Sporum 30 dk eliptik 40 dk kalça bacak antremanı bol su ictim
Sağol canım hafta sonları kaçamağın oluyor normalde bende sevindim vallaMenü gayet hafif olmuş canım
Seninde anneler günün kutlu olsun canim güle güle giy cicileriniKızlar anneler gününüz kutlu olsun. Biz bugün asya hanımla anne kız gezip geldik azıcık elbise aldım kendime niyeyse bu yaz hiç pantolon giyesim yok gözüm hep elbise ve eteklerde
şişmek yok incelmek varCanim yarın yazayım söz unutuyorum ya ben telaşe içinde ramazan sonrası bakayım ne kadar inceleceğim yada şişeceğim
Miktarlar az gelmişti bebemfolik asiti de önceden baslaman daha güzel olmuş
Bendekiler
Kondisyon bisikleti
Plates çemberi
Plates lastikleri
Egzersiz çubuğu
Twister
Step tahtası
gel vatandaş geeelll
canm sen armut değilsin ki bu olcuye gore uat bedenin baya kaln armut olman imkansiz bu arada sen kac kiloydun ben yanlismi hatirliyorum senin kilonufitblack canm evde iple aldım metre ile olctum ama pek sağlıklı bir ölçüm olmadı Çarşamba mezura ile olcerim yine de yazayım
Sağ-sol kol 29
Göğüs 97
Bel ovugu 82
Göbek deliği 85
Simit bolgesi 97
Popo 105
Basen 100
Üst bacak 61
Kızlar bir armut daha listeye eklensin
evt canm bak ikimizde bisikletciyiz ikimizde baseni tam 7 cm inceltmisizDayanamadım olctumama carsamba daha net olur
Teşekkür ederiz canm bu güzel fikir için
Bisiklet faktörü canm düzenli yapsam çok güzel olcak daama artık blonde ambition u takip etmem lazım ona bakınca spor aşkım depresiyor
yanlış anlama canm kol bel ve göğüs olcunu okuyunca vucudun orantili gibi geldi bana normal de armutlarin gogusleri kucuk beli ince karni filan olmuyor direk basen kalca oluyor yani üst beden ölçüsü alta göre çok dar oluyor armutlardacanm sen armut değilsin ki bu olcuye gore uat bedenin baya kaln armut olman imkansiz bu arada sen kac kiloydun ben yanlismi hatirliyorum senin kilonu
evet doğru ben de şimdi dikkat ettim ölçüler çok dengelicanm sen armut değilsin ki bu olcuye gore uat bedenin baya kaln armut olman imkansiz bu arada sen kac kiloydun ben yanlismi hatirliyorum senin kilonu
bende koşu bandı olduğu için eve bir şey daha alamam o bile evi o kadar daralttı kievt canm bak ikimizde bisikletciyiz ikimizde baseni tam 7 cm inceltmisizkızlar ışte size denemeli kaniyli burda iki kişi var yani basen sorunu olan düşünmesin bisiklet alsn
ben büyük bir kumsaati yim kesinlikle
evt canm koşu bandi daraltr benim kosu bandi ile spor aletlerinin hepsini bir odaya topladm spor odasi yaptm benbende koşu bandı olduğu için eve bir şey daha alamam o bile evi o kadar daralttı kiama salona yazılınca bol bol kullanacağım onu canım
canım dur allah aşkına şu ölçüleri alana kadar bile canım çıktıben büyük bir kumsaati yim kesinlikle106-78-106 yakin da 96-68-96 olacak o kolbu olcude bile 28 kol ve bacak vucumuda gore iyi bu arada bacak niye olcmuyoruz ya biz diz altinin tam ortasindaki en kalın yerinden bide tam diz ustunden olcsek ya bacak incelmeside takip ederiz
ben büyük bir kumsaati yim kesinlikle106-78-106 yakin da 96-68-96 olacak o kolbu olcude bile 28 kol ve bacak vucumuda gore iyi bu arada bacak niye olcmuyoruz ya biz diz altinin tam ortasindaki en kalın yerinden bide tam diz ustunden olcsek ya bacak incelmeside takip ederiz
Tamam canm sen Çarşamba yazEvet canım bak evde bisikletin varmış ne güzel basenleri eritmek için en iyi yol bak fatoş nasıl inceltmis
Ben ölçülerini çarşamba yazayım o zaman net olsun
Var ama çok nadir kullaniyorum canm... Ama bu konuyu araştıracagm zaten bel fıtığı var bende de
canm buarada babamın doktor arkasi söylemişti aman o twister lar çok zararlı diye bende ondan hiç bir yerde kullanmadm canm bel için farklı carkli bir çok inceltme yontemi var zatn ama twister vel disklerinde kaymaya sebeb olabiliyormus oda bel fıtığı demekbabamda da bel fıtığı vardı ameliyat oldu ondan ben çok korkarım ondan canm istersen sen gene de bir araştır bu olayi cunku kullaniyorsun galiba
canm sen armut değilsin ki bu olcuye gore uat bedenin baya kaln armut olman imkansiz bu arada sen kac kiloydun ben yanlismi hatirliyorum senin kilonu
yanlış anlama canm kol bel ve göğüs olcunu okuyunca vucudun orantili gibi geldi bana normal de armutlarin gogusleri kucuk beli ince karni filan olmuyor direk basen kalca oluyor yani üst beden ölçüsü alta göre çok dar oluyor armutlarda
Sanırım dikdörtgenimevet doğru ben de şimdi dikkat ettim ölçüler çok dengelibluegreeneyes canım senin bir yerin fazla değil bence gayet dengeli vücudun belli bir yerde toplanmamış yağ yani dengeli gitmiş. göbeğin de olmadığı için gazete denen bir vücut var o olabilir, zayıflarsan her yerden eşit gidecek ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?