menun güzel canm:)Bu arada dünkü menüm
gec kahvalti
2 dilim yumurtli ekmek-5 zeytin-kk peynir-1domates-1 salatalik-yesil cay
ara
1 tabak brokoli limonlu
aksam
1 tabak kabak yemegi
Yarim kase yogurt
Yatmadan
tarcinli süt
1 minik portakal
2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
tesekkür ederim tatlım sen de harıkasın güzel anne :)afrocummm harikasın tatlımm
bu kadar yemekle nasıl yaşıyorsun .. çok az yemişsin ama..
telefonla zor giriliyor hatta hiç girilmiyor artık kaptancım.. ben de pc den yazıyorum anca..
ücretsiz canım.canm bu program üyelik gibi bişey istiyo ama tamamen ucretsiz demi
tesekkür ederim tatlım sen de harıkasın güzel anne :)
Kizlar yanlis hesapladm galiba ya
tamam canm sağol dün yükledim öle bişiler deyince bıraktım ..:)ücretsiz canım.
Ay saol canim bi ögrenemedim sunu..Programi bende yükledim hemmen yazdim kahvaltimidoğru kuzum :)
güzel menun canmdünki menüm
sabah 2 dilim ekmek 2 kaşık lor, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin domates salatalık dereotu, 150 gr helvaaaaa...burası yaktı beni işteeee
öğle: nescafe 2 si birarada 1 avuç kadar çiğ kuruyemiş
akşam: 1 tabak z. yağlı pırasa, 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt,, bir parmak kadar da kaburga eti
ara: 12 badem 2 kuru kayısı
su 4 lt
spor:1 saat temizlik
spor olsaymış keske canm bi de kepeli poğaca nasıl oluyorDünkü menüm
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
kk peynir
1 salatalik
1 domates
Kayisi cayı
1 dilim ekmek
1ck bal 1 ck tereyag
Ara
yarim pogaca kepekli
Aksam
1 bardak süt
Form biskuvi
1 lt su
spor yok
ben de hesaplayım dur :)Ay saol canim bi ögrenemedim sunu..Programi bende yükledim hemmen yazdim kahvaltimigünde 1600 kalori almam gerekiyomus 600ünü aldim suan sadece kahvaltiyla:) ama peynir falan 100 gr girdim baska bulamadim..Neyse olsun okdar programi begendim tesekkürler mgul:)
Canim ben spor sadece yuruyebiliyorum onuda termal esofmanla yaptigim icin cok terliyorum..Bide acikcaxi hala korkuyorum agrilarim baslicak diye kendime güvenemiyorum ki..Bu arada kepekli pogaca ev usulu bi teyze yapiyo az yagli kepekten icine peynir ben seviyorum diye kv aliyo bna :)güzel menun canm
spor olsaymış keske canm bi de kepeli poğaca nasıl oluyor
Azmı? bende poğaça yedim diye kendimi cezalandırmıştım halbukibu kadar yemekle nasıl yaşıyorsun .. çok az yemişsin ama..
sabah ne bulduysan yemişsin akşam da hiçbişey yememmisin..şaka şaka güzel olmşDünkü menüm
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
kk peynir
1 salatalik
1 domates
Kayisi cayı
1 dilim ekmek
1ck bal 1 ck tereyag
Ara
yarim pogaca kepekli
Aksam
1 bardak süt
Form biskuvi
1 lt su
spor yok
canım 1 kibrit kutusu peynir 35 gr.. o şekilde girersin.. bir de bazı besinlerin gr yazan yerine bas değişiyor kaşık, kase vs çıkıyor ..Ay saol canim bi ögrenemedim sunu..Programi bende yükledim hemmen yazdim kahvaltimigünde 1600 kalori almam gerekiyomus 600ünü aldim suan sadece kahvaltiyla:) ama peynir falan 100 gr girdim baska bulamadim..Neyse olsun okdar programi begendim tesekkürler mgul:)
biz de özledik yaa.. şin hafiflerse gir ama , arada merhaba de ben yaşıorum de,,Kizlar yine inanilmaz yogun bir hafta gecirdim. Ama insallah onumuzdeki hafta rahatlayacak islerim. Yilbasini iple cekiyorumdun misafirim vardi aklima hep siz geldiniz ve kendimi tuttum. Ne tatli yedim ne de baska bir abur cubur. Herzamankinden daha cok dikkat ettim ama yine de kilo verememisim bir suredir tuvalet problemi yasiyorum onunda etkisi var sanirim. Ozledim sizi kizlar yaaa (insallah bu msjim gider cunku telefondan gondermek cok zor oluyor)
**1.TAKIM 391.ETAP***
sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76.4////%)
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77////%)
dagatesi(63.5/63.5/0/%0)
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(56.6/55.9/0.7/1.23)
afrodit26 (63.6/63.0/0.6/%0.94)
deadline(66.5/////%)
1. Takim Ortalamasi: %
süper kilo vermişsin canım ya.. helal olsun sana kepekli poğaçalarCanim ben spor sadece yuruyebiliyorum onuda termal esofmanla yaptigim icin cok terliyorum..Bide acikcaxi hala korkuyorum agrilarim baslicak diye kendime güvenemiyorum ki..Bu arada kepekli pogaca ev usulu bi teyze yapiyo az yagli kepekten icine peynir ben seviyorum diye kv aliyo bna :)
Sağol canım..Ben hep kahvaltıda çok yerim ve atladığım zaman günüm berbat geçer.Bende acaba diyorum sağlıksızmı besleniyorum ama ben pek balık tavuk sevmiyorum öyle çok et yiyen bi tipte değiliz..Kilomda öyle hızlı vermiyorum 2 haftada bir sabit kalıyo nerdeyse..Bu ara uyku düzenim berbat gece 4 te yatıp 1 de kalkıyorum..Düzelse öğlende yemeğimi yiycem ama bakalım.sabah ne bulduysan yemişsin akşam da hiçbişey yememmisin..şaka şaka güzel olmş
canım 1 kibrit kutusu peynir 35 gr.. o şekilde girersin.. bir de bazı besinlerin gr yazan yerine bas değişiyor kaşık, kase vs çıkıyor ..
biz de özledik yaa.. şin hafiflerse gir ama , arada merhaba de ben yaşıorum de,,
süper kilo vermişsin canım ya.. helal olsun sana kepekli poğaçalar
ücretsiz tatlım o e mail istiyordur belki bende sıkıntı olmadı aslında istemedi bişiycanm bu program üyelik gibi bişey istiyo ama tamamen ucretsiz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?