günaydın neslibugün pek keyfim yerinde bir nedeni yok ama bu sabah pek enerjiğim
gunaydin kizlarrrrrrrrr
kahvalti yapiyorum az once kalktim
oysa erken yatmistim niye boyle oldu anlamadim
neyse kalkar kalkmaz 2 kayisi 2 ceviz attim agzima bi bardakta su ictim simdi peynir domates ve cavdar ekmegi yiyorum
günaydınnn kızlarrrr
deli bir telaş aldı başını gitti kafam bi dünya bu aralarr
taşınmam lazım jet hızıyla naklıyeyı falan ayarladım ama daha ortada hiçbişey yok
yenı evın daha bisürü işi var
dua edın banada bitireyim işleri 25 ocaga kadar:44:
gunaydin esra Allah yardimcin olsun tatlim..
sana yardim edecek kimse yok mu?
ohh ne güzel işte özlemciğim,keyfine bak
günaydın tatlışımmyorgunmuydun acaba elifim:26:ayağın nasıl oldu bu arada
günaydın esracım,gülüm allah kolaylık versin sana,geçen sene bende ocak 15 te taşınmıştım,çok zor helede kış günü,sen bide yeni eve taşınacaneksiği gediği bitmez,
ama bide iyi tarafından bak,kendi evine gidiyosun,bidaha taşınma derdin olmayacak,evine istediğin herşeyi yaptırabileceksin
saolasın elıfcım,yardım edecek ınsanlar var cok sükür ama
benım her işi kendım yapma gibi bi çabam var,klasik başak burcu:)
sagolasın neslıcım baksana kar kış kıyamet oldu havalar biraz toparlanınca hemen aksıyon almam lazım
haftasonu 3-5 parça eksıgımı gidip alıcam
montajlar falan yapılır sonra boya badana,sonra güzel bi temızlık sonrada işte ayın 25ine anlaştım naklıyeyle.şubata bırakmak ıstmeıyorum boşu boşuna kıra vermemek ıcın
kıra parasıyla gider evımın bi ıhtıyacını alırım:)
hatırlıyorum senın taşınma dönemını hatta ilk o zamanlar diyeti bozmuştun:)
kızlar ben regl oluyorum sanırım acaip şiddetli bi agrım var şuan
zaten havalar soguktu benım ayaklarda hiç ısınmaz,baya bi kaptım heralde ayaktan sogugu agrım cokk
canım bunlar güzel telaşlar,allah bizede nasip etsin kendi evimizi almayı
ahh esram zaten bana ne olduysa o taşınmadan sonra oldu,biliyosun eşimin sağlık durumu nedeniyle apar topar taşındık,hem evle hem kocayla ilgilen derken kendimi bi saldım bi daha toparlayamadımçok şükür şimdi herşey yolunda,bende düzenimi oturtdum,aman sağlığımız yerinde olsunda ne yapalım kg bi şekilde veriliyo
bu arada canım benim ayaklarımda hiç ısınmaz ve karın ağrım çekilmez olur,sıcak su termosu falan getirsen ayaklarının altına koysan esram belki faydası olur
canım Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 10.01.13 ] adresine girip üye oluyorsun, ordan yapabiliyorsun bu hesabı
yorgunda degilimdim ama :26: neslim hala ayagim basinca agriyor inat ediyorum doktora gitmemekte nolcak bilmiyorum
ohh ne güzel işte özlemciğim,keyfine bak
günaydın tatlışımmyorgunmuydun acaba elifim:26:ayağın nasıl oldu bu arada
günaydın esracım,gülüm allah kolaylık versin sana,geçen sene bende ocak 15 te taşınmıştım,çok zor helede kış günü,sen bide yeni eve taşınacaneksiği gediği bitmez,
ama bide iyi tarafından bak,kendi evine gidiyosun,bidaha taşınma derdin olmayacak,evine istediğin herşeyi yaptırabileceksin
saolasın elıfcım,yardım edecek ınsanlar var cok sükür ama
benım her işi kendım yapma gibi bi çabam var,klasik başak burcu:)
sagolasın neslıcım baksana kar kış kıyamet oldu havalar biraz toparlanınca hemen aksıyon almam lazım
haftasonu 3-5 parça eksıgımı gidip alıcam
montajlar falan yapılır sonra boya badana,sonra güzel bi temızlık sonrada işte ayın 25ine anlaştım naklıyeyle.şubata bırakmak ıstmeıyorum boşu boşuna kıra vermemek ıcın
kıra parasıyla gider evımın bi ıhtıyacını alırım:)
hatırlıyorum senın taşınma dönemını hatta ilk o zamanlar diyeti bozmuştun:)
kızlar ben regl oluyorum sanırım acaip şiddetli bi agrım var şuan
zaten havalar soguktu benım ayaklarda hiç ısınmaz,baya bi kaptım heralde ayaktan sogugu agrım cokk
bu arada kızçeler dün size söylemiştim bordo pantolonum oldu diye,üstünede siyah ince bi hırka giymiştim,tabi kociş beni akşam işten almaya gelince gördü,böyle tuhaf tuhaf bakıyo ama bişeyde demiyo,neyse eve gittim,montumu falan çıkardım,diyoki sen iyice gözüme farklı görünmeye başladın,nası yanii dedim,yaaa anla işte diyoo sexiii:92::92::92:
bu arada kızçeler dün size söylemiştim bordo pantolonum oldu diye,üstünede siyah ince bi hırka giymiştim,tabi kociş beni akşam işten almaya gelince gördü,böyle tuhaf tuhaf bakıyo ama bişeyde demiyo,neyse eve gittim,montumu falan çıkardım,diyoki sen iyice gözüme farklı görünmeye başladın,nası yanii dedim,yaaa anla işte diyoo sexiii:92::92::92:
günaydınnn kızlarrrr
deli bir telaş aldı başını gitti kafam bi dünya bu aralarr
taşınmam lazım jet hızıyla naklıyeyı falan ayarladım ama daha ortada hiçbişey yok
yenı evın daha bisürü işi var
dua edın banada bitireyim işleri 25 ocaga kadar:44:
ne guzel bisi bize de dua etttt bize deeeeee
wuwwww
cok güzel bir duygu olsa gerek... hem zayıflaman hemde kocişinin gözünde sexsi ve güzel görünmek.. tekrar tekrar tebrikleri hak ediyorsun neslihancım :) bu arada senin fotoların yüklümü.. merak ediyorum kilo verdikten sonraki halini..
uhhhuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
harika bi duygu dimi kocişten böle şeyler duymak.
ama biz de artık senin fotolarını görmek istiyoruzz merak ediyorz
esracım allah kolaylık versin bu karda kışta taşınmak zor iş.ama kendi evin ne güzel.Ay bende kendi evim olsun çok istiyorum inşallah olur.Kızlar o zaman hep beraber her gün dua ediyoruz 2013 de evi olmayana ev bebek isteyenlere bebek versin diye dua edelim hergün
ben bugün elma diyeti yapıyorum hasta oldum şişliğim gitsin yarına süpriz olmasın diye yarın 1 ay olacak reim yapalı hiç 1_ 1.5 kilonun altında kilo vermedim düzeni bozmamak lazım gerçi eksideyim ama fazlada gitse zararı olmaz.sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?