- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Iyiyim cok sukur bi sen varsin bi ben varim zaten yine ikimiz kalacagiz herhalde ne yapiyorsun dikkat ediyor musun diyetine?Canım benim çok koşuşturmacalı geçiyor , ama güzel ....sen nasılsın ?
Aynen tatlim bildirim bekliyorum artis olmasi onemli dgl canini skma tatlmGünaydin.
Bayram tatili iyi mi geldi kötü mü geldi bilmiyorum ama mucadelemize devaam
Canım yoğunluktan unutuyordum az daha günleri de karıştırmışım..bugünü çarş sanıyordum .Kizlarrr herkes nerdeee
Hayirli olsun canim cok sevindim mutluluklar diliyorum donuste tekrar bekliyorum. Hayirli olsun tekrardan tebriklerMerhaba Arkadaşlar,
Ben bu hafta haber vermeyi unuttum sizlere. Bundan sonra yarışmaya devam edemeyeceğim. Güzel bir haber aldım ve hamileyim. Diyet yaparken hamile kalmışım :) Sağlıklı beslendiğim ve aşırı kilo da vermediğim için sorun olmadığını düşünüyorum . Artık hamilelik kilolarını vermek için yeniden aranıza dönerim. Kısa sürede beni motive ettiğiniz için teşekkürler. Hepinize başarılar diliyorum...
Tatlım iyiyim sen nasılsın ? Yine ikimiz kaldık başbaşa deseneKizlar merhaba bugun nasilsiniz bakalim
canım tebrikler , darısı başıma İnşallah ...Merhaba Arkadaşlar,
Ben bu hafta haber vermeyi unuttum sizlere. Bundan sonra yarışmaya devam edemeyeceğim. Güzel bir haber aldım ve hamileyim. Diyet yaparken hamile kalmışım :) Sağlıklı beslendiğim ve aşırı kilo da vermediğim için sorun olmadığını düşünüyorum . Artık hamilelik kilolarını vermek için yeniden aranıza dönerim. Kısa sürede beni motive ettiğiniz için teşekkürler. Hepinize başarılar diliyorum...
İnşallah Arkadaşım. Hayırlısıyla...canım tebrikler , darısı başıma İnşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?