- 5 Şubat 2012
- 3.989
- 2.614
- 373
güzelim karpuz şeker açısından zengin filan değülll :) tek sorunu miktarını az tutmanın zorluğu... bizim öğle yemeğinde vardı herkes 2 dilim yedi ben 1 karpuz diliminin 3 te 1 ini mini mini parçalara ayırıp koydum tabağıma ara öğün vakti için... eh sen o 2 dilimle günün tüm meyvelerini bir çırpıda yemiş oluyorsunkötü edip etmemene yorumu anca yanında yediklerinle yapabilirim :) karpuz diyetinin en güzel kısmı peynir+karpuz ikilisi protein+karbonhidrat yani yinede bir araştırayım bakayım bende hafta sonu karpuz almıştık eşim şehir dışında annemle ben nasıl bitireceğiz koca karpuzu bari diyetini yapayım :)))
7 günde 5 kilo
1.GÜN
Sabah
2 bardak su , 1 dilim karpuz , 1 dilim light ekmek
Ögle
1 dilim karpuz , 30 gr. peynir , 1 dilim light ekmek
Ara ögün
1 dilim karpuz
Aksam
200 gr. izgara tavuk gögsü,Salata, 1 dilim light ekmek
Gece
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek
2.GÜN
Sabah
Aç karnina 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 fincan çay
1 adet yumurta , 1 dilim light ekmek
Ögle
1 dilim karpuz, 200 gr. patlican salatasi
200 gr. light yogurt, 1 dilim light ekmek
Ara ögün
1 dilim karpuz
Aksam
200 gr. izgara biftek ya da yagsiz teflonda sote yapilmis 200 gr. kusbasi et , Salata , 1 dilim light ekmek
Gece
1 dilim karpuz, 30 gr. peynir
3.GÜN
Sabah
Aç karnina 2 bardak su, 1 fincan çay, 1 dilim light ekmek
Ögle
200 gr. balik, Salata, 1 dilim light ekmek
Ara Ögün
1 dilim karpuz
Aksam
200 gr. light yogurt, Haslanmis kabak, Salata
Gece
4. GÜN
Sabah
Aç karnina 2 bardak su,1 dilim karpuz,1 dilim light ekmek
Ögle
Yagsiz mantar sote, Salata, 1 dilim light ekmek
Ara ögün
1 dilim karpuz , 200 gr. light yogurt
Aksam
200 gr. yagsiz kiymayla yapilmis köfte, Salata
Gece
5.GÜN
Sabah
Aç karnina 2 bardak su
1 dilim karpuz
30 gr. peynir
Ögle
Firinda kabak mücver
1 dilim light ekmek
Salata
Ara Ögün
1 dilim karpuz
Aksam
200 gr. kusbasi et ve karisik sebzelerle hazirlanmis firinda güvenç, Salata
Gece
1 dilim light ekmek
1 dilim karpuz
6.GÜN
Sabah
Aç karnina 2 bardak su, 1 dilim karpuz
2 yumurta aki, bir yumurta sarisi ve 30 gr. peynirle yapilmis omlet, 1 dilim light ekmek
Salatalik , Domates
Ögle
200 gr. light yogurt
Haslanmis sebze
Ara Ögün
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek
30 gr. peynir
Aksam
200 gr. light yogurt, Haslanmis sebze
Salata
Gece
1 dilim light ekmek
7.GÜN
Sabah
Aç karnina 2 bardak su, 1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek
Ögle
200 gr. light yogurt, Haslanmis sebze
1 dilim sebze, 1 dilim karpuz
Ara Ögün
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek
Aksam
200 gr. balik buglama
Salata
1 dilim light ekmek
Gece
1 dilim karpuz
kuzumm selamm
sporu ben tutuyorum, haftasonu ne kadar spor yaptın ben kaçırmışım
arkadaşlar hepimiz sporlarmızı yapalım bende hemencik bi liste oluşturayım spor içinhatta eski listeden devam ediyim
Buarada edacım sana benimde bir sorum olacak ben bu ara öğünleri hep kaçırıyom,unutuyom hatta çoğu zaman çay kahve içiom ara öğün niyetine ara öğün niyetine çay olmaz mı :26:
Dün yediklerimide yazıyım ben hemen
sabah
peynir ve domatesli sandivç
adaçayı
öğlen
tavuk
ayran
azcık patates
akşam
3kaşık pilav
2kayısı,3erik,4-5tane kiraz
1fincan yeşil çay , 1,5lt su
ya buarada kızlar beni bu su içmek maf ediyo hala alışamadı bünyem ya akşama kadar tuvaletten çıkmıom
üstüne üstük öle tok oluom ki yeşil çay içmeye mecalim kalmıo
üsgünüm güzelim ama olmaz... bak bir ara halkla ilişkiler bölümünde çalışıyordum birsürü insan gelip gidiyordu (belediye:))) meyve yiyemiyordum bazen aklıma bile gelmeden çayla gidiyordu gün o zamanlar kuru kayısı filan bir yana kuru dut a dadanmıştım :))) daha minik ve hafifti... çaylada güzel gidiyordu şekerliöneririm... ayrıca kepekli minik galetalardan grisinilerden al yanlız paketinden çıkar masanın üstüne 2 tane koy onları ye paketle çıkarınca ben birden 4-5 gidiyorum :)))
çaydan da kurtulamıyorum seviyorum diyorsan bal karıştır nasılsa karbonhidrat alıp ara öğün yapacaksın posadan kaybedersin ama enerji almış olursun... ayrıca unutmamak için benim gibi sakin olduğun zamanda yiyeceğin kadarını çıkar bir kağıdın üstüne koy biraz ortalarda rezil oluyor ama unutmuyorsun
Kızlar bşy sorcam size akşam balık yicezde yanında birazcık kalamar yapmak istiyorum acayip canım istiyor çidem ortim dondurulmuş yap dedi ama daha önce hiç yapmadım bilmiyorum şu hazır dondurulmuşlardan alsam nasıl yaparım sodaya una falan bulama işlemi nasıl oluyor biliomusunuz bekletilmiyor dimi :26:
aynen wc den hiç çıkmayasım geliyor alışsan bile durum bu daha ne kadar alışacağız bugün yeşil çaya bende yeltenemedim evde içerim artık iş yerinde oturamadım bir koltuğa
ayırca akşam yemeği neden böyle güzelim ekle birşeyler söğüş domates salatalık birşeyler ekle 1 kasecikte benim için yoğurt ye tabi bir daha böyle bir menü denersen
selam fıstıkk hoşgeldın..
cuma 60dk
ctesi 60dk
pazar 90dk
ptesi boş...
bu akşama kısmetse yıne 60dk olacak:)
eşim yapıyordu galeta ununa batırıyordu ıslatıp sonra kızartıyordu ama sen yapma bence yada fırına versen olurmu ki ????
çok azcık yapsam ucundan yesem off çok canım istiyoo edaa biyerim düşcek yemessem
valla edacım dün akşam öle yorgundum ki ayakta durcak mecalim yoktu yemek yememeyi düşünüyodum açmıyım değilmiyim böle tuhaftı midem ama baktım pilav varmış evde hadi dedim bundan 3-4 kaşık yiyim boş geçmesin öle oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?