- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
menun çok güzel olmuş@deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml du
Kahvalti (serpme kahvaltida olmamiza ragmen, Zaytungun uyardigi tip kahvalti tam da
1 bardak sut
2 fincan cay
Elim kadar bazlama
5 zeytin
3 parmak peynir
Domates
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
Yok artik daha neler
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Aksam (umarim)
1 kase zeytinyagli enginar
2 dilim ekmek
3-5 tavuk tasligi
Ara:
500 ml su
Sekersiz sutsuz kahve
canım 73 kılo ıle başladım saglıklı beslenmeye.62 kılo hamılelıkten sonra olmuşdum 6 kılo aldım 56 ıle hamıle kaldım 62 ıle dogum bıttırdım yanı.canımben anlayamadm 73den 54 de dustum demistin ama burda 62 nin üstüne hiç çıkmamış gibisin?
tabıkkı tebr edecemm hamılelerın en şekerı.en guzelı.Bir beni tebrik etmedin aşkolsun bende 15 kilo verdim halbuki
bu arada hamilelillerini bukilolar da bitirebilmen büyük başarı canmcanım 73 kılo ıle başladım saglıklı beslenmeye.62 kılo hamılelıkten sonra olmuşdum 6 kılo aldım 56 ıle hamıle kaldım 62 ıle dogum bıttırdım yanı.canım
canm sen dukan diyeti filan mı yapıyorsunbugunkı menum
sabah 4dılım peynır accıkk ekmek 2 parca et
aksamustu 10 tane kucuk kofte bı parca peynır
çok sağ ol fatoş valla 24 yaşına geldim o sene aldığım kiloları veremedim nasıl bir kiloysacanm o sınav dönemi hemen hemen herkesde aynı şey oluyor okadar çok etrafmda var ki anlatamam çok normal bizim akrabada öyle 100e yaklaşmıştı masa basinda otur otur çalış stres annelerde biseyler hazirlar hazirlar önüne getirip yedirir sonuç malumoda ne güzel 60lara indi hepde spor yapiyor sikilasms nasl güzel de olmuş eee o yaşlarda bunye vucut kendini çok güzel topluyor kendinizi aman aldm napalm deyip birakmadnzya önemli olan o zatn yoksa alinir verilir sorun diil bak sende 60lara inmissin ne güzel maşallah sana insallh yakında hedef kilonada inersin
Evet ölçü yazsak iyi olur bencede ama sonuncu asıl ben gelirim canım çünkü etim çok gevşek sıkı hiç olamadım ben malesef bu dezavantajim bence sıkı olsam bedenim 36 olur kesinçok sağ ol fatoş valla 24 yaşına geldim o sene aldığım kiloları veremedim nasıl bir kiloysa
2 sene önce verdim işte bir kısmını. ama almadan önceki halime dönmek istiyorum yani 52hatta 50
çok güzel moral oldu ama bana şu yazdığınben de sabah 7'de evden çıkıyordum gece 11-12'de geliyordum. benim dershane sıkı kamp yapıyordu. o saate kadar full dışarıda yiyorduk, hocalarımız bile bizimle kilo almıştı sabah poğaçalar simitler, öğlen fast food akşam fast food, aralarda çikolatalar,cipsler... sınıfta doğum günü olunca pastalar börekler, derece yaptıysak baklavalar
o akrabanız gibi gibi olurum inşallah ben de, benim şu an vücut biraz gevşek. kızlar bir ara vücut ölçülerimi yazacağım size hatta hepimiz mi yazsak. boy-kilo + vücut ölçüsü olarak. hani bu kiloya bu ölçüler normal mi kim en sıkı ( ki sonuç belli tabii ki sen) kim en gevşek ( tabii ki ben ) bakalım bence ne dersiniz
Y YesilinBuyusu
herkes yazsın etiketleyemedim şimdi
oramadEvet yaaaa göbüş büyütelim birlike ama diğer yerlerden verelim kiloları hem seninki 1 hafta erken dığarsa o da oğlak olur ohhh canıma değsin grubu oğlak bebeleriyle doldurucam işte
öğle yemeğine bayıldım canım afiyet olsun@deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml du
Kahvalti (serpme kahvaltida olmamiza ragmen, Zaytungun uyardigi tip kahvalti tam da
1 bardak sut
2 fincan cay
Elim kadar bazlama
5 zeytin
3 parmak peynir
Domates
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
Yok artik daha neler
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Aksam (umarim)
1 kase zeytinyagli enginar
2 dilim ekmek
3-5 tavuk tasligi
Ara:
500 ml su
Sekersiz sutsuz kahve
Geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin belkide mideni üşüttün bugün dinlen bol bol yarın bakarsın artıkkızlar bugün halim perişan biliyorsunuz tüm gün yattm spor yok tabiki yediklerimde öğün şeklinde olmadı çıkarttıkca migdem boş kalmasn kotulesmesin diye ara ara minik minik yedim bulantiya iyi gelen ne varsa onlardan yedim limon zencefil çayı ve yidum yudum hep su içtim
- bir lokma parmak kadarck ekmek peynir
-yarım elma
-bir çatal peynir
-çeyrek muz
-minik salatalık
-2 kaşık yoğurt
-1haslama patates
-2 kaşık yoğurt
hepsi bulantiya iyi gelen şeyler ara ara bunları yiyip ara ara da öğleden sonraya kadar hep cikarttmserumluk olmiyim diye hep su şişesi ile gezdim şimdi 2lt su bitmek üzere esimde gelip menenemen yaptı biraz önce iki lokma da ekmekle ondan aldm kızlar
canım bu konuda beni kimse geçemez 67 kiloda 42 beden pantolon giyiyorumEvet ölçü yazsak iyi olur bencede ama sonuncu asıl ben gelirim canım çünkü etim çok gevşek sıkı hiç olamadım ben malesef bu dezavantajim bence sıkı olsam bedenim 36 olur kesin
Canım boyun kaçtı senin beni geçemezsin demiştim ben 60 kiloyum 38 bedenim bazende 40canım bu konuda beni kimse geçemez 67 kiloda 42 beden pantolon giyiyorumolmam gereken beden 38
çok güzel menü, haftaya ben de yulaf tüketmeye başlayacağım artıkKızlar bugünkü menü
Kahvaltı yulaflı peynirli omlet 6 zeytin
Ara sade türk kahvesi küçük elma 5 badem 2 kuru kayısı
1 saat yürüyüş
Akşam patlıcan yemeği 1 kase çorba yeşillik 1 kase yoğurt
2.5 lt suyumuda içtim yeşil çay içeceğim
valla çekiyor bir kere menüye züber yazdım 5 züber yedi nedeni de ortaya çıktı hamişmişkız yeşil sen hamilesin biz burda menü paylaşıp duruyoruz ayıp olmuyormu yahamilezin canın çekecek
bugunkı menum
sabah 4dılım peynır accıkk ekmek 2 parca et
aksamustu 10 tane kucuk kofte bı parca peynır
Teşekkürler canım burda en iyi menüye sahip olanlardan biride sensin sende çok iyi gidiyosun nazar değmesinçok güzel menü, haftaya ben de yulaf tüketmeye başlayacağım artık
valla çekiyor bir kere menüye züber yazdım 5 züber yedi nedeni de ortaya çıktı hamişmiş
canım sen beni geçemezsin asıl ben 52 kiloda bile 38 beden pantolon giyiyordumCanım boyun kaçtı senin beni geçemezsin demiştim ben 60 kiloyum 38 bedenim bazende 40
ben olsam orada burada ayılıp bayılmıştım böyle görünce şok içinde kalıyorum ben decanm sen dukan diyeti filan mı yapıyorsunmenün bende gene büyük şok yarattı sadece peynir ile akşama kadar durmak
çok sağ ol fatoş valla 24 yaşına geldim o sene aldığım kiloları veremedim nasıl bir kiloysa
2 sene önce verdim işte bir kısmını. ama almadan önceki halime dönmek istiyorum yani 52hatta 50
çok güzel moral oldu ama bana şu yazdığınben de sabah 7'de evden çıkıyordum gece 11-12'de geliyordum. benim dershane sıkı kamp yapıyordu. o saate kadar full dışarıda yiyorduk, hocalarımız bile bizimle kilo almıştı sabah poğaçalar simitler, öğlen fast food akşam fast food, aralarda çikolatalar,cipsler... sınıfta doğum günü olunca pastalar börekler, derece yaptıysak baklavalar
o akrabanız gibi gibi olurum inşallah ben de, benim şu an vücut biraz gevşek. kızlar bir ara vücut ölçülerimi yazacağım size hatta hepimiz mi yazsak. boy-kilo + vücut ölçüsü olarak. hani bu kiloya bu ölçüler normal mi kim en sıkı ( ki sonuç belli tabii ki sen) kim en gevşek ( tabii ki ben ) bakalım bence ne dersiniz
Y YesilinBuyusu
herkes yazsın etiketleyemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?