- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 75
- 113
en kıl oldugum karakter tipi...
ezikliğinden egosu tavan yapmıştır..
nıyeyse hep bayanlardan cıkıyo boylelerı,ya evınde huzuru yoktur yada başka bi derdi vardır
yada bekardır
genel istatistliklere göre ben kaç tane 40 yaş üstü hadi 35 diyelim dul yada bekar bayan tanıdıysam hepsı iş konusunda manyak oluyo
tüm enerjılerını işe verdıkelrındenmıdır nedır egoları bı dert,gereksız konusmaları bı dert memnun etmelerı ayrı bı dert..
3 bayan yönetıcıyle çalıştım ve malesef tebin %70i bayan..istisnalar hariç tabi..
neyse edacım geçmiş olsun diyelim boşver tatile çıkıyosun keyfıne bak..
bu akşam cıkıyosan yarın iş yok ozaman sanaa ohhhhhhhhhhhhhhhh:)
şöyle cuma görünümlü perşembelere bayılıyorum yahuuuu
neyse bızde yarın aksam tatıle cıkıyoz:)haftasonu tatılıne:)
nereye gitceksınız ayarladınızmı bıyerler
ya sorma tedarikçimizin biri kuvvetli yardım için çağırmışları o 2 dk da bilgisayarda yapıyor hemde benim evrağın üst yazısını değiştirip sadece ayrıca ek form noları filan hiç bişi eklemeden adamın yaptığını beğendi koydu çantasına ne yapsam yaranamadım kadına o odadaki erkeklerin nosunu aldı filan maşşallah yani... evliydi hatta eşi tlf açtı onca kişiyiz odada aşkım canım cicim konuştu. akşama dışarı çıkacakmış ben geç gelicem diye bende yapacak birşeyler bulurum artık dedi patronda yemeği beraber yeriz sizi bırakmayız dedi sanırım beklediği de oydu... oy oy şöyle edebiyle çalışmanın değer gördüğü bir yer istiyorum ya....
hatta odadakilerle konuşurken bir evrak istedi bende kolunuzun altındakileri alabilirmiyim dedim o tabi adamlara dalmış ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz istediklerimi dedi (birde fırça atıo ...............) kolunuzun altındakileri az önce istedim onları vermenizi bekliyorum dedim. sen bana istediğimi versene bunları ne yapacaksın dedi. az önce baktığınız evrakta istedikleriniz dedim. demek zorunda kaldım patronun yanında bozdukça bozuyor beni aldı evrağı aaaa yok bu değil dedi ne istiyorsunuz dedim yine adamlara döndü muhabbet ediyor :95:
püfff neyse çok sinirimi bozdum niyeyse patronlarım çok yüklenmedi yapacağız ne gerekiyorsa filan düzeltebilirmisin filan dediler düzeltirim dedim haftaya full geleceğim işe tatilimi yemediler sağolsunlar gerçi işten çıkmayı göze aldıydım gözüm karardıydı :)))
bodruma gideceğiz bu sefer ama 3 gün herşey dahil ve açık büfe sisteminden çok korkuyorum yaaaa inşallah çok yemem