merhaba kizlarrrrr ben geldim evimdeyim annemide aldim geldim esim evi cok dagitmamis ama yine de pisti camasir yikiyorum supuruyorum siliyorum yemek utu yoruldum
kimsecikler yok galibe yine :26:
Edacım nasılsın canım?
Yaa sana engin bilgi ve tecrübelireni dayanaram bir şey sormak istiyorum.
Bizim müdürümüz yay burcu ve bayan.
Ben de boğayım. Bazen anlaşamıyoruz onun aklından geçirdiğini bilemeyebiliyorum.
Gözleri görsen felfecir okuyor.
Sence ona nasıl davranmalıyım canım?
evet canım sen ve benden başka kimse yok bugün..sana kolay gelsin tatlım
tutturamıyoruz birbirimizi bende girip yazıyorum baktım kimsecikler yok uzatmadan çıkıyorum
Akşam yemegim 1 tabak tepeleme mercimek corbasi. posali. Blendardan gecirmedim
Blendar besin degerlerini öldürüyormus. Ve bir kase yogurt yedim
Çok şükür bugün de doyduk.
bugün uzun zamandır görmediğim yeğenımı gördüm oyy teyzem ne güzel zayıflamışsın dahada güzelleşmişsin dedi.... ve çok hoşuma gıttı uzun zaman görmeyenler farkedince çok mutlu oluyorum .... en buyuk kötülüğü kendimiz yapıyoruz kilo alarak kızlar ... oysa verdiğimizde kendimize olan güven geri geliyor ve istediğimiz kıyafetleri alabılıyoruz ... özgürlüğümüzü kendimiz kısıtlıyoruz .... vericem bu fazlalıkları ve yıne ben eskisi gibisağlıklı alımlı giydiği yakışan güzel bır hatun olucamm
bugün topu topu yarım litre su içtimsadece uyandığımda sabah çok içtim suyu... toplamda 1 lt oluyor zorlamam lazım sanırım akşama...
birde akşam üşendim hazır yedim tatlı istiyor ya canım acaba şöyle bir iyi doyursam karnımı geçermi dedim. kendime izmir mi yengen mi öyle birşey aldım. yarısını akşam yedim yarısını sabah... tarçınlı süte devam eh karnım doyunca pek birşey istemedi canım tatlı adına yanlız akşamda bir güzel yedim onu... sabahta hemen kendime bu akşamın yemeğini pişirdim öyle çıktım evden ıspanak yaptım. aman hazıra bakmayayım diye :)
bu günlerde hiç diyet havamda değilim yine salmışım gibi bir his var yani engel oluyorum ama gel birde bana sor neler neler yemek istiyorum......... yarın doktora gideceğim diyetisyene de biraz motive olurum belki
günaydın kızlar...
bugün antalya mükemmel... öyle sıcakki güneş balkon kapılarını camları açtım. masayıda iyice kapıya yanaştırdım güneşte oturuyorum.
bugün kırmızı pancar pişireceğim yine birazını turşuya birazını ara öğüne... akşam yine ıspanak var :) eşim şehir dışındaydı dün gece geldi bodrumdan minik kan portakalları almış sabah suyunu sıktık ben posasıyla içtim kahvaltı için yeter... öğlen içinde yediği bir pideden yaptırıp getirmiş çok içim gidiyor ama yersem dışarı çıkıp yürümem lazım doktora öğleden sonra gideceğim. acaba yürüsem yakabilirmiyim??? neyse engel olmaya çalışayım ben nefsimin kazanacağına %100 emin olsamdabekleyip görelim....
hülyacım yds için bir site buldum ingilizcenet.com diyekağıt kalem kullanmadan direk oradan cevapları işaretlemek hoşuma gitti bakarsan öneririm...
günaydın kızçelernihayet işyerine gelebildim,2 gün bol bol miskinlik yaptım,bu arada ne diyet ne spor kaldı bu hafta benden ümit yok,üstelik bu sabah regl oldum iyice fenalardayım yani
evde olunca elin sürekli yiyecek bişeylere gidiyo,diyet açısından iş benim için çok iyiymiş bunu anladımbu arada hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım seviyorum hepinizi
eee sizlerde ne var ne yok,takım iyice ıssızlaşmış,hadi bakalım toplanma zamanıı...yarın cuma,kilolar ne durumda,
bu hafta yeşil çorbamızıda yapamadık,neyse artık haftaya
yediklerimi de yazayım...
sabah: portakal suyu yada 3 minik portakal yazsakta olur içleriyle yedimmm
ara: yok
öğle: 2 pide eşim nazilliden getirmiş üstü sadece kıyma elinin 1 karışını açsan ondan bile küçük yağıda yoktu sandığım kadar leziz değildi...
ara: çilek
akşam: ıspanak yiyeceğim...
ara: yoğurt
doktora da gittim diyetisyeni ektim yoruldum birde işlerim çıktı çarşıda... başım çatlıyor yine uyuyacağım ben güzeller görüşürüzzz
ben de aynı menüden yedim tatlım miktarlar bile aynı
bakalım yarın yine güzel kilolar verecekmiyiz?
sen geçen hafta harika kilo vermiştinbu hafta da devamı gelir inşallah
iş ortamında senin ve onun anlaşması neredeyse imkansız... anlaşacağınız konusunda hiç ümitlenme arada sırada anlaşır gibi olsanız bile ümitlenme sen ayrıntıları göz ardı eden olana bitene odaklanan birisin o ise ayrıntıları dikkate alır... onun gözüne görünmemen gerekiyor genelde nadiren dertleşir yakın olur ama eğer o kıvama gelirseniz nerdeyse tüm işleri sana yaptırır sende bunu çekemezsin yine bozuşursunuz. etkilendiği şeyler genelde ailenden yaşlı birinin hasta olması, ölmesi yada senin ilgilenmek durumunda kaldığın zamanlarda senle çok iyi geçinir öyle durumlara dayanamaz onun dışında sen hep çalışmalısın, wc ye gidiyorum deyip gitmemek bile dahil yalan söylememelisin oda boğa bayanı için zor :) ona kalsa tüm personele sen sert davranmalısın o yumuşak olan iyi olan olmalı... birde ateş gruplarının hemen hemen hepsinin karşı cinse zaafı vardır bu elinde olmayan bir durumdur. öyle birşeyler olduğunda dikkatini ona yoğunlaştırıp utandırmamalısın ayrıca ve ayrıca mutlu aile yaşamı olan insanları severler aile yaşamının çok mutlu gittiğine dair resimler filan bulundurabilirsin masanda.... çok minikte bir tüyo onun geçeceği zaman eline bir fincan al fal bakıyormuş gibi yap gelirde falmı bakıyorsun derse (eğer biliyorsan yaşadın) bilmiyorsan yok ama çok ilgiliyim benzetmeye çalışıyorum ama yapamıyorum filan de hemen aranızda bağ kuracaktıryay bayanı 6. hissi olan insanlara fal bakanlara çok rahat onu eleştirmeyen derdini anlatabildiği insanlara bayılır... birde unutmadan gözleri felfecir okuyor dedin ya çoğu şeyi üstüne alma çünkü onların akılları çok yoğundur ve ruh hallerini yansıtırlar her hareketi sana değildir ama içlerinden ne geliyorsa onu yaptığından genelde sana değildir tavrı ama denk gelir... eğer sana bir tavırda bulunacaksa da sivri dilini kullanır yaralamaz dokundurur anlarsan ne alaaaa anlamazsan gözünde iyice odak noktası olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?