- 14 Mart 2011
- 46
- 9
- 48
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok kilo almadan atlatırım bu güzel süreci :)Hayirli olsun canim cok sevindim mutluluklar diliyorum donuste tekrar bekliyorum. Hayirli olsun tekrardan tebrikler
Insallah canim, allah isteyen herkese versin dikkat edersin bence sen yineÇok teşekkür ediyorum. İnşallah çok kilo almadan atlatırım bu güzel süreci :)
Aynen canim yeni uye alimina bakiyorum kimse de basvurmuyor herkes kilosundan memnun herhaldeTatlım iyiyim sen nasılsın ? Yine ikimiz kaldık başbaşa desene
Insallah canim hayirlisiylacanım tebrikler , darısı başıma İnşallah ...
he hee kış sendromu tabi ...Aynen canim yeni uye alimina bakiyorum kimse de basvurmuyor herkes kilosundan memnun herhalde
çokk tŞk ederiz ,sağlıklı günler dilerim hepimize...1. Takımcım günaydın,
Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım.
Geçer not aldınız, tebrikler..
Daha da güzel sonuçlar almanız dileğiyle sağlıklı ve keyifli kilo vermeler dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37302837
he hee kış sendromu tabi ...
çokk tŞk ederiz ,sağlıklı günler dilerim hepimize...
Tesekkurler puskuutcum ellerine emegine saglik1. Takımcım günaydın,
Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım.
Geçer not aldınız, tebrikler..
Daha da güzel sonuçlar almanız dileğiyle sağlıklı ve keyifli kilo vermeler dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37302837
Tamam canım buralardayım genelde ,bende bikaç gündür abarttım sanki düzensiz geçti bayram girdi araya yine bozdukAynen canim bahar gelince ne bu kilolar diyeceklerdir eminim, ben bugun abarttim yemegi galiba aprill daha sk gel depresyona gireim yoksaa
Ben kimsenin olmayisina da cok bozuluyorum ya geliyorum bakiyorum ben sonra yine geliyorum yine ben neyse biz birbirimize ceza verelim gaza getirelim birbirimizi bari canimTamam canım buralardayım genelde ,bende bikaç gündür abarttım sanki düzensiz geçti bayram girdi araya yine bozduk
canımm haklısın , he hee ...Ben kimsenin olmayisina da cok bozuluyorum ya geliyorum bakiyorum ben sonra yine geliyorum yine ben neyse biz birbirimize ceza verelim gaza getirelim birbirimizi bari canim
Gunaydinlar tatlim yine sen ve ben varIzGünaydınlarr canımcım ....
Canım evet yeni arkadaşlar gelene kadar böyleyiz...Gunaydinlar tatlim yine sen ve ben varIz
Dun ne yedigimi hic hatirlamiyorum desem yeri bugun tekrar yazmaya baslayacagim yoksa unutuyorumCanım evet yeni arkadaşlar gelene kadar böyleyiz...
Bende yarından itibaren yazacağım canım boşladık bu ara düzelmek lazım...Dun ne yedigimi hic hatirlamiyorum desem yeri bugun tekrar yazmaya baslayacagim yoksa unutuyorum
Kesinlikle canimBende yarından itibaren yazacağım canım boşladık bu ara düzelmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?