ay utandımevet ya ben soruyordum hiç ölçen yoktu bi yeşil olcuyorm diyodu baska da duymadım kimse gerek duymuyordu ilginç gelmisti bana hatta ama iyiki sen geldin çok istiyordum ben böyle bir şeybide arada gaz veriyosun bize yüzümüze yüzümüze vuruyosun kilomuzu ya bayılıyorum valla beni çok gaza getoriyo tam böyle biseye ihtiyacm varmış sen tüm hepsini giderdin zaten iki tanede hep morel motivasyon veren melegim vardi hatta onlarla 3lu grupduk uzun zaman bide gaz verenim oldu ooohhhh takım şimdi bence tam şahane oldu
canım sen fasulyedensin artık biz sana fahri 1.lik veririz yeter ki senin gönlün olsunEn çok kim mi incelecek tabiki benkızlar yazdıklarınızı tek tek okudum da cevap yazamıyorum şu an kubura bakmayın. Ay bi halsizlik bi halsizlik anlatamam bıraksalar yataktan çıkmıycam telefon ağır geliyo şuan gerisini siz düşünün kızlar çok öptüm sizleri
canm sen kolu bacağı incelt yeterEn çok kim mi incelecek tabiki benkızlar yazdıklarınızı tek tek okudum da cevap yazamıyorum şu an kubura bakmayın. Ay bi halsizlik bi halsizlik anlatamam bıraksalar yataktan çıkmıycam telefon ağır geliyo şuan gerisini siz düşünün kızlar çok öptüm sizleri
Ayy canım iyiki geldin bende diyeyim iyice utan yüzün kızarsınay utandım
ohh süperiz o zaman artık kimse bizi durduramazhadi bakalım 1 ay içinde en çok kim incelecek kilo verecek demiyorum bakın incelecek diyorum
canım zaten birinci belli ikinci kiimAyy canım iyiki geldin bende diyeyim iyice utan yüzün kızarsıngerçekten böyle senin gibisine ihtiyacımız varmış meğer hızır gibi yetiştin diyete başlamadan bende almıştım ölçülerimi ama bayadır almiyodum birde baseni yanlış yerden ölçmüşüm ki sorma ama diğerlerini doğru ölçmüşüm neyse inşallah bir ayda incelme olur ama fatosu zor geçeriz malesef
bende kiloda senin hızına yetisemedim canmAyy canım iyiki geldin bende diyeyim iyice utan yüzün kızarsıngerçekten böyle senin gibisine ihtiyacımız varmış meğer hızır gibi yetiştin diyete başlamadan bende almıştım ölçülerimi ama bayadır almiyodum birde baseni yanlış yerden ölçmüşüm ki sorma ama diğerlerini doğru ölçmüşüm neyse inşallah bir ayda incelme olur ama fatosu zor geçeriz malesef
evlendiyse kesin gelir canımcanım zaten birinci belli ikinci kiim
olsun ikinci olmak da güzel bencehem spor için azimleniriz.
bende takım ruhu çok, bireysel hareket etmeyi sevmiyorum tatsız geliyor ondan öyle oldu herhalde.
bizim bir kız vardı benim olduğum senee @yolveringideyim 50 defa yazdı bana takıma geri gel diye ama ben geldim hatun kaybolduçünkü evlendi hala balayında sanırım deadline telefonu var mı sende en son beni düğüne çağırdı ama gidemedim sonra da rehberim silindi haber veremedim. delireceğim artık
tamam hadi bakalımevlendiyse kesin gelir canımevlenip de kilo almamak olmaz bu arada birincilik de belli olmaz daha önce ki aylar gelseydin birinci kesin bendim ama belli bir noktadan sonra daralma yavaşlıyor bu ara azaldı baya ama hemen sevinmeyin daha çok çalışırım birinciliği kaptırmam badi bakalm kimler hırslı gorelim kim daha fit
ahahah yok fatoş o çok gezgindi böyle gitmediği ülke yok onun ondan öyle koymuşcanm gitmesi çok normalzaten adını bile yolveringideyim koymuş
canm gezerken kilo verilmiyor çok haklı bende her gittigm yerden alıp geliyorum sonuçta nerenin nesi meshur yemek lazımahahah yok fatoş o çok gezgindi böyle gitmediği ülke yok onun ondan öyle koymuştakımı bıraktıktan sonra kopmadık tanıyorum baya, gezmekten kilo veremeyen canım arkadaşım
aynen hep dışarıda yeniyor sonuçta cidden zor ama sen bodrum'da dikkat et bak ne zaman gidiyordun?canm gezerken kilo verilmiyor çok haklı bende her gittigm yerden alıp geliyorum sonuçta nerenin nesi meshur yemek lazımişte bu kafalar bizi yakıyor
canm planı değiştirdik şimdilik net değil sanırım bir kaç hafta daha kesin izmirdeyiz bu ay belirsiz kararsz başka durumlar var ama haziranda burda olmam o kesinaynen hep dışarıda yeniyor sonuçta cidden zor ama sen bodrum'da dikkat et bak ne zaman gidiyordun?
canım sen fasulyedensin artık biz sana fahri 1.lik veririz yeter ki senin gönlün olsun
hamilelik durumlarını bilmiyorum ama sürekli uyuyorlar benim de bildiğim. yani çok normal ki, dinlen bol bol :)
canm sen kolu bacağı incelt yeternapalim senin göbeği kalinlastirmak zorundayz r eee göğüslerde süt dolacak tabiki bebise lazm oralara yapacakbir şey yok ama bacakları inceltmek için tabiki bir engelin yok hamilelerin duymaktan bıktığı klasik bir söz bol bol yürü canım
canm gitmesi çok normalzaten adını bile yolveringideyim koymuş
Canm ben Çarşamba yazsam olur mu mezura yok evdelistelerimiz hazır 1. takım civcivleri
ben, fatoş,yeşil ve magickk yazdı ölçülerini şimdilik, 2 gün içinde herkes yazmış olsun
Y YesilinBuyusublonde ambition magickk deadline @zensim @Saglikliyasamgunlugumm @nil u mihr @ShellShock sizler varsınız kesin.
başka gelecek varsa ekleyebilirimbluegreeneyes @sevilay80 kızlar?
Sen de iyi ki varsın güzel anneKızlar yaaa iyiki varsınız ay ben şu an nasıl güldüm bilmiyorum bu gece 2 kere ağlayarak uyandım akşam bişey öğrendim liseden bi arkadaşın eşi vefat etmiş çok genç daha kız iki çocuğuyla kaldı çocukların biri daha 2 yaşında her gün okuyoruz görüyoruz bu haberleri di mi ama işte yakında olunca insan ayrı bi etkileniyor zaten akşam çok üzülmüştüm birazda ondan sizlere yazıcak halim yoktu gece rüyamda Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömrler versin babam ölüyordu ağlayarak uyandım eşim benim ağlamama uyandı sonra tekrar uyudum ve rüyanın devamını gördüm öyle gerçektiki yine ağlayarak uyandım eşim de uyandı dayanamadım bu saatte anneme yazdım iyimisiniz diye çok şükür iyiler. Rüyasına bile dayanamıyoruz Allahım yaşayanlara sabır versin çok zor. Şehit evlatlarına genç ölümü yaşayanlara sevdiğini kaybeden her insana sabır versin. Bazen ölümü unutarak bu hayatı çok fazla ciddiye alarak yaşıyoruz. Sevdiklerimizi kırıyoruz kırılıyoruz. Hatırlamak lazım bazen herşeyin bir nefesle son bulabileceğini. Rabbim herkesin sevdiklerini birbirine bağışlasın kızlar iyiki varsınız...
Sen de iyi ki varsın güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?