Evet benimde aklıma geldi aslında.Ama önceki takımda yaşadıklarımı yaşamaktan korkuyorum.Takım a pek kimse gelip gitmiyor,bakıyorum arada.Nasıl toparlanır bu takım?ben çalışıyorum çok vakit ayıramam belki..ama herkes azimli olursa bende sen düzelene kadar bakarım
***1.TAKIM 303.ETAP***
T_N ( 77,4 / ) izinli
spirochet ( 85 / ) izinli
fitsema ( 76,5 / ) izinli
garden ( 84,3 / ) izinli
fefilifa ( 74,9 / ) izinli
ayluhmx ( 77,9 / ) izinli
jangs ( 79 / ) paylaşım ve 3.kez bildirim yapmadığı için diskalifiye
tatlıkedi ( 65,1 / ) izinli
mimu88 ( 76,6 / ) izinli
1.TAKIM ORTALAMASI :0,0%
kızlar eğer başka bi çözüm önerisi gelmezse listeyi bu şekilde paylaşıp duruma göre 1-2 ay takım olarak izin isticem
herkes fikrini söylesin lütfen
Kimseyi izinli yazma.ben şimdi dersteyim.eve gelince listeyi ayarlarım ben :-*
ben 71 diye hatırladım neyse teşekkür ederim nesli***1.TAKIM 303.ETAP***
T_N ( 77,4 / 78 / -0,6 / -0,78% ) izinli
spirochet ( 85 / )
fitsema ( 76,5 / )
garden ( 84,3 / )
fefilifa ( 74,9 / )
ayluhmx ( 77,9 / )
jangs ( 79 / ) paylaşım ve 3.kez bildirim yapmadığı için diskalifiye
tatlıkedi ( 65,1 / )
mimu88 ( 76,6 / )
mutedeyyin ( 73 / ) 287.etapta izne ayrılan üyenin kilosu 15 e bölündü
tasan ( 70 / ) 299.etapta izne ayrılan üyenin kilosu 4 e bölündü
1.TAKIM ORTALAMASI :
LİSTENİN SON HALİ
gerçekten bizle devam etmek isteyenler yazsın eğer 1 hafta kimse uğramayacaksa devam etmesin bir sürü insan takımlaraa katılmak için bekliyo onların hakkını yemeyelim bol paylaşım yapacak ve her gün menü paylaşacaklar takımla devam etmek isteyenler kim kararını versin
ben 71 diye hatırladım neyse teşekkür ederim nesli
sana katılıyorum canım,buda bahane olurda takım eski haline geri döner inş.
***1.TAKIM 299.ETAP***
tasan ( 70 / 70 / 0 / 0,00% ) izinli
özlemcim izne ayrıldığın etap ve kilon yukarıdaki şekilde,o hafta bildirim yapmamıştın zaten
sana katılıyorum canım,buda bahane olurda takım eski haline geri döner inş.
***1.TAKIM 299.ETAP***
tasan ( 70 / 70 / 0 / 0,00% ) izinli
özlemcim izne ayrıldığın etap ve kilon yukarıdaki şekilde,o hafta bildirim yapmamıştın zaten
sağol canım doğru ne yaptın gittinmi yeni doktora
belki gelip okuyanlar olur diye bilgi vermek istiyorum kızlar,
kimse çözüm önerisi getirmemiş,bu durumda yarın son kez listeyi yayınlayıp 1.takım için izin isteyecem,böyle olmasını istemezdim ama benim şu anda burayı düşünecek zamanım yok inanın
moralim bozuk,durup durup ağlama krizlerine giriyorum,çokmu büyütüyorum acaba,insanların ne dertleri var ama ben en fazla diş çektirmiş biriyim,ameliyat lafı bile korkutuyo beni,Rabbim hayırlısını versin
inş.yakın zamanda tekrar görüşürüz,yolumuz daha uzun,verilecek kilolarımız var,ben kendi adıma kısa bi ara vericem,keşke kaptanlığı yapacak birileri çıksada sizde etkilenmeseniz ama görüyorumki 2-3 kişi dışında ses veren bile yok,yarına kadar çıkmazsa herkesi izinli yazıcam haberin olsun:26:
slm kızlar...kaç gündür yoğunum,bide malum sağlık sorunları,sanırım artık buraya vakit ayıramıycam kızlar
bugün tekrar doktora gittim,yumurtalıklarım gelişmiş ama miyomda büyümüş,doktor kesin ameliyat dedi,ama istersen bu ay gebeliği bi deneyelim ondan sonra karar ver diyo,ama bi tarftanda riskli bi gebelik olur,erken doğum,düşük riski her an olabilirmiş,çatlatma iğnesi verdi ama ben şu anda hamile kalmak istemiyoum,bu riski göze alamam,miyomda daha fazla büyümeden alınmalıyımış yoksa rahimi kurtaramayız dedi,portakal büyüklüğüne ulaşmış
offf kafam o kadar karışıkki,ne yapacağımı şaşırdım,eşimde başka doktorada görünelim diyo,sanırım bu hafta ankaraya gidicez,kardeşimin eşi hemşire,doktor araştırıyo,belki yarın yola çıkarız,bu durumda takım,listeler ne olucak bilmiyorum,aranızda bi karar verin,bende ona göre paylaşıma bildiricem kızlar,eğer bu işi yapacak biri çıkmazsa takım için komple izin isticem,üzgünüm
sende tekrar dön aramıza inşallah bu arada dikkat et diyete kendini bırakma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?