Canım yaa sen gerçekten 1600 ip mi atladın dün bravo yani maşşallah sana ben 100 tane atlayınca kösülüyorum gündede en fazla 400 500 yani oda zorlarsam kutlarım seni
Wavvv süpersin o zaman ne kadar sürüyo 1600 adet?ah ah o aburcuburlara öyle bir içim yandı kikuzenim olmasa 4200 tane atlicaktm da işte sürekli durdurunca beni ulaşamadım hedefime
valla ben diyet yaptığım halde zayıflamadığımı farkettim bide saçlarım dökülüyo aşırı sinirli oluyorum falan bisürü şey..Öyle çıktı ortaya yani.benimde olabilir canım hamileyken çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama doğumdan sonra bidaha kontrole gitmedim. Şimdi randevu aldım gidicem yine. Çok çabuk kilo alıyorum ve çok sinirliyim bu yüzden şüpheleniyorum sizinki hangi tür?
tiroid sorunum var kızlar ilaç kullanıyorum
Benim de var canim seninki hangi tur
oo ne cok tiroid hastası varmış .. muhtmelen bu topikte olduğunuza göre az çalışıyordur.. hashimato diye tahmin ediyorum.. benim de gebeliğe bağlı tirotoksikoz olmuştu fazla çalışıyordu..ilaç kulanmadım sonra 8. haftada geriledi..benimde olabilir canım hamileyken çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama doğumdan sonra bidaha kontrole gitmedim. Şimdi randevu aldım gidicem yine. Çok çabuk kilo alıyorum ve çok sinirliyim bu yüzden şüpheleniyorum sizinki hangi tür?
ooo lahmacunlar kısırlar sütlaçlar.. neyseki az yemişsin ben tutamazdım kendimi.. zaten haftasonu gıcık oluyorum kendime kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum..Günaydın kızlar
Dünkü menüm;
SABAH;
Bir simit
Bir çay
ÖĞLE;
Bir çorba
İki kaşık sebze sote
İki kaşık mantı
İki kaşık kısır
Üç kaşık sütlaç
AKŞAM;
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
(Eşimin ısrarı )
2 lt su
30 dk yürüyüş
menün harikaaa afiyet olsunSelam kizlar.
dunku menum soyle
1 dilim.buday ekmegi
1 kk peynir
ara
10 igde
Ara
1 mandalina
aksam 3 kasik bulgur pilavi
1 avuc ici izgara tavuk
salata
ara
1 mandalina
1/5 ayva
kizlar insallah yarindan sonra daha sık aranizdayim. Evime donuyorum. Bu arada dun yazmistim ama sanirim tel.den oldugu icin gitmedi. Presnses tebrikler. Ve tum takimimiz icin de hayirli olsn. Insallah boyle hizla tempolu motivasyonlu devam ederiz ,)
bence menün de sporun da çok güzelbabaannemlerdeydim kbyın giremedim
dünkü menüm
sabah
1simit
çeyrek domates
yarım kibrit kutusu peynir
öğlen
bezelye yemeği 1 tabak
yarim dilim ekmek
cacık
ara
1 avuç soslu fıstık
akşam
2/5 paket makarneks
6-7 lahana sarması
1600ip
su 2lt
çok kötü bir menü biliyorum 1saat ip atlamayı planlıyordum ama kuzen ben atlarken saldırınca üstüme sürekli yapamadım
afiyet olsun cok güzel olmuş...Selam kızlar bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim kızarmış sarı buğday ekmeği salçalı
Sucuklu omlet tekyumurtalı
Peynir
Sekersiz limonlu çay
Ara
Yeşil çay
Öğle
3 adet mısır patlağı form
Yeşil çay
Ara
1 mandalina
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Ara
Bir avuç meyve kurusu (üzüm,kayısı,incir,portakal kabuğu,kuş üzümü) içinde bunlar var doğranmış bi şekilde
Su 2 lt
Spor 300 ip atlama
valla bu sefer süreyi tutamadım babaanemlerdeydim mekan değişe değişe 30 dk felan sürmüştür normalde süre tutarak 1saatte 4200 atlıyorum çk etkili oluyor duşa girerken o bluzdaki ıslaklığı görmek çok mutluluk verici başarına şahit oluyorsun ben ipsiz yapıyorum iple canım acıyo sende deneyebilirsin vakit kaybı da olmuyo ipe takılma vs gibiWavvv süpersin o zaman ne kadar sürüyo 1600 adet?
Güzel ama menün sporda olmalı canım...dünki menüm
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, sucuklu yumurta yarım porsiyon, 2-3 dilim peynir,dereotu domates salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
ara 10 badem 2 kayısı kurusu
öğle-ikindi: ton balığı salatası (yağsız2 kaşık iç pilav , 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
akşam: 3 tane küçük bisküvi, rezene çayı, 3 ceviz
su 3 lt
spor yok
yarım kepekli ekmek derken ? Yarım ekmek mi canım ?slm herkese dünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta ceyrek tabak kadar
4 zeytin
2 çeri domates
yarım kepekli ekmek
1 minik peynirli kurabiye
2 yeşil biber
maydanoz,roka
şekersiz çay
ara
1 lt su
muz
akşam
yarım kase çorba
2 köfte 3 dilim (patates fırında)
2 kaşık makarna
naneli yoğurt 4 kaşık kadar
ara
1 küçük mandlaina
1 küçük elma
1 bardak salep
akşam yemeğini çok erken yemiştim 5 bucuk gibi o yüzden yatmadan meyveylemeyve çok yedim
bu arada
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
yarım dilim canım yeşillik olunca ekmek aramıyorum bide kurabiye yedim :)Güzel ama menün sporda olmalı canım...
yarım kepekli ekmek derken ? Yarım ekmek mi canım ?
İyi yapmışsın yarım dilimde az zaten canım, menün güzelyarım dilim canım yeşillik olunca ekmek aramıyorum bide kurabiye yedim :)
Hipertiroidi benimki canimbenimde olabilir canım hamileyken çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama doğumdan sonra bidaha kontrole gitmedim. Şimdi randevu aldım gidicem yine. Çok çabuk kilo alıyorum ve çok sinirliyim bu yüzden şüpheleniyorum sizinki hangi tür?
Normaldedaha az yiyordum aprilcim biraz tatil modu olmuş saniyorumGünaydın kızlar
Dünkü menüm;
SABAH;
Bir simit
Bir çay
ÖĞLE;
Bir çorba
İki kaşık sebze sote
İki kaşık mantı
İki kaşık kısır
Üç kaşık sütlaç
AKŞAM;
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
(Eşimin ısrarı )
2 lt su
30 dk yürüyüş
İnşallah canim bekleriz su ve spor miktarini unuttun saniyorumSelam kizlar.
dunku menum soyle
1 dilim.buday ekmegi
1 kk peynir
ara
10 igde
Ara
1 mandalina
aksam 3 kasik bulgur pilavi
1 avuc ici izgara tavuk
salata
ara
1 mandalina
1/5 ayva
kizlar insallah yarindan sonra daha sık aranizdayim. Evime donuyorum. Bu arada dun yazmistim ama sanirim tel.den oldugu icin gitmedi. Presnses tebrikler. Ve tum takimimiz icin de hayirli olsn. Insallah boyle hizla tempolu motivasyonlu devam ederiz ,)
Olsun canim biraz yoğun bir menü olmuş ama sporla kurtardin bencebabaannemlerdeydim kbyın giremedim
dünkü menüm
sabah
1simit
çeyrek domates
yarım kibrit kutusu peynir
öğlen
bezelye yemeği 1 tabak
yarim dilim ekmek
cacık
ara
1 avuç soslu fıstık
akşam
2/5 paket makarneks
6-7 lahana sarması
1600ip
su 2lt
çok kötü bir menü biliyorum 1saat ip atlamayı planlıyordum ama kuzen ben atlarken saldırınca üstüme sürekli yapamadım
Bi de öyle dene bakalim canimbu hafta haşlama ve közlenmiş olarak tüketicem yemeklerimi kesinlikle hafta sonu resmen kilo aldımakşam ekmeklerimi de kesiyorum artık
Menun güzel canimdünki menüm
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, sucuklu yumurta yarım porsiyon, 2-3 dilim peynir,dereotu domates salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
ara 10 badem 2 kayısı kurusu
öğle-ikindi: ton balığı salatası (yağsız2 kaşık iç pilav , 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
akşam: 3 tane küçük bisküvi, rezene çayı, 3 ceviz
su 3 lt
spor yok
Meyve ve yoğurdu birlikte tuketmeyi deneyecegim kizlar sen de dene bence tatlimslm herkese dünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta ceyrek tabak kadar
4 zeytin
2 çeri domates
yarım kepekli ekmek
1 minik peynirli kurabiye
2 yeşil biber
maydanoz,roka
şekersiz çay
ara
1 lt su
muz
akşam
yarım kase çorba
2 köfte 3 dilim (patates fırında)
2 kaşık makarna
naneli yoğurt 4 kaşık kadar
ara
1 küçük mandlaina
1 küçük elma
1 bardak salep
akşam yemeğini çok erken yemiştim 5 bucuk gibi o yüzden yatmadan meyveylemeyve çok yedim
bu arada
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
Spor spordur supersin tatlmvalla bu sefer süreyi tutamadım babaanemlerdeydim mekan değişe değişe 30 dk felan sürmüştür normalde süre tutarak 1saatte 4200 atlıyorum çk etkili oluyor duşa girerken o bluzdaki ıslaklığı görmek çok mutluluk verici başarına şahit oluyorsun ben ipsiz yapıyorum iple canım acıyo sende deneyebilirsin vakit kaybı da olmuyo ipe takılma vs gibi
İnşaallah canimAlıtıları yaptım cevaplamadan paylaştım yaa neyse
Dagatesi canım teşekkür ederim. İnşallah bu haftada takımımız güzel derecelere imza atar.
Judieecim canım bencede ekmeği kesmelisin gerçekten farkı hemen görüceksin
Evet canım birazcık kaçtıNormaldedaha az yiyordum aprilcim biraz tatil modu olmuş saniyorum
Evet tel bozuk olunca disarda da işlerim vardi kuş depresyonu bi taraftan, sen buralardaymissin ama supersin tatlim sinirin geçti mi? İyi misin simdi?Evet canım birazcık kaçtısen naptın bugün pek gözükmedin ?
Geçti canım, evdeydim bende eşimin ısrarlarına rağmen dışarı çıkmak hiç istemedim yorgundum sanırım.Canım ne zaman vereceksin teli ?Evet tel bozuk olunca disarda da işlerim vardi kuş depresyonu bi taraftan, sen buralardaymissin ama supersin tatlim sinirin geçti mi? İyi misin simdi?
Yarin canim en az 1 güne de yapilir tableti de sevmiyorum tasimak zor diyet nasil gidiyorGeçti canım, evdeydim bende eşimin ısrarlarına rağmen dışarı çıkmak hiç istemedim yorgundum sanırım.Canım ne zaman vereceksin teli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?