Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy ne çok hayvanınız varmış sizin öyleee benim bir kedim var o da aşırı yaşlandı 13 yaşında evde var mı yok mu belli değil sürekli uyuyor garibim :)
şu elle ilgili dediğin şeyi kesin deneyceğim canım parmaklarımız da incecik olsun

Kıyamam ben o kuzuya ya bende tam bir kediciyim. Annemler köye ayrı bi dağ evi yaptı çocukluklarını yeniden yaşamak istedi babam. Heves ettiklerini yapıyolar canım. Asya için iyi olur inşallah. Ben kesinlikle çocukların hayvanlarla iç içe büyümesi taraftarıyım.

senin kilon kacti tatlim

canim aslinda oglen mesela bir dilim ekmekle yesen doyurucu olurdu hem belki bi tabakla kurtarirdin

Kızlar yemek yeme faslını kapatıyorum o yüzden yazıyorum buraya
Kahvaltı 9.00 2 kasik lor peynirli omlet 2 kucuk boy kırmızı biber maydanoz nane 10 zeytin
Öğle 12.30 250 gr yoğurt 1 dilim ananas 10 badem 3 ceviz tarçın
Ara 15.30 5 çiğ kaju küçük 1 tane yeşil elma 15 kabuklu fıstık
Akşam 17.30 3 yk taze bakla yemeği salata 3 köfte (90 gr geldiler )

Ara beyaz çay içeceğim 9 da su olarak bugün yoldaydim 1 lt içtim anca icebildiigum kadar içeceğim yatana kadar birazdan da 40 dk 1 saat arasi yürüyüş planlıyorum yazarı yapinca

hepsini kendi kendine mi yaptin

fitblack hedef kılon 55 mis önceden hala geçerli mi hedefi degistirecekmisin seabahar sormuş haber verirmisin4bana gorunce
ya canım evet ilk hedefim 55, eğer kas kütlem artmış ve fit olmuş olursam o kiloda kalırım 1.60 boyuma rağmen. ama basenler incelmiş olur mu o kiloda sanmıyorum o yüzden evet 50 yapalım, hemencecik mezun olmayayım

kesinlikle ben de! çocuklar bir hamur, nasıl yetiştirildikleri o kadar önemli ki. sokakta kediye köpeğe taş atan çocukları uyarsam da anlatsam da asla dinlemiyorlar,umurlarında bile değil. çünkü ailesi o sevgiyi aşılayamamış...
teşekkür ederim canm benim
sonunda benim de bi birinciligim oldu
spor salonuna yazılırsam belki kaparım elinden birinciliği

canim aslinda oglen mesela bir dilim ekmekle yesen doyurucu olurdu hem belki bi tabakla kurtarirdin
canım ekmek yemektense mesela 2 tabak sebze yiyorum ben de genelde. bugün benim de öyle oldu 2 tabak kabak yedim sebzede bol lif vs var ya kaloriden ziyade vitamin minerallerine bakıyorum zensim

dead kuruyemiş fazla olmuş. ben de çok düşkünüm malum vegan olunca bir de. ve diyetisyenime sormuştum, özellikle dikkat etmemi söyledi. porsiyonlarına göre ye olur mu mesela 10 badem sadece ya da 2 ceviz sadece gibi. ama bugün dengelemiştir, öğle yemeği yememişsin çünkü, bir dahakiler için söyleyeyim dedim. onun dışında gayet iyi gidiyorsun, takipteyim seni

canım ekmek yemektense mesela 2 tabak sebze yiyorum ben de genelde. bugün benim de öyle oldu 2 tabak kabak yedim sebzede bol lif vs var ya kaloriden ziyade vitamin minerallerine bakıyorum zensim
hım)) C.Karatay gibi dusunuyorsun))
bir dilim ekmek o kadar tehlikeli mi da

hım)) C.Karatay gibi dusunuyorsun))
bir dilim ekmek o kadar tehlikeli mi da
yok canım ben pek karataycı değilim, ama ekmeğin biraz boş bir gıda olduğunu düşünüyorum :) ekmek yiyorum zaten diyetisyenim de yazdı menüye. ama ekmeksiz yiyebileceğim şeylerde pek tercih etmiyorum o kadar

Bu günkü menü
11:00 1 dilim peynir, 4 küçük köfte, 2.5 sigara böreği üçüncüyü ısırdığmi fark edince bıraktım hemen, 1 zeytin, domates
13:30 1 fincan yeşil çay, 2 çilek 1 kayısı
18:30 5-6 kaşık nohutlu patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,yarım domates
2.5 litre su
2 fincan ödem atıcı çay
30 dk bisiklet
Kızlar cocugum biraz rahatsızlandi o yüzden yazıp kaçıyorum gorusuruz.

canım geçmiş olsun, menün gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…