günaydın kızlar kilom 72.5
1.5/74x100:2.1 umarım doğrudur
bende yedim yedim artı çıkacağımı sanıyordum ama sabitim inşallah bir bildiği vardır...
kızlarrrrrrrrrr bu haftasonu çayımın yanında bir kurabıye kaçamagı yapıvereyım canım neolurkı dıyen varsa
harıka bir kurabıye tarıfı verebılrım:)
kızlar nerdesiniz,bugün cumaa,bari bugün aktif olalım,üstelik bildirim günü:26::26:
şu yılbaşı yoğunluğu bi geçsin takımı toparlamamız lazım,mecburen bazı kurallar belirleyeceğim,çok bundan yana olmasamda,diğer takımlardaki kuralları görseniz şaşarsınız
hepimizin hedefi aynı ve maalesef motive olmadan olmuyo bazı şeyler,bunun içinde katılımın çok olması lazım,yeni
üye çağırıyorum ama ilk msj dan sonra kayboluyolar
acaba bu hafta kaçıncı olduk merak ediyorum şu listeler belli olsa
haklısın diğer takımların mesajlarını bende takip ediyorum daha aktifler yılbaşından sonra toparlanalım
bence verme 1 2 3 derken hepsini yeriz
kım kapatabılır bızı yaaa:)
valla benım malum cuma bugün bura mahşer alanı gibi hala yanımda müşteri var bakışıyoz öyle:)
bugün elımden geldıgı kadar bakmaya calısıcam
kurabıyeye gelınce mısafırınız geldıgınde yada sırf kendı keyfınız için tarıfı verıyorum....
1 paket krem şanti
1 su bard. sıvıyag
3 bardak un
bunların hepsını karıstırıp yuvarlayıp,üstü çatlayana ve cok hafif pembeleşinceye kadar pişirin
çıkarınca dokunmayın azcık ılısın,sonra üstüne pudra şekeri ekıp servıs yapın
kızlar deli bi kurabıye yapmayanlar varsa denesın:)
sinemede verdım tarıfı denesın dıye:)
valla 1-2 derken tüm tepsi gidebilir haberınız olsun oyuzden ödül mantıgında oldugunuz günlerde yapın:)
slm kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize.... nasılsınız özledım sızlerı kaç gundur gıremıyorum valıdemde kaldım bıraz rahatsızdı mecburen ona gelınlık yaptım bırazcık :))) kılom da fazla değişiklik yok aynı gıbı 200 gr. cık gıtmış .... 77.7 bol 7 li gırıyorum yeniyıla
kızlar nerdesiniz,bugün cumaa,bari bugün aktif olalım,üstelik bildirim günü:26::26:
şu yılbaşı yoğunluğu bi geçsin takımı toparlamamız lazım,mecburen bazı kurallar belirleyeceğim,çok bundan yana olmasamda,diğer takımlardaki kuralları görseniz şaşarsınız
hepimizin hedefi aynı ve maalesef motive olmadan olmuyo bazı şeyler,bunun içinde katılımın çok olması lazım,yeni üye çağırıyorum ama ilk msj dan sonra kayboluyolar
kım kapatabılır bızı yaaa:)
valla benım malum cuma bugün bura mahşer alanı gibi hala yanımda müşteri var bakışıyoz öyle:)
bugün elımden geldıgı kadar bakmaya calısıcam
kurabıyeye gelınce mısafırınız geldıgınde yada sırf kendı keyfınız için tarıfı verıyorum....
1 paket krem şanti
1 su bard. sıvıyag
3 bardak un
bunların hepsını karıstırıp yuvarlayıp,üstü çatlayana ve cok hafif pembeleşinceye kadar pişirin
çıkarınca dokunmayın azcık ılısın,sonra üstüne pudra şekeri ekıp servıs yapın
kızlar deli bi kurabıye yapmayanlar varsa denesın:)
sinemede verdım tarıfı denesın dıye:)
valla 1-2 derken tüm tepsi gidebilir haberınız olsun oyuzden ödül mantıgında oldugunuz günlerde yapın:)
selam yavrular kusura bakmayın yaa anca girebildim. bitti mi süre bilmiyorum ama yine de yazayım dedim.
ben bu hafta 84,2 yim (maalesef ) bu hafta sadece 2 gün spor yaptım ayarıca baya bi yedim. biliyorsunuz eşim cmt geldi artık
ve onun da gelmesiyle baya bi yedik içtik. neyse artık kısmet haftaya. sizler nasılsınız bakem.
bu tarifi biraz değiştirsek olmazmı yaaaaaaa mesela 1 bardak un, 3 yemek kaşığı yağ, yarım paket krem şanti????????? hem az olur hemde 1 su bardağı yağ beni korkuttu :18:
selam yavrular kusura bakmayın yaa anca girebildim. bitti mi süre bilmiyorum ama yine de yazayım dedim.
ben bu hafta 84,2 yim (maalesef ) bu hafta sadece 2 gün spor yaptım ayarıca baya bi yedim. biliyorsunuz eşim cmt geldi artık
ve onun da gelmesiyle baya bi yedik içtik. neyse artık kısmet haftaya. sizler nasılsınız bakem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?