cnm çok çokk çokk geçmiş olsun.. keşke 10 gün rapor alsaymışsın.. kendine bu kadar yüklenme tatlım.. inan çok üzüldüm..
şu yaralı halinle de ltf bu salak herifi düşünme.. ben içgüdülerimizin doğru söylediğini düşünüyorum.. sakın çekingen olma.. adam üstün die çekinme... kendini açık net ifade et.. adam sana dokunmuş.. buna da hakkı yok.. erkeklere kesinlikle güvenmem.. benzeri başıma geldi.. ilk defasında ben de senin gibi çekindim.. üzüldüm.. şimdiyse kesinlikle çekinmem.. evlisi bekarı bi çoğu şerefsiz yolunu arıyo.. arkadaşlarımın anlattıkları da var... mesela elli küsur yaşında eşi kapalı müdür arkadaşının yanında benim arkadaşıma diyo ki ayşe sen çok zevkli kızsın... her giydiğini yakıştırıosun... aslında seni bilmemne bölümüne almak lazım.. orda da sadece özel görüşmelere.. yanımıza yakışırsın... şerefsizleri allaha havale ediyorum.. ama sen zerre tedirginlik, suçluluk, çekingenlik hissetme... net ol o çakal her şeyi anlar şerefsiz...
ve dediğim gibi önce iyileş.. gerisi boş.. hislerinden de şüphe etme.. çok geçmiş olsun tatlım.. gerçekten üzüldüm çok..
çok sağol canım. çok teşekkür ederim. geçecek inşallah. ama şu durumda bile bunu düşünüyorum işte. çok üzerime düşüyor. bilmiyorum belki de ben öyle hissedtiyoum ya. oufff. ama atlatacığım inşallah. çok sağolasın canım benim.