Çok zor oluyosa yapmazsin bilgisayar hicmi kullanmiyosun.
Yani şey iki paket kakaolu yaban mersinli şeylerden 45 gram aslında onları aralarda da yiyorum hani oturup bitirmiyorum yavaş yavaş ara öğün yapıyorum yani :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iki paket fazla canım onun 1 paketi iki ara öğün lük
Benim bugün yüzme günümdü yemeği beş buçuk ta yedim 6.30 7.30 yüzme kursundaydim.Selam cicisler bende 30 dklik bi tempolu yuruyus yaptim geldim salatamida yedim sizler ne alemdesiniz
İyi yapmışsın icmemekle canım.Bu arada ne zaman basladik biz persembe miydi, ben disarda yedim salatayi yanina da bi tane diet kola istedim ve kolayi icemedim kizlar midem mi kuculuyor bilemedim
Tartu aldim kizlarr :) bu arada ane olanların gününü kutliyorumm :)) çok yaşayan emi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bugün yüzme günümdü yemeği beş buçuk ta yedim 6.30 7.30 yüzme kursundaydim.
İyi yapmışsın icmemekle canım.
Teşekkürler canım :) tartini Güle güle kullan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi geceler tatli ruyalarr
Yarım saat yürüyüş ve 30 dakika jilian micheals ile 30 day shred :)
Merhaba arkadaşlar,
Takım kaptanı beni bu gruba kabul edeceğini belirtti. Ben geldim beni de alın aranıza:)
teşekkürler sosyestetik , inşaallah iki çocukla hedefime ulaşmayı başarırım, bebek büyümeden bu işi halletmem lazım.Hosgeldin tatlim tecrubelerini de bizimle paylasirsan memnun oluruz bebisleri de opuyorum
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Güzel paylaşımlar ve kilo vermeler dilerim.Merhaba arkadaşlar,
Takım kaptanı beni bu gruba kabul edeceğini belirtti. Ben geldim beni de alın aranıza:)
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?