slm çiğdemcim,daha cumaya 2 gün var,sporla bol suyla atarsın üstünden ödemcikleri,
maalesef misafirlikte azıcık azıcık derken ucu kaçabiliyo,sonra telafisi 1 haftayı alıyo,şahsen benim öyle resmen yoyo oluyo
slm kızlar,keyifler nasılvalla bende bombaa,dün spor salonuna kayıt oldum,dediğim gibi aylık 60 tl,salonda gayet lüks,parmak iziyle falan giriş yapıyosun,duşu soyunma odaları gayet güzel,pazartesi başlıcam inş.,step,ayrobik,plates ve aletler var,yaz öncesi süper olucak
aynen öyle ya pazartesinden beri 65.5'im gram inmedim spor yapmayinca, simdi gitcektim isten engel cikti gidemedim yine sinir oldum
aksam gitsem esimle ayni anda giriyoruz eve nasil yemek yapayim adam bide beni mi beklesin o yüzden yarin öglen Allah izin verirse giderim artik
Ay ne güzel basla canim cok sevindim valla bi heves iyi gidiyor sporözledim ben suan sporu
pilates ögretmenle mi yapiliyor ?
valla süpermis fiyatida lüks olmasida
merhaba kızlar giremedim 2 gündür ev sahibi evden çıkarıyor ev arıyorum 2 gündür canım çıktı sanirım bu hafta listeye giremem şu taşınma işini çözmem lazım.ama diyete yeniden adapte oldum aynen devam
selammm kızlar ben geldımm:)
hoşgeldin kuzu,merak etmiştim seni,neyseki iş dışında herşey yolundaymış,valla yokluğun çok belli oluyo takımda esracım
söylemesn görmemiştim cnm Allah hayırlı zamanada sizede nasip etsin inş offf 10 kg almışım yaaa takımı batırırım ben ya offf
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
ayy elifim bizde eşimle 2 haftadır niyetleniyoruz bi türlü kısmet olmadı,inş.çarşamba gidicez,gidenlerden hep çok ağladıklarını duydum,bende sulugözüm zaten
takımda 2 tane sedamız oldu desenetekrar hoşgeldin canım
allahın takdiri işte bizde eşimle yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz ama bi türlü hamiş kalamadım,kesinlikle nasip kısmet işi, rabbim ol deyince oluyo işte
evlatlarına allah sağlıklı uzun ömürler versin canım,ne güzel hayatında herşey yolundaymış,kilo konusunuda çok takma,burda bizimle birlikte vericeksin inş,azmin daim olsun,sağlıkla gitsin kiloların
bu arada kısa çaplı bi araştırmada yaptım senle ilgili2.takımda 239.etapta 74,5 kg olarak ayrılmışsın,yanlışsam düzelt olurmu
geldım geldım,şube okadar bereketlı kı 4 kışı gitti
kımı hamıle kımı iş bıraktı kımı tayın oldu derken
işler yıgıldı tabi
bı ara evdede sıkıntı oldu ama o klasık 2 gün sonra normale dönüyo bizde hayat:)
eeee sızler nasılsınız bakalım
yoklugumda yidinizmi yoksammm:)
ben ıyı gidiyorum elma elma dedım ama yok benden geçmiş psıkolojım hıc musade etmıyo bu aralar elmaya falan
ama düzenım aynı sabah tostumu yiyip
öğlen ızgara salata veya herhangı bır sebze yemegı yogurtla geçıyo
eve gıtmeden ara ogun olarak ya fındık falan yıyorum yada elma
aksamda ya meyveyle geçiriyoruz yada hazır cornba yapıyoruz
tabi sporuda ihmal etmıyoruz:)her akşam duvara karşı koşum devam edıyor:)
tv alıcam duvara yaa olmuyo böyle boş duvar valla dengemı kaybedıp düşecek gibi oluyorum odaklanınca:)
söylemesn görmemiştim cnm Allah hayırlı zamanada sizede nasip etsin inş offf 10 kg almışım yaaa takımı batırırım ben ya offf
spor işie süpermiş
bugün aha az yeim akşama paylaşırım inş
selammm kızlar ben geldımm:)
canım bizde eşimle aynı anda eve giriyoruz,hatta o benden erken çıkıyo mecburen işyerime gelip beni bekliyo,o yüzden genelde akşamdan bişeyler yapıyorum o zaman çok rahat oluyo,eğer yemeğim yoksa aparatif bişeyler hazırlıyorum,yada olmadı dışarda yiyoruz nerde çalışıyosun canım sen,öğlen spora gidebilmen süpermiş
yaa bende heryerimden ter akıncaya kadar spor yapmak istiyorum,eminim o zmaan çok mutlu olucam,plateside hiç bilmiyorum çiğdemcim nasıl olucak,pazartesi belli olur artık
geldım geldım,şube okadar bereketlı kı 4 kışı gitti
kımı hamıle kımı iş bıraktı kımı tayın oldu derken
işler yıgıldı tabi
bı ara evdede sıkıntı oldu ama o klasık 2 gün sonra normale dönüyo bizde hayat:)
eeee sızler nasılsınız bakalım
yoklugumda yidinizmi yoksammm:)
ben ıyı gidiyorum elma elma dedım ama yok benden geçmiş psıkolojım hıc musade etmıyo bu aralar elmaya falan
ama düzenım aynı sabah tostumu yiyip
öğlen ızgara salata veya herhangı bır sebze yemegı yogurtla geçıyo
eve gıtmeden ara ogun olarak ya fındık falan yıyorum yada elma
aksamda ya meyveyle geçiriyoruz yada hazır cornba yapıyoruz
tabi sporuda ihmal etmıyoruz:)her akşam duvara karşı koşum devam edıyor:)
tv alıcam duvara yaa olmuyo böyle boş duvar valla dengemı kaybedıp düşecek gibi oluyorum odaklanınca:)
ayyy çoksevindim işte buna
öncelikle dileğine kocaman amin canım...inş.Rabbim çok bekletmez
10 kg yuda çok takma bence,sanırım emziriyosun,bize göre daha çabuk verirsin eminim
takımı batırmaya gelince aşağıda bu durumla ilgili karar defterindeki açıklama var,yani takımdan ayrılalı uzun süre olduğu için yeni üye gibi giriş yapacaksın takıma
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ
3) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır. Bu durum etap listesinde belirtilir..
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar..
selamlar ay başıma neler geldi pişmiş tavugun başına gelmez cidden
arkadaşıma akşam yemegine gittim normalde annem hafif yemek yapar
hafif yapar dedigi yemeklerin hepsi löp löp yag
kadın begenmedinmi yavrum diyince yemek zorunda kaldım
o kadar zamandan sonra yaglı yiyimce midem alt üst oldu desem yeridir
canım çekmedi ama yemek zorunda kaldım nasıl begenmedim derimki akşam yemegine gitmişim
çok canım sıkıldı zaten hastayım bu ara gene kilo veremedim bu hafta bir de bu tuz biber oldu :'(((
Günaydin kizlar,
ben yarina iyi bi sonuc beklemiyorum, dün tuzlu biseyler istiodu canim, iki avuc fistik yedim
yani sirf tuzdan dolayi iyi bi sonuc almicam biliyorumyoksa günde 1000 kalori falan beslendim bu hafta sali haric
neyse haftaya cumadan ümitliyim
Esra hayirlisi olur insallah canim hakkinda, hemen alirsin cevabini insallah
Ben hiç müsterin olmadim ama diyebilirim yani
"TEB'de Esrayi istemiyoruz"
Sporuda iyi yapiyomussun haftada 4-5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?