canım bence akşam çook güzel toplamışsın. tebrik ederim harika bir kriz yönetimikahvaltı: rafadan yumurta,tel peynir, domates,salatalık,çay
ara: mini yerli muzun yarısı
öğle:biliyorsunuz arkadaşda idim
1 dilim börek ispanakliydi, 5kaşık kısır
ara: kahvenin yanında malasef cikolata
Akşam: yemek yemedim sadece meyve ile gecistirdim 10 tane kiraz ,bir salatalık
40 dakika yürüyüş yaptm
canım sen beni ilk hafta görecektin. ki ilk hafta diyetisyen bana dolu dolu bir menü yazmıştı 4 dilim ekmek, makarna falan. ama midemi nasıl genişlettiysem doymuyordumAksam yemeyince mideniz kazinmiyor mu ya ben ölüyorum valla
omgkızlar bu sabah kahvaltiyi ekmeksiz yapmistm ve akşam yemegide yemedim hatta yürüyüşte yaptm ama genede hala 1 dilim böreği yedim diye içim rahat etmiyoryok yok ben kalkıp bisiklet yapicam yoksa rahat olamicam anladm yani onun için ben hemen bisiklete biniyorum en az 40 dakika yapicam
Valla ben tadını çok beğendim zaten dereotu kabak çok yakışıyor mesela bur gün kaçamak yaptın ertesi günü yapiyosun vicdanında midende rahat oluyor kendisi ismini vicdan çorbası koymuş bende çok güldümShellShock aynen canım ayda 1 kere sadece.
canım yarın sabah verecek misin öyleyse? ona göre tablo oluşturuyorum seni de ekleyeyim :')
vicdan çorbası mıadına bayıldım
üstelik veganmış ben de yapayım bunu canım. yalnız tadı güzel mi benim lahana çorbama benzemesin
adı cuk olmuşValla ben tadını çok beğendim zaten dereotu kabak çok yakışıyor mesela bur gün kaçamak yaptın ertesi günü yapiyosun vicdanında midende rahat oluyor kendisi ismini vicdan çorbası koymuş bende çok güldüm
Menun çok iyi canım yürüyüş de yapmışsın oh-bugünkü menüm-
sabah
çörek otlu domates,salatalık,yeşil biber
2 dilim tb ekmek
5 siyah zeytin
3 yk badem peyniri
öğle
1 kupa badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu minik
akşam
1o yk beyaz kinoa
9 yk kuru fasulye
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu
ara
15 çilek
2 fincan türk kahvesi- hep sade içerim
1 kupa yeşil çay
2 litre su, 1.5 saat yürüyüş
Vay be yiyiyosun ama yakıyosun canım süpersin yediğin börek fazlasıyla gittiveeee akşam jubilesi benden gelsin
1 saat kondisyon bisikleti
oofff çok güzel kalori yakymşimdi rahatm işte artk rahat uyurum
canım bence akşam çook güzel toplamışsın. tebrik ederim harika bir kriz yönetimi
canım sen beni ilk hafta görecektin. ki ilk hafta diyetisyen bana dolu dolu bir menü yazmıştı 4 dilim ekmek, makarna falan. ama midemi nasıl genişlettiysem doymuyordumşimdi 3. haftadayım benim bile midem küçüldü biraz sabret sadece
omg
inslh canm bugun bide 40dakk da yurus yapmistm ya artk kesin gitmisdr heraldeVay be yiyiyosun ama yakıyosun canım süpersin yediğin börek fazlasıyla gitti
şakır şakır yağmur yağıyordu ama yeşilden korktum incelmezsem ağzına sakız olabilirimMenun çok iyi canım yürüyüş de yapmışsın oh
ayy çok sevindim yupppiiiicanm sen iyiki geldin yaaa vallaha benim iştahı sen kestin beni hiç bir şey gaza getiremiyordu spor hep tam dı ama şu diyet konusun da hiç hırs yapamadm ta kiii sen gelene kadar çok iyi geldin bana sen ya
ilk yazdığın menü ve sporda kilonu sabit tutmuştun yediklerini yakmakla,sonraki sporda da eksiye bile geçtininslh canm bugun bide 40dakk da yurus yapmistm ya artk kesin gitmisdr heraldeay rahatladm ya insan vicdan azabı duyuyor yasak bisey yiyince
canm benim cm leri görünce gazlanrsn iyice zatnayy çok sevindim yupppiiii
ben de tekrar takıma gelsem mi diye tereddüt ediyordum başlarda ama sonra baktım ki çok tatlış hanımlar var iyi ki geldim dedimsen de beni spor konusunda çok motive ediyorsun, evle ilgili küçük işlerim var biter bitmez yanındayım bak o ölçü listesinde her ay cm cm incelmiş görmek istiyorum hepimizi
aayyy çok sevndm canm yailk yazdığın menü ve sporda kilonu sabit tutmuştun yediklerini yakmakla,sonraki sporda da eksiye bile geçtin
ellerine sağlık canmlistelerimiz hazır 1. takım civcivleri
ben, fatoş,yeşil ve magickk yazdı ölçülerini şimdilik, 2 gün içinde herkes yazmış olsun
Y YesilinBuyusublonde ambition magickk deadline zensim Selnurr N nil u mihr ShellShock sizler varsınız kesin.
başka gelecek varsa ekleyebilirimbluegreeneyes sevilay80 kızlar?
canım hep diyorum zaten önemli olan incelmek daralmak. tabii bu yarışmada ölçüler bir ölçüt olamaz çok fazla seçenek var kilo en basiti. ama önemli olan tartı değil şu cmlerdir her zaman. o yüzden bence takım içinde böyle bir şey yapmamız çok iyi oldu . inşallah hepimiz senin gibi inceliriz fatoşcanm benim cm leri görünce gazlanrsn iyice zatnaayy tabi inslh incelmem aynı hızla devam edrse normalde de ben inceldilce kizlara zaten soyluyordum canm ve 5 kilo da gobekden 10cl gittim mesala göbek deliği benim başladığımda 103 dü canm şimdi 93 net 10cm
Eline sağlık canımlistelerimiz hazır 1. takım civcivleri
ben, fatoş,yeşil ve magickk yazdı ölçülerini şimdilik, 2 gün içinde herkes yazmış olsun
Y YesilinBuyusublonde ambition magickk deadline zensim Selnurr N nil u mihr ShellShock sizler varsınız kesin.
listelerimiz hazır 1. takım civcivleri
evet ya ben soruyordum hiç ölçen yoktu bi yeşil olcuyorm diyodu baska da duymadım kimse gerek duymuyordu ilginç gelmisti bana hatta ama iyiki sen geldin çok istiyordum ben böyle bir şeycanım hep diyorum zaten önemli olan incelmek daralmak. tabii bu yarışmada ölçüler bir ölçüt olamaz çok fazla seçenek var kilo en basiti. ama önemli olan tartı değil şu cmlerdir her zaman. o yüzden bence takım içinde böyle bir şey yapmamız çok iyi oldu . inşallah hepimiz senin gibi inceliriz fatoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?