tebrik ederim canım menün çok iyi olmuş kendini tutmanada sevindim azimli gördüm senidiyetisyene gittim listemi aldim..burara paylaşırım sizinle de..once sorguluyor kacta yersin ne yersin neye duskunsun vs sonra liste haxirliyor..
kolestetol ve trigliseridim oldukca yuksek..gebelikte yükseliyor zaten sanirim zamanla dusecek..
dunki menum
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği domates dereotu yesil biber hadl yumurta peynir 5 zeytin
ara 10 findik 3 kuru kayısı
ogle1 kase nesfit+ musli 1 dilim ekmek ve peynir
aksam 2 kaşık kisir 1 kase dereotluyogurt..
spor 1 saat 6 km yürüyüş
su 4 lt
aksam arkadaşlar grkdi..ve ben pogaca elmali kurabiye ve bilumum tatlardanagzima bile sürmedim..
kilomu da hesaplayayim yazarım birazdan.
Sağol canım evet bu hafta korumuş oldum inşallah önümüzdeki etap yine güzel vermeyi planlıyorumherkese günaydın 1. takımın çıtır hatunları
canım sende kaç haftadır çok iyi veriyordun, bu hafta korumuş olman da büyük başarı
hadi yaaa, olmadı şimdi bu ama..
nasıl olcak şimdi ki bu
@dagatesi ne olcak bizim bu halimiz yaa, bu yoğunluk?
ama yalnız değilmişiz giremeyen, bizden başkasosyestetik ve @ApriL_2007 de bizden :)
çok güzel canım menün afiyet olsunHazır girmişken dünkü menümü de paylaşayım:
sabah: 2 kk kadar beyaz peynir, 4 cherry domates, 2 dilim ekmek, 1 büyük çay(standart oldu artık :) )
öğle : salata, 100 gr ızgara tavuk
akşam: 1,5 kepçe tarhana çorbası, 1 dilim ekmek.
içilen su: 1,5 lt
spor: 50 ip atlama.
bance 3-4 kilo verenler çok kilolu olanlar canım kilon ne kadar azsa o kadar az veriyosun canım bizden gr gidiyo yani ben bi kilo verince haftada vay beee amma dikkat etmişim diyorum. Bide diyete ilk başladığında daha çok veritosun haliyle ödem falan gidiyo. Hepimiz ilk başladığımızda öyle değilmiydik.huuu huuuu... anaaammm.. nasıl bir araştırmacı arkadaşımız varmışO zman bu bize gaz olsun ve haftaya ilk üç e girelim bende şöyle bir baktım ve 1 haftada 3-4 kilo verenleri gördüm.. nasıl oluyor yaa.. belki de çook spor yapıyordur
nasılsın deadline?Ne yedin de menü paylaşmadın bakalımkızlar dün ve bugün yediklerimle herhalde 1kilo almisimdir tartilmaya korkuyorum bu yüzden menüde paylasmadim tekrar kendime gelmeyi planlıyorum yarından itibaren birde bu hafta elimden geleni yapacağımzaten bu 2 gun yediklerimle anca toparlanirim
bence toparla canım yoksa biz bu gidişle takımca ceza alıcaz. Bende hızlı bi giriş yaprtım haftaya bari bu hafta ilk üçe girelimkızlar dün ve bugün yediklerimle herhalde 1kilo almisimdir tartilmaya korkuyorum bu yüzden menüde paylasmadim tekrar kendime gelmeyi planlıyorum yarından itibaren birde bu hafta elimden geleni yapacağımzaten bu 2 gun yediklerimle anca toparlanirim
Canım yürüyememişsin ama bence menün çok güzel olmuş ama ölmedi mi acından yaaa sabahtan sonra doğru düzgün bişey yememişsinkızlar nasılsınız..Bugün telefondan girdim ama net çok yavaştı bitürlü yazamadım..Bide misafir geldi çat kapı sporda kaldı yürüyemedim,anca girebildim nete ..Kaçıncı olduk belli oldumu?Dünkü menümü de yazim de
Geç kahvaltı
1 haslanmış yumurta
3 biber
5 zeytin
1 dilim ekmek
kk peynir
yarım domates
biraz maydonoz
1 bardak yeşil çay
akşam
1 bardak ılık süt
1 paket form elmalı bisküvi
spor yok
dün çok koşturdum
1 lt su
ben varya gizliden gizliye seninle yarışıyorum bak ona göre kilolarımız çok yakın hedefimizde öyle arkandayım. Ben bu hafta veremedim ama bu hafta çok daha iyi olacak dikkat et önüne geçebilirim :)nasılsın deadline?Ne yedin de menü paylaşmadın bakalımben de dün yürüyemedim..Bugün tam koşu bandına cıkıcam arkadaslar geldi..Bu hafta 1 saat yürümeyi düşünüyorum..56.5 i gördüm ya tartıda gaza geldim :)1,5kilo vermem lazım bu hafta ama yürürken hemen dalak şişiyo kesiliyorum hızlı mı yürüyorum acaba su içtiğimden mi napcam ben
öncelikle 6. olmusuz soyleyeyim ne kilolar vermişler nasıl vermişler ya şok oldum ben bir kac ayda anca veriyorum o kadar helal olsunnasılsın deadline?Ne yedin de menü paylaşmadın bakalımben de dün yürüyemedim..Bugün tam koşu bandına cıkıcam arkadaslar geldi..Bu hafta 1 saat yürümeyi düşünüyorum..56.5 i gördüm ya tartıda gaza geldim :)1,5kilo vermem lazım bu hafta ama yürürken hemen dalak şişiyo kesiliyorum hızlı mı yürüyorum acaba su içtiğimden mi napcam ben
:) öyle mi tamam canım bakalım rekabet güzeldir daha azimli oluruz..Ama geçsende canın sağolsun sevinirimbence toparla canım yoksa biz bu gidişle takımca ceza alıcaz. Bende hızlı bi giriş yaprtım haftaya bari bu hafta ilk üçe girelim
Canım yürüyememişsin ama bence menün çok güzel olmuş ama ölmedi mi acından yaaa sabahtan sonra doğru düzgün bişey yememişsin
ben varya gizliden gizliye seninle yarışıyorum bak ona göre kilolarımız çok yakın hedefimizde öyle arkandayım. Ben bu hafta veremedim ama bu hafta çok daha iyi olacak dikkat et önüne geçebilirim :)
Cissssöncelikle 6. olmusuz soyleyeyim ne kilolar vermişler nasıl vermişler ya şok oldum ben bir kac ayda anca veriyorum o kadar helal olsunbu arada ne yemedim ki kahvaltıda pizza yiyip aksam kocaman bir dilim pasta yedim aradakileri saymiyorum bile paylasmayayim ben hiç bu kadarı yeter zaten
üzülme kaptan haftaya daha iyi olcaz..Ama suna dikkat ettim diğer takımlar yüksek kilo veriyo cünkü kilolarda yüksek sanki..Kizlar altinci olmusuz
Bunun da etkisi olabilir evet ama ceza gelecek artik kacis yok kac hafta ust uste sonuc listesi hazirlariz bilmiyorumüzülme kaptan haftaya daha iyi olcaz..Ama suna dikkat ettim diğer takımlar yüksek kilo veriyo cünkü kilolarda yüksek sanki..
Tebrik ederim canim evet herkesi bunyesinin takildigi bir kilo var herhaldeben en zor kilodayım suan valla 56.5 a ne zaman gelsem kalıyorum..Bu arada bugün düğmesi kapanmayan pantolunumu giydim ve çook rahat oldu..Akşam gelen arkadasımda göbeğin gitmiş dedi çok mutlu oldum yaa inşallah almam tekrar
Şaka yapıyorum canım tabiki bizbi takımız hangimiz verirsek verelim seviniriz. Ama bak yinede rakibimsin:) öyle mi tamam canım bakalım rekabet güzeldir daha azimli oluruz..Ama geçsende canın sağolsun sevinirim
cipsi görmüyoruz canım çünkü gayet hafif bi gün geçirmişsin perşembeye daha çok var toparlarsınDunku menum
Sabah
1kase corn flakes
Ara
1 nescafe
Ogle
1 elma
Aksam
1 tabak patates puresi
2 adet cigkofte
Yogurt
Gunun hatasi arkadaslarla cips yedim malesef
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
tebrik ederim canım ama bende aynı durumdayım ne zaman 56 ları görsem salarım kendimi işte o zamanda şok diyet falanmı yapsak vûcut şaşırsaben en zor kilodayım suan valla 56.5 a ne zaman gelsem kalıyorum..Bu arada bugün düğmesi kapanmayan pantolunumu giydim ve çook rahat oldu..Akşam gelen arkadasımda göbeğin gitmiş dedi çok mutlu oldum yaa inşallah almam tekrar
Aaaaaaa kaptanlar böyle yaparsa biz napıcaz olmaaaaaazzz tut kendini yarın sabah saatlerinde ye hiç bu saatte bişey yenilir mi o zayıflara mahsus bişeyAltinci olusumuz beni cok hirpaladi kizlarrr su an cok fci cig kofte yiyesim vaaarrrrr
Yok su anda yemiyorum canim haklisinAaaaaaa kaptanlar böyle yaparsa biz napıcaz olmaaaaaazzz tut kendini yarın sabah saatlerinde ye hiç bu saatte bişey yenilir mi o zayıflara mahsus bişey
kaptan çiğköfteyi tamamen çıkar hayatındaN :)yiyceksen de öğlen ye bende öyle yapcam..Çok iştah açıyo ve şişkinlik kabız yapıyoAltinci olusumuz beni cok hirpaladi kizlarrr su an cok fci cig kofte yiyesim vaaarrrrr
tamam canım :) tabisiiiŞaka yapıyorum canım tabiki bizbi takımız hangimiz verirsek verelim seviniriz. Ama bak yinede rakibimsin
cipsi görmüyoruz canım çünkü gayet hafif bi gün geçirmişsin perşembeye daha çok var toparlarsın
tebrik ederim canım ama bende aynı durumdayım ne zaman 56 ları görsem salarım kendimi işte o zamanda şok diyet falanmı yapsak vûcut şaşırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?