rica ederim. Bir de şunu unutma ki vücut bir süre bu kiloya alışık olduğundan kilo verme de zorlanır. Inatla direnir. Ben bi ara spor da yapsam yemelerime dikkat de etsem 15 gün boyunca vücutta kaldı kilolar gitmedi sonra baktım direnç kalktı. Bir süre sonra kalkar merak etme.
görsellik önemli demissin cok dogru valla insanin kendini iyi güzel hissetmesi herseyden önce geliyor
Inatla direnmesini duymustum sabirla beklicem beslenmeme dikkat ederekten inadini kircaktir illaki
şu bir gerçek ki şişman insana kimse değer vermiyor. Insan yerine koymuyor. Nerde olursan ol aşağılanıyorsun. çünkü toplumumuz cahil. O yüzden şişman olmak kader değil, tercih canım.
selam canım ismin melekti sanırım ben geleli yaklaşık 2 bucuk hafta oluyo tanışamadık.. ismim seherkızlarrrrrr
nasılsınız bakalım?
vallahi bir geçmişi okuyayım dedim gözüm yemedi yahu....
napıosunuz iyi misiniz bakalım?
ne var ne yok
esram senin durumlar ne alemde iyisin demi canım
Günaydin kizlar
Dünkü menüm:
Sabah: 1 tas kellogs
Ara: 1 havuç + 1 elma
Öglen: Roka salatasi + haslanmis karnibahar + mantar + 5 top köfte (hepsi kücük bi kutuya sigcak sekildeydi azar miktarda) + 1 top çikolatali dondurma
Ara: yok
Aksam: 2 havuç + findik ( 3 avuç ) + çay
Bu arada yazmiyorum ama hergün en az 2 litre su içiyorum. 2 litreyi geçiyor çogunlukla.
Son 4 gündürde gram oynamadimsabitim bu ara
iyi vermissin sehercim yaa masallah ! ben bi ayda anca 1 kilo veriyorum bogazimi tutamiyorum ya
evet valla masallah sana zaten
Boyum 168.
Geçtigimiz aralikta 68leri gördüm. Hemen basladim aralik basi gibi kalori sayimiyla. Spora zaten giderim iki senedir ama hizlandirdim diyete baslayinca bu yana.
(Eskiden belki haftada 2 belki 1 giderdim yinede kilo almisim ama yag almamisim cok fazla. Bu arada geçen haziranda evlendigimde 63 kiloydum yani evlendikten sonra ve sigarayi biraktiktan sonra 6ayda 5 kilo almisim)
En son bu sabah ve 4 gündür 64.6'da çakili kaldim kimildamiyor
Hedefimde 58 kilo canim :)
ohhh.artık daha iyiyim.çok şükür..
ben fmf hastasıyım kızlar.geçmiş olsun diyenlere teşekkürler bu arada..zaman zaman ağrı atakları oluyor.birkaç gün sürüyor.cumartesi başlayan son atağımı da başarıyla geçirdim:))Allah hastalık vermesin de diyet yapalım,işe gidelim...gerisi kolay..
kaç gündür işe de gidemiyorum.raporluydum.yarın işbaşı....sabah görüşürüz fıstıklar.......
boy:168
kilo: 64,6
hedef:58
ok anladım. şimdi bak şöyle canım. vücudundaki yağ oranın ne kadar azsa o kadar zor verirsin o fazlalığı.
senin şimdi vermen gereken 7 kilon falan var. bu rakam 34 e göre çok az. yani şunu anlatmaya çalışıyorum ki ne kadar çok kilo o kadar hızlı kilo kaybı. ne kadar az kilo o kadar yavaş kilo kaybı. sabit kalmanın nedenlerine gelince
1-vücudun uzun zamandır aynı derecede spor yapmaya alıştığı için sabitsin. haftada 3 gün spor yapıyorsan 4 e veya 5 e çıkarmanı öneririm. kardiyo çalış. en az 1 saat koşu bandında tempolu yürü. koşma ama kas yaparsın koşarsan kası vermek de yağı vermekten daha zordur. o yüzden tempolu 1 saat yürü.
2- en az 3 lt su içtiğini düşünüyorum gün boyunca. içmiyorsan devam et.
3- akşam düzenimi oturttum salata tarzı yiyorum diyorsun ama bu düzene de alışmış görünüyor vücut. bu düzenini değiştir.
örnek vereyim sana;
sabah kalkınca mutlaka ılık bir bardak su iç. içine bir iki damla limon suyu damlatabilirsin.
KAHVALTIDA mutlaka yeşillik olsun. maydanoz dereotu mutlaka olsun. üzerine limon sık ve kesinlikle tuz katma. tuzu
hayatından çıkar. tuz vücutta su tutar çünkü. haftanın 3 günü bir tane kaynamış yumurta da ye kahvaltıda. 2 dilim de tam
buğday ekmeği ye.
10,30 da bir kase yoğurt ye veya bir bardak süt iç.
ÖĞLEN YEMEĞİNDE mutlaka protein tüket. bir kase de çorba iç. çorba mercimek olmasın. çok fazla kalorisi var çünkü mercimeğin. onun dışında her çorba olabilir. ızgara köfte , tavuk yiyebilirsin. bol salata tüketebilirsin. 2 dilim yine tam buğday ekmeği ye canım.
15-16 arası, bir tane meyve ye, elma, bir dilim karpuz , 10 tane çilek veya 10 tane kiraz olabilir. günde bir öğün mutlaka meyve yemelisin. ama muz falan yersen yarım yemeye çalış. kalorisi yüksek çünkü. meyve istemezsen bir avuç fındık da yiyebilirsin. veya badem.
AKŞAM YEMEĞİNDE 1 dilim ekmek mutlaka ye. ekmek çok önemli. ama tam buğday ye. kepekli yememeni öneririm kansızlık yapmasın. bol salata, ve zeytinyağlı bir porsiyon yemek yiyebilirsin. yoğurt yiyebilirsin yine. ama akşam yemeğini en geç 19,30 da bitirmiş ol canım.
Bütün bunların dışında kafein tüketmemeye çalış. çay içebilirsin günde bir iki fincan ama şekeri hayatından çıkarman lazım. ben ne kahvede ne de çayda asla şeker tüketmiyorum. şeker ihtiyacımı meyveden alıyorum. bir de zaten spor açlık duygusunu anında kesiyor. bol bol su iç. 3 lt altına inmesin. buna özen göster.
Bütün bu dediklerimi yaparsan eminim bu 7 kiloyu en geç 1,5 ayda verirsin.
unutmadan! haftada bir tartıl. her gün tartılma. (ben onu yaptım sen bana bakma benim kilom fazlaydı. ) birden bire gittiğini göreceksin kilolarının.
umarım faydalı olmuşumdur. başka sormak istediklerin varsa cevaplayabilirim.
SEVGİYLE KAL.
ohhh.artık daha iyiyim.çok şükür..
ben fmf hastasıyım kızlar.geçmiş olsun diyenlere teşekkürler bu arada..zaman zaman ağrı atakları oluyor.birkaç gün sürüyor.cumartesi başlayan son atağımı da başarıyla geçirdim:))Allah hastalık vermesin de diyet yapalım,işe gidelim...gerisi kolay..
kaç gündür işe de gidemiyorum.raporluydum.yarın işbaşı....sabah görüşürüz fıstıklar.......
günaydın kızlar,
dün berbat bir denetim geçirdim. bu sefer resmen üstüme bindigelen denetçi bayandı ve çok tuhaftı. yemin ederim denetçi olmasa hakkaten birşeyden anladığın yok okuyup okuyup bu varmı o varmı diyorsun birbirleriyle alakası olduğundan bile haberin yok cins cins evrakları bana bir önce soruyorsun bir sonra verdim baktınız desemde hatırlamıyorsun aklın başka yerde ama söyleyip senin kaliteni ortaya sermek istemiyorum filan demek isterdim ama tuttum tabi kendimi...
olmamış yapamamışsınız bu boş şu boş diye sinirlerimi zıplattı... sadece şubatta bir denetim geçirdim aynı evraklarla ve bize belgemizi verdiler nedir acaba sizinle onun farkı dedim. bir bunu diyebildim... formlarda elimle yazdığım yerlere bile laf etti bilgisayardan çıkart bunları diye yuhh artık form be bu
yani çok sinirliydim dün bugünde çok iyi değilim Allahtan bu akşam tatile gidiyorum.
Buarada çok gevşedik kızlarr foruma ugramıoruz bahardan mıdır nedir bilemedim normalde bu saatlerde burada ne dedikodular dönerdi ben kendi adıma konuşayım özellikle çok az ugrar oldum bu tarafa çok özür dilerimhepinizden ama diyeti bırakmadım daha tam gaz
Hadi kızlarr nerdesinizz yaa gelinde iki lafın belini kıralım
Neslinin tatili nezaman bitiyor buarada bilen var mı
Paylaşımlarıda çok azaltmışız nesli gelince hepimizi kovcak takımdannsarsılıp kendimize gelelim
ee nasıl gidiyor diyetlerimiz ne durumdayız :26:
Buarada çok gevşedik kızlarr foruma ugramıoruz bahardan mıdır nedir bilemedim normalde bu saatlerde burada ne dedikodular dönerdi ben kendi adıma konuşayım özellikle çok az ugrar oldum bu tarafa çok özür dilerimhepinizden ama diyeti bırakmadım daha tam gaz
Hadi kızlarr nerdesinizz yaa gelinde iki lafın belini kıralım
Neslinin tatili nezaman bitiyor buarada bilen var mı
Paylaşımlarıda çok azaltmışız nesli gelince hepimizi kovcak takımdannsarsılıp kendimize gelelim
ee nasıl gidiyor diyetlerimiz ne durumdayız :26:
günaydın kızlar,
dün berbat bir denetim geçirdim. bu sefer resmen üstüme bindigelen denetçi bayandı ve çok tuhaftı. yemin ederim denetçi olmasa hakkaten birşeyden anladığın yok okuyup okuyup bu varmı o varmı diyorsun birbirleriyle alakası olduğundan bile haberin yok cins cins evrakları bana bir önce soruyorsun bir sonra verdim baktınız desemde hatırlamıyorsun aklın başka yerde ama söyleyip senin kaliteni ortaya sermek istemiyorum filan demek isterdim ama tuttum tabi kendimi...
olmamış yapamamışsınız bu boş şu boş diye sinirlerimi zıplattı... sadece şubatta bir denetim geçirdim aynı evraklarla ve bize belgemizi verdiler nedir acaba sizinle onun farkı dedim. bir bunu diyebildim... formlarda elimle yazdığım yerlere bile laf etti bilgisayardan çıkart bunları diye yuhh artık form be bu
yani çok sinirliydim dün bugünde çok iyi değilim Allahtan bu akşam tatile gidiyorum.
ayyy bi yaşıma daha girdim yahuu
lisede b arkadaşım vardı esengül diye
kızın adı facede eses diye geçiyodu bide mınyon ama böyle erkeksı bı kızdı
ne makyajı var ne etegı var bi tipti
az önce gözüme çarptı adı eser olmuş,bide imaj yapmış top sakallar,fauller falan..
tepkısızım,bişi diyemedım..
haydı hatunlarrrrrrrrrr
öğlen yemegıne az kaldı,henuz yememiş olanlar için hatırlatma sular içilsinn...
yiyenler içinde afiyet olsun,bi bardak çay iyi gider...:)
buarada volkan zayıflıyo ya bunalımdayım
adam 108 kılo falandı dun aksam 104.700 gördümm çok bozuldum hatta gıcık oldum
hatta ve hatta iştah açıcı şuruplar falanmı alsam dıye düşünüyorum
mümkünatı yokkk onun zayıflamaması lazımmm
ben onun 99-100 kılo halını bılıyom
fazla fittt
benı bozaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?