- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Tesekkur ederim canim ben bunu da denemistim de cok zorlandimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...lanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/
Sizede link bırakıyorum kizlar bi inceleyin isterseniz.
Yok canim olsun sorun degil yapiyor tel arada bende de oluyor nur gider ama kesinben yatiyorum herkesciklere iyi gecelerbirde kaptan mesajını begendim sonra kendiliğinden begenmekten vazgeçti tel sonra ben tekrar begendim sana bildirim gelip duruyosa napiyor bu kız deme telefona bir haller oldu gideyim yatayim bari
Klasik 2 ye 2 kaldi canim cok ilgincler ciddenben yatiyorum herkesciklere iyi gecelerbirde kaptan mesajını begendim sonra kendiliğinden begenmekten vazgeçti tel sonra ben tekrar begendim sana bildirim gelip duruyosa napiyor bu kız deme telefona bir haller oldu gideyim yatayim bari
günaydın canım evet benim az kalorili geçiyo dünü güzel atlattım. Darısı bugünün başınaGünaydın kızlar. .
umarim haftasonunuz bol keyifli az kalorili geciyordur
Klasik 2 ye 2 kaldi canim cok ilgincler cidden
sırf rating olsun ışte nur kesin geri gelir o zaman eski yarismacilardan biri geri gelecekmis sırf hareketlensin ortalikNur elendi canim
gunaydin canım idare ediyorum hafta sonu biraz zor geçiyor ama idare ediyorum ışte senin nasılGünaydın kızlar. .
menun güzelmiş canım spor su falan cok iyiSelam kızlar dünkü menüm
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Kk peynir
6 adet yeşil zeytin ev yapımı
Domates salatalık roka maydanoz
Limonlu yeşil çay
Ara
2 mandalina
1 adet lokum
ikindi
1 paket kepekli çubuk kraker
Kiraz sapı çayı
Akşam
1 kase nesfit
Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
100 ip atlama
50 mekik
teşekkür ederim canımmenun güzelmiş canım spor su falan cok iyi
Gunaydin canim insallah oyle olurGünaydın kızlar. .
insallahhhgünaydın canım evet benim az kalorili geçiyo dünü güzel atlattım. Darısı bugünün başına
cok guzel olmus canim aynen devamSelam kızlar dünkü menüm
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Kk peynir
Limonlu yeşil çay
Ara
2 mandalina
1 adet lokum
ikindi
Kiraz sapı çayı
Akşam
1 kase nesfit
Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
100 ip atlama
50 mekik
aynen tatlim cok iyi yapti nihat 0 puan verdisırf rating olsun ışte nur kesin geri gelir o zaman eski yarismacilardan biri geri gelecekmis sırf hareketlensin ortalik
gunaydin canım idare ediyorum hafta sonu biraz zor geçiyor ama idare ediyorum ışte senin nasıl
insallah..günaydın canım evet benim az kalorili geçiyo dünü güzel atlattım. Darısı bugünün başına
cok iyi olmus menu de spor daSelam kızlar dünkü menüm
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Kk peynir
Limonlu yeşil çay
Ara
2 mandalina
1 adet lokum
ikindi
Kiraz sapı çayı
Akşam
1 kase nesfit
Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
100 ip atlama
50 mekik
haftasonu kacamak cok oluyor di mi..sırf rating olsun ışte nur kesin geri gelir o zaman eski yarismacilardan biri geri gelecekmis sırf hareketlensin ortalik
gunaydin canım idare ediyorum hafta sonu biraz zor geçiyor ama idare ediyorum ışte senin nasıl
Mrb canım menün çok güzel sporda öle maşallah:) kiraZ sapı çayı nası canm faydasını görüyomusunSelam kızlar dünkü menüm
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Kk peynir
Limonlu yeşil çay
Ara
2 mandalina
1 adet lokum
ikindi
Kiraz sapı çayı
Akşam
1 kase nesfit
Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
100 ip atlama
50 mekik
En guzeli canim hangilerini izliyorsun?bu tarz brnim konusmussunuz bol bol..ben izleyemiyorum tahammul edemiyorum tiplere yaa..
ben dizi bile izleyemiyorum artik...netten yabanci dizi izkiyorum..hepsi de fantastik vrya bilimkurgu..ask dram vs sarmiyor..
benim laptop u kardeşim aldı o yüzden yabancı dizilerimi izleyemiyorum türk dizileri beni bayiyor dram dram o yüzden ne kadar yarışma falan o tarz şeylere sardimbu tarz brnim konusmussunuz bol bol..ben izleyemiyorum tahammul edemiyorum tiplere yaa..
ben dizi bile izleyemiyorum artik...netten yabanci dizi izkiyorum..hepsi de fantastik vrya bilimkurgu..ask dram vs sarmiyor..
benim dünkü halim bisiklet sürdüm bacaklarımi bugün aynı hissediyorumEki Görüntüle 1304659 Bu da squat yaptiktan sonra ben
Kesinlikle oyle oluyorbenim dünkü halim bisiklet sürdüm bacaklarımi bugün aynı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?