SELAM FISTIKLAR........
fen istiyordu.ama olmayacak gülüm ya..o kadar üzgün ki..kaç gündür babasıyla aquaparkta yaşıyorlar
mutlu olsun diye
evde yeterince çikolata var..ben de onlarla çikolata diyeti mi yapsam acep:26:
sen başlattın eda
amin canım.inşallah..
inşallah canım..seneye senin yerinde olmak istemezdim
çok zor bi süreç..ne bişey söylemeye geliyor sıpalar ne susmaya
şimdiden başlasın hazırlanmaya bence..
kızlar öfke anında beylerin söylediklerini gerçek duyguları sanmayın yaaa..bir erkek eğer bir halden, davranıştan vss..sıkıntı duyarsa bunu en normal zamanda da pat diye söyler. Onlar öyle. Çok zeki olanının haricinde genelde böyleler. Zeki erkek sayısı inanın çok az
şimdiii gelelim bu kavgaya. Muhtemelen başlangıçta seni motive etmeye çalışıyordur. Dozu ayarlayamamıştır. Sen kızınca da ..eee..serde erkeklik var. Altta kalmamak için bastırmıştır. Genelde böyleler
sen akıllı ol prenses. Onun sende odaklandığı iki konu var. Sınav ve kilo. Kilo annesi sebepli duruyor. Sınav elbette önemli. Senin geleceğin sınava bağlı maalesef. Bu kadar eğitimle evde oturamazsın. Bunun gereksiz gerginliğini de yaşarsınız.
psikolojide odak değiştirme önemli. Erkeklerde kolay olur. İşin tartışmaya gittiğini hissettiğinde onun öncelik verdiği, sana zararı olmayan başka bir konuyu gündeme getirmen kafasını dağıtır
onu konuşmaya başlarsınız
sen biraz kendine gel.yine konuşuruz bunu inşallah..19-20 yıldır evliyim.tartışarak bişey halledemedim.kadın aklını kullanmalı