günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar !!!!!!!!!!!!!!
nasılsınız yavrular?
neslim bu hafta benim son dimi izinde?
yani pzt den itibaren yeniden aranızda olucam dimi?
canım beni haftayada izinli yaparmısın ?
öbür hafta aranızda olsam ne dersin ?
Herkese günaaydın acayip moralim bozuk geldim bu hafta 78.0ı dün gördüm. Çok heycanlandım bugün tartıldım 78.5 inanılmaz da dikkat ediyorum.
Regl olamadım ağrıdan kıvranıyorum ama bundandır diye kendimi mi kandııryorum ben artık kilo veremicekmiyim ver al ver al bozdum mu
günaydın kızlar
sanırım bu sınav sitresi benim kilo vermemi engelliyor. cok kahve içiyorum ve bazen kaçamakta yaptım
kilom 78 cıktı tam..... 100 gr sadece ..... ama şaşırmadım..beni hep o kahveler makvetti......
cok yavaş ilerliyorum ama artık sorun etmiyorum hiçbirşeyi :)
ben deneme çözücem ve cok calışmam gerek cokkkkkkkkkkk.... öpüyorum hepinizi :)
hoşgeldim bebemm
özlettin kendini,nasılsın bakalım,keyfin yerindemi
izin konusunda sen nasıl istersen canım,ama fazlada uzaklaşma derim burdan
neslihancım günaydın , benım balayı otelim alanya mukarnas otel cok keyıflı bı balayı geçırdık ,tavsıye ederım ..
çiğdemcim bu titanik bizi batırır gülümharizanda kişi başı 490 tl,5 gün kalsak 5 bin tl yapıyo abowwww
yarın tur şirketlerine bakıcaz,artık uygun bi yer seçelim diyorum
yaa dogru söylemistin üstelik çorumda oldugunu
simdi baktimda esinin gittigi otelde cok güzelmis valla
seçim sizin artikaslinda seçmek sorun degilde cok pahali yaaa ama kesinlikle yapilmasi gerek cocuk olmadan
selam ablacim, zora soktugu hani kendi basimiza olsak basaricazda misafirlerdi, hombu kocalardi neslihanin dedigi gibi iki ileri bi geri yaptiriyor bize
napalim gitsinde yavas gitsin
o mucizeye ihtiyacim var benim keske gecen haftaki kilomda olsam yani 64.9
Kolay gelsin sanada ablacim tasinma telasida cok fena :26:
ben gelebilir miyim ablaaaaaaa
yaa ben bugün niye bu kadar keyifliyim diye düşüyodum unuttum size söylemeyi,2.kez teyze oluyorumkızkardeşim hamileymiş
dün akşam aldım haberi,annemede ben haber verdim,müjdemi isterim anneanne oluyosun dedim ,nasıl şaşırdı şok oldu,ciddimisin dedi,sesi titredi,sonra anne ben değil aslı hamile dedim,tabi annem şokkçok sevindim ama sen olsaydın daha çok sevinecektim dedi,sonuçta onun 2.çocuğu olucak,inş.darısı sana olsun dedi,canım yaa
günaydın kızlarr
hala reglim pek halim yok yatıyorum biraz geç te kalktım kusura bakmayın bu ara bir grip daha çöktü sanırım üstüme kilom sabit regl den sonra inşalla vericem :)
günaydınlaaarr
hayırlı cumalar arkadaşlar hepimize...
bu binadaki son günümüz..pzt yeni binamızdayız..içimde bir sıkıntı var ki..sormayın..yemek sorunu var..yol uzak..vee cihazları hala tam olarak öğrenemedik...habire sigara içmek istiyorum..kendimi zor durduruyorum..bir dilim portakal yiyorum
iki ileri bi geriye üzülmeyin..diyet kolay bişey değil..etrafınıza baksanıza..herkes çok şişman..ama biz inşallah başarıcaz..
gel gülüm..birkaç gün için tekne kiralayım bile diyoruz..bizbize takılırız
gözünüz aydın canım..Allah sana da nasip etsin inşallah..
geçmiş olsun edacım..senin bu grip pek uzadı gülüm yaa..doktora gittin mi
selam sinemsimdi o otele baktimda cok hos bi yere benziyor gerçekten..
esimede önerdim haftasonu bakip ayarlicaz belki
banada iyi fikir oldu valla yazin benim için olmasada.. tesekkür ederim
evet canim ya çok tuzlu dedim ya
sinemin önerdigi yerede bak cok güzelmis..
neslişim ilk tatiline mi çıkcan..kıyamam sana...gel benim yanıma..bu sene didimden yazlık kiralayacağız..denize yakın, havuzlu vs...otelden bıktım..sabahın köründe kalkıp kahvaltı yapmak zorunda olmak..fahiş fiyatlar..bu sene ev deneyecez..bakalım..isteyen gelebilir..yemekler benden
çok hoşsun....
sen raporlumusun eda..niye evdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?