günaydın takımımın çıtır hatunlarııınasılsınız bakalımmm
esrammmm burasıda buzz valla:18::18:
bu arada sabah diyetisyene gittim,600 gr yağdan gitmişaz veriyosun ama her hafta istikrarlı bi şekilde yağdan gidiyo buda çok önemli dedi
bu hafta ara öğündeki bisküvü yerine kuru meyve verdi,bide akşam meyve olarak sadece greyfurt yicem,tabi bide bol bol yürüyüşş
günaydınnn canmm
senın evındekı tartı ile diyetsyen tartısı arasında fark varmı??
evde çıkanla buraya bıldırım yapıyosun dımı
tartı farklarına kıl olurumda,diyetisyen macerası bol biri oalrak:)
benım size bahsettıgım bı arkadasım vardı geçen sene şubatta diyete başlayıp hatta şubat 26da sonu yanı,şu aralık ıtıbarıyle toplamda 10-11 ayda 52 kılo verdi..şaka gibi yaa 26 şubatta 122 çıkmış diyetisyende geçen ctesi 70 çıkmış ve dktor sabıtlemeye almış 1 kılo bıle vermıycez 6 ay boyunca senı 70te tutucaz demıs
yanı kıssadan hisse imkansız dıye bişey yoktur.
bizm hatun 52 kıloluk bi mankenı attı bunyesınden
günaydın tatlı kızlarrr ..
ist. cok soguk dondum resmen sabah .yüzüm acıyoo soguktan resmen .bol ıradelı bı gun diliyorum
günaydın kuzuuubugün nasılsın,miden daha iyidir inş.:26:
bugun daha ıyıyım canım .2 gundur yemek namına hıc bısı gormek ıstemedım ve yemedımde .bakalım ne olucak .bugunde sadeec elma yıcem .oyle tiksindimki yemek yemekten ,yemek gormekten .. korkuyorum kendımden ,neden böyle oldum dıye ..
sen nasılsın canımcım .dıyetısyende 600 gr hemde yagdan çokkkk sevındımmhep böyle kararlı gıtsın yağlarr
günaydınnnnnnnnn herekeze oh ne güzel kilolar verilmiş dahada çok verilsin inşallah.benim kilo durdu bide 200gr almışım üstelik nasıl oldu anlamadım ama moral bozmak yok daha sıkı diyet:18:
bugün kızımın toplantısı var oraya gidicem öğleden sonra gelirim ancak.size bakmadan gidemedim galiba bağımlılık yaptınız.:13:
özlemcim hoşgeldinnasıl oldun:26:
evet bi süre sonrar bağımlılık yapar burası,bide sorumluluk duygusuda var tabii
günaydın takımımın çıtır hatunlarııınasılsınız bakalımmm
esrammmm burasıda buzz valla:18::18:
bu arada sabah diyetisyene gittim,600 gr yağdan gitmişaz veriyosun ama her hafta istikrarlı bi şekilde yağdan gidiyo buda çok önemli dedi
bu hafta ara öğündeki bisküvü yerine kuru meyve verdi,bide akşam meyve olarak sadece greyfurt yicem,tabi bide bol bol yürüyüşş
ayyy greyfurtu unutmuşum dur bende alayım iyi oluyor akşamları... yağdan kaybetmen çok güzel az gitsin ama yağ gitsin...
heryer buzzz burası günlük güneşlik klimayı kapattım 10 dan sonra
hay allah canım neden öyle oldunki:26::26:mideni üşütmüş olabilirsin,sadece elma yemek de dahada kötü yapmasın sinemcim
bide kendi kendine nazar değdirmiş de olabilirsin
aslında sinemim 700 gr vermişim ama 600 ü yağdan gitmiş...ne yapalım biraz az gidiyo ama sonuçta gidiyo,bakalım benim tartım bana yarın hangi rakamı gösterecekbugünü çokk hafif geçiricemm
günaydınnnnnnnnn herekeze oh ne güzel kilolar verilmiş dahada çok verilsin inşallah.benim kilo durdu bide 200gr almışım üstelik nasıl oldu anlamadım ama moral bozmak yok daha sıkı diyet:18:
evett canım greyfurdunda yağ yakma özelliği var biliyosun,diyetisyen akşam meyve olarak sadece onu ye dedi,allahtan pek severim kendilerini
off eda kocamda antalyaya gidelim,bıktım şu soğuktan deyip duruyoama ben yazın o kadar sıcağa dayanamamm
naber yavrularımmmm özledim ben sizi kız zilliler
uzun bir aradan sonra bugün ilk kez etek giydim çok güzel bi duygu olduğunu bi kere daha anladım. ve arkadaşımın ofisine uğradım öğlen arasında fotomu çekti yavruşum
hemen yüklüyorum ve sizi seviyorum kızçeler
çok hoş duruyosun canım.
azmin zaferi işte
darısı hepimizin başına inşallah...
naber yavrularımmmm özledim ben sizi kız zilliler
uzun bir aradan sonra bugün ilk kez etek giydim çok güzel bi duygu olduğunu bi kere daha anladım. ve arkadaşımın ofisine uğradım öğlen arasında fotomu çekti yavruşum
hemen yüklüyorum ve sizi seviyorum kızçeler
Eki Görüntüle 582424
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?