Gerçekten durum kötü. Herkes haftalık mesaj sayisini bildirsin gecen perşembe gece 12 den bu perşembe 12 ye kadar. Isminize tıklayın forumdaki cevaplarim yazan yere tıklayın 1. Takima yazdığınız cevapları sayın. Yanlız uygulamadan yapılmıyor pc den yada telden web surumunden ssayabilirsiniz.
leylacim bildirimde bulunmayanları istersrniz brkleyin 3 kez bildirimde bulunmayan diskalifiye oluyo isterseniz paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazabiliriz. Simerenya için önümüzdeki hafta hamilelik nedeniyle ayrıldı yazicaz. Artık cezalara başlayalım.
Canım zaten turab571 ve naneli şekerim 2 haftadır paylaşım da yapmıyor, buraya gelip bir kez bile yazmadılar, izinli de değiller. bence onları diskalifiye edelim paylaşım yetersizliğinden, ortalamamız zaten düşük, bir de onlar da sayılıyor, iyice düşüyor.
Tamam canım edelim.Canım zaten turab571 ve naneli şekerim 2 haftadır paylaşım da yapmıyor, buraya gelip bir kez bile yazmadılar, izinli de değiller. bence onları diskalifiye edelim paylaşım yetersizliğinden, ortalamamız zaten düşük, bir de onlar da sayılıyor, iyice düşüyor.
Kilosu sabit yazmanız gerekiyo canlarım*** 1. TAKIM 366. ETAP***
Sosyestetik: ( 60.8/61.4 /+0.9 /%-0.99)
crystallife65.4/ 65.4/0 /% 0)
zeynepcer : (61.8/ 61.4/ 0.4/% 0.65)
_leila_: (57.3/57.5/-0,2 /% -0,35)
Turab571: (61.4 / / /% )bildirimde bulunmadı
Naneli_şekerim: (79.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Sinayropen: (64.3/64.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Bizi: ( 74.0/ / / % )
Simerenyaa: (85.9 / / /% )364.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
1. TAKIM ORTALAMASI% [/B]
Kızlarr kaç günden sonra almadığıma seviniyorum su içmek çok etkiliyormuş vermedimde ama almışımdır diye düşünüyordum.. sadece suyumu içmeye ve yağlı ve ekmek yememeye gayret ettim
gogo o zaman onların yanına paylaşım yetersizliğinden diskalifiye mi yazacağız?
Mesaj sayıları hep 35 in altında sanırım ve kilosu sabit kalanlarda var ee öyleyse napiyoruz herkese ceza veriyoruz.
Sağlıklı kilo vermek için haftada en az 3 gün 1 er saat spor yapmak gerekiyor ve ceza olarak 2 saat daha ekliyorum yani perşembe ye kadar herkes 5 er saat spor yapmış olacak hemde herkes kilo vermiş olur haydi hareketlenelim bakalım. Ayrıca hafta boyu yediğimiz her cıss için kalorisi kadar apor yapıyoruz. Bu yanlizca bu hafta için değil sürekli uyguliycaz.
bizi kilo bildirmedi yarın bildirmezse daha fazla ceza alacak.
Günaydın pitirciklarim
Günaydın :) gogo ben bizim son durumu taşıyorum paylaşım alanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?