- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Canım benimkide öyle çok biseyden anlamaz taşınmak eziyet olur öyle olunca yerimden kipirdayasim gelmiyor çoluk çocuk zor gerçekten taşınmakdan çok korkuyorum o yüzden allahtan ev büyükmüş eşyalar birbirine girmemiştir en azından allah kolaylık versin
kolay gelsin canım mesanger da problem var giremiyorum haberin olsun tatlm bide bugün dışarda halletmem gereken işlemler var canm akşam eve dönünce menümü yini toplu aticamMalesef girdi canım çünü çıktığım ev 2+1 ne alaka di miama normalde 3+1 miş ev sahibi iki odayı birleştirmiş bende o yüzden mümkün olduğunca eşya eliyorum birazda o zaman alıyor açıkçası ama bugün halim kalmamış hiçbişey yapamıyorum. Zaten pek bişey kalmadı son gün gelemeden daha toparlayamayız çünkü kullandığımız eşyalar kaldı. Çok sağol cnım bu arada diyete uygun yemek bulmak gerçekten zor oluyor. Aklına pratik karatay tarifleri gelirse bana yazar mısın canım?
kolay gelsin canım mesanger da problem var giremiyorum haberin olsun tatlm bide bugün dışarda halletmem gereken işlemler var canm akşam eve dönünce menümü yini toplu aticam
Canim pratik olarak karatayda et yaparım genelde evde varsa tabi domatesli biberli kavururum yada fırında sebze zeytinyağlı baharatlı o da güzel oluyorMalesef girdi canım çünü çıktığım ev 2+1 ne alaka di miama normalde 3+1 miş ev sahibi iki odayı birleştirmiş bende o yüzden mümkün olduğunca eşya eliyorum birazda o zaman alıyor açıkçası ama bugün halim kalmamış hiçbişey yapamıyorum. Zaten pek bişey kalmadı son gün gelemeden daha toparlayamayız çünkü kullandığımız eşyalar kaldı. Çok sağol cnım bu arada diyete uygun yemek bulmak gerçekten zor oluyor. Aklına pratik karatay tarifleri gelirse bana yazar mısın canım?
Canim pratik olarak karatayda et yaparım genelde evde varsa tabi domatesli biberli kavururum yada fırında sebze zeytinyağlı baharatlı o da güzel oluyor
est. evet canim kk de problem var, girilmiyorkaptanım merhabalar anlatıyım size neden bildirim yapamadığımı hatta gülün bana
cuma günü sabah tartıldım sonra işe geldim veliler birikmiş gelen giden çok yoğundu ve ben resmen cuma günü olduğunu unuttum hatırladığımda akşam saat 6 idi sonra telden girmeye çalıştım haftasonu dahil telefondan bi türlü giremedim güvenli değil felan diyo şimdi yine iş yerindeki bilgisayardan giriyorum çok özür dilerim herkesten
gune kahveyle hele sadesiyle baslayanlara cok ozeniyorum nedense:)))Sabah bir fincan sade kahve ile güne basladim
Kahvaltım omlet zeytin peynir iki dilim kepek ekmegi
2 su bardağı detoks suyumu ictim
kaptanim benim telden girerken halen problem umarim duzelirM merkerdemusberceste_ tahmin ettim giremediginizi o gün sitede sorun varmış giremeyenler olmuş sağlık olsun bu hafta yaparsınız berceste üzülme o zaman verdiysen hala vermişsindir yine eksidesin yani
Dene canim tavsiye ederim güzel keyifgune kahveyle hele sadesiyle baslayanlara cok ozeniyorum nedense:)))
Tahlil yaptir canım şişlik olur çünküBen hala telefona yüklediğim programdan açamıyorum googledan giriyorum vermişsin yine canım doktor ne dedi peki?
Belli değil henüz ama sanırım değilim çünkü şişlik hissediyorum bende tahlil yaptırmaktan vazgeçtim cuma güna simir testi yaptırıcam onu yaptırırken adet olmazsam yaptırırım bi bakalım
O zaman ben cezalı değilim dimi cunkku girmek için uğraştımM merkerdemusberceste_ tahmin ettim giremediginizi o gün sitede sorun varmış giremeyenler olmuş sağlık olsun bu hafta yaparsınız berceste üzülme o zaman verdiysen hala vermişsindir yine eksidesin yani
Aynen canım hayattaki sansimcanm tabriklerşansa bak ama olsun önemli olan vermen
Y YesilinBuyusu canım nasılsın belki yazdın ama test yaptın mı bugün
Tahlil yaptir canım şişlik olur çünkü
Smear testi yapmazlar zaten test yaapmadan sen dr soyle tahlil istiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?