aslında trafik çok fazla değil.. en azından istanbula göre çok çok iyi..
yazın afroditi de al gel misafirim olun ..
telefon benim de aynı.. giriyorum pat başa dönüyor.. sanırım sorun tlf da değil
bence olur..
çok iyi.. 50li rakamlaar ahhh hayal gibiiii
güzel olmuş cnım afiyet olsun
günaydınlaar canım
Merhaba canim :) insallah geliriz trafik istanbula göre iyi tabi...Menün hrika bu arada..günaydın güzelikleeerrr
dünkü menüm
sabah: 2dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 1 kaşık lor, 5 zeytin, haşl yumurta, dereotu salatalık domates, 1 dilim helva
öğle: 1 tabak pırasa 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt
akşam ızgara köfte salata
ara öğün yapmadım
spor 45 dk 4.5 km yürüyüş
su 3.5lt
ayy regl olcan ondandir olur olmaz inersin üzülme canim.gunaydin kızlar cok mutsuzum bugün dayanamadım tartildim + dayım ben cok mutsuzum yarın bari ayni kalmış olsam ya :-( reglden dolayı sisimde zaten :-(
ay kaptan herkes hasta zaten acaip ortalik dikkat et cok gecmis olsun ben esime zencefil bal yapiyorum.Kizlar neler yapiyorsunuz ben hala iyilesemedim ya sesim falan cok kotu
bende gecen yemegi yaktim okadar da ugrasmistim ablamla ceneye daldik gitti:)huu huuu kimse yok muuuuu..
ocağa süt koymuştum yoğurt yapmak için unutmuşummmm.. tencerem gitmişşş sütü yarı yarıya uçmuş gitmiş iyiki mutfak uçmamışş..
aklım nerde yaaa sevdalımıyım neyim.
Canim ilac kullaniyorum ama ona da bakayim bi bulursam alayim tsk ettimüzülme canım regl öncesi hepimiz aynı oluyoruz..
pastil alıyor musun.. bulabiirsen bepanthene pastil çook iyi geliyor ama bulması zor
Canım öksürük varmı rahatsız edici boyutta peki?Canim ilac kullaniyorum ama ona da bakayim bi bulursam alayim tsk ettim
benimde düdüklünün dibi kapkara olduuu bi kere onu çıkarana kadar öldümhuu huuu kimse yok muuuuu..
ocağa süt koymuştum yoğurt yapmak için unutmuşummmm.. tencerem gitmişşş sütü yarı yarıya uçmuş gitmiş iyiki mutfak uçmamışş..
aklım nerde yaaa sevdalımıyım neyim.
listede olmasamda 59.9 um tatlım -100 grGunaydin kizlar aksam hic bakadim listede sorun varsa kilolarinizla ilgili siz duzenlersiniz bi zahmet( ee bugun bildirim gunu degil mi nerde bildirimlerrrrr???)
kaptancim yarın erkenden bildirim yapsam olur mu +100 deyim bugün yarina 0 olur diye umut ediyorumGunaydin kizlar aksam hic bakadim listede sorun varsa kilolarinizla ilgili siz duzenlersiniz bi zahmet( ee bugun bildirim gunu degil mi nerde bildirimlerrrrr???)
evet bende de var o program çook güzelbugün yakılan kalori 1761 alınan 1300FatSecret i yükleyin kızlar süper program
bu kadarcık şeyle doyuyor musun canım yaadünkü menü:sabah eti form bizküvi 4 adet
ara 1 elma
öğlen küçük sanviç(yumurta ve domatestli
ara çeyrek poağaça
akşam turşu, 5 adet yaprak sarma ayran ve havuçlu yoğurt
45dk yürüyüş2,5 lt su
ben yarın sabah yapıcam yineeGunaydin kizlar aksam hic bakadim listede sorun varsa kilolarinizla ilgili siz duzenlersiniz bi zahmet( ee bugun bildirim gunu degil mi nerde bildirimlerrrrr???)
ben giriyorum kimse yazmıyor çıkıyorum topik hareketsiz geçekrten.. ben ara öğünü bol tuttuğum için acıımykorum tatlım :) sabah 07:30 sandviç, 10 gibi eti form bisküvi, az önce mandalina derke nsaat 13:30 gibi bi haşlanmış yumurtalı kahvaltı düşünüyorum bakalım senin nasıl bi düzenin var ben 6 öğün en az 5 öğün yemeye çalışıyorum :)evet bende de var o program çook güzel
bu kadarcık şeyle doyuyor musun canım yaa
ben yarın sabah yapıcam yinee
benim 3 aylık kızım var ve emziriyorum ,sütüm etkilenmesin diye diyetisyene gittim. benim de 3 ana 3 ara öğünüm var.. diyet ürün yok bol salata yeşillik vs..ama arada nesfit kaçamağı yapıyorum çok seviyorum.. benim esas takıntım tatlı özellikle bisküvü çok seviyorum o yüzden kilo alıyorum.. her iki gebeliğimde de 20 den fazla kilo alıp 85 lerle doğuma girdi. emzirmeyle fln da gitmiyor ..mecbur az yiycez bol hareket edicez.. şimdi koşu bandına çıkıcam kızım uyanmazsa en az 45 dk yürürümben giriyorum kimse yazmıyor çıkıyorum topik hareketsiz geçekrten.. ben ara öğünü bol tuttuğum için acıımykorum tatlım :) sabah 07:30 sandviç, 10 gibi eti form bisküvi, az önce mandalina derke nsaat 13:30 gibi bi haşlanmış yumurtalı kahvaltı düşünüyorum bakalım senin nasıl bi düzenin var ben 6 öğün en az 5 öğün yemeye çalışıyorum :)
afrocummm harikasın tatlımm**1.TAKIM 391.ETAP***
sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76.4////%)
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77////%)
dagatesi(63.5////%)
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(56.6///%)
afrodit26 (63.6/63.0/0.6/%0.94)
deadline(66.5/////%)
1. Takim Ortalamasi: %
bu kadar yemekle nasıl yaşıyorsun .. çok az yemişsin ama..Tünaydın hatunlar..
Bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle pek nadir giriş yapıyorum.. Kusura bakmayın
Vakit kaybetmeden dünkü menümü paylaşıyorum.
sabah: 1 ufak poğaça, 1 büyük bardak çay
öğle: zeyrin yaplı yemek (ıspanak dibi haşlama, 1 kaşık zeytinyağlı yer elması, 1 kaşık pırasa, 2 kaşık soğanlı yoğurt)
akşam: 3 kaşık bezelye yemeği..
maalesef dün spor yapamadım. 2lt su
Dünkü menüm bayağı kötüydü.. zaten depresif bir havadaydım(regl den kaynaklı olsa gerek). her gün canım bişey çekioduen sounda poğaçaya yöneldim ama bu akşamki spor la arayı kapatacağım..
bugün kilo gönderme günüydü.. onu bile unutmuşum.. yarın sabah erkenden o işi de hallediciiimmm:)
telefonla zor giriliyor hatta hiç girilmiyor artık kaptancım.. ben de pc den yazıyorum anca..Ben hastayim diye kaytarmaya mi basladiniz kizlarrr?? Uzulurum baakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?