Benim nisan ayı hedefim 8 kg verip 57 olmak. zaten 55 te bırakcam . Ben hadisenin 13 kg verdiği diyeti yapıyorum siz ne yapıyosunuz ?
Benim nisan ayı hedefim 8 kg verip 57 olmak. zaten 55 te bırakcam . Ben hadisenin 13 kg verdiği diyeti yapıyorum siz ne yapıyosunuz ?
selammm hatunlarrr ben geldımmmmmmmm
ve gidiyorumdesemde şaka şaka
bı bakayım dedım nevar ne yokkk
benım işler feci durumda kafamı kaldıramıyorum
ama gececek hersey gececek,benım oncelıgım daha farklı artık kafama takmıyorum iş olayını
ve oyuzden artılarla gecen bı haftanın daha başında tekrar start alıyorum bugun regl bıtıyo ben sporuma dün başladım gerci ama artık aralıksız spor yapıcam
havalarda düzeldıgı için artık yavas yavas dışarda yürüme zamanı koşu bandı sıkıyo cünkü
ama bu hafta artılardayım haberınız ola takımı batıracak durumda olursam ızne cıkarım 1 haftalık
haftaya en azından eskı kılomdan tekrar girerim diyorum
selammm hatunlarrr ben geldımmmmmmmm
ve gidiyorumdesemde şaka şaka
bı bakayım dedım nevar ne yokkk
benım işler feci durumda kafamı kaldıramıyorum
ama gececek hersey gececek,benım oncelıgım daha farklı artık kafama takmıyorum iş olayını
ve oyuzden artılarla gecen bı haftanın daha başında tekrar start alıyorum bugun regl bıtıyo ben sporuma dün başladım gerci ama artık aralıksız spor yapıcam
havalarda düzeldıgı için artık yavas yavas dışarda yürüme zamanı koşu bandı sıkıyo cünkü
ama bu hafta artılardayım haberınız ola takımı batıracak durumda olursam ızne cıkarım 1 haftalık
haftaya en azından eskı kılomdan tekrar girerim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?