gelmemekte ne demek yahuu,senın yerin benım yanım de,ara valla bazen sert yapmak lazım
hayatım aksam ıcın yemek hazırladım yada aldım de,senı beklıyorum gec kalma lütfen de kem küm ederse nazlanırsa falan
ben adımımı atıyorum yapacagımı yapıyorum eşimsen sana emegım varsa gelırsın,eşlerın yerı bırbırının yanıdır de kapat
sonrası ona kalmışş
he tabı işi gücü yoksa ve tribinden gelmıyosa yap,adamın işi uzadıysa mesaisi falan varsa ters teper
Selam kızlar...
Kayınvalidem,görümcem ve kayınpederim buradaydı,biliyorsunuz.Söylemiştim size...
Bilgisayar oturdugum odada oldugu için,giremedim.Bugün gittiler..
Takıma geldigimden beri,programdır,evdir,misafirdir derken hiç size katılamadım
Bu durumdan dolayı cok üzgünüm kızlar...
Bu sıralar sınavlarımda yaklastı ve ben yine takıma,sadece kilo bildirip,arada girebilen bir üye durumuna düşecegim.
Bu durum canımı sıkıyor,ve size karsıda cok mahcup oluyorum.:26:
Bu sebeple, T_N cim seninde izninle,kendimi toparlayana kadar izine ayrılmak istiyorum...
Çünkü böyle takım için, etkisiz elemandan bi farkım kalmıyor
Kilom gecen hafta 73 idi.Ancak yogunluktan bildirememiştim.Bu hafta pek kontrollü beslenemedim.O yüzden, gecen haftayı baz alırsak daha iyi olur...
Takım içinde benim içinde iyi olan bu sanırım...
Öteki türlü giremedigim için aklım burda kalıyor...
Biraz rahatlayana kadar izin alsam iyi olur..
seni çok iyi anlıyorum canım,biraz toparlan,işlerini yoluna koy kısa zamanda ve tekrar dön aramızda olmazmıı
sen nerdesin bakemmmdün öğleden sonra gelirim dedin hiç sesin çıkmadııı iyimisin yavruuu
oo hatun hoşgeldin
hazır konu rmantıklıge dogru yol alırken senınde duygularını alalım kocasına özlem çeken biri olarak..
melek benımkınıde pazardan berı görmüyorum
günaydınnnnn günaydınnnnn gençlerrrrrrrrrr
çok çok çok güzel bir sabahhhh bugün bian önce akşam olsun
bu enerjim boşa gitmesin:)
bildirime gelınce aslında artıdayım ,hatta nerdeyse takıma geldıgımden bu yana ılk defa artıdayım
ama hem regl haftam,hem annemlerde olup kolu bıle kaldırmadan spor yapmadan geçen bir haftaydı
dolayısıyla artı beklıyodum ama cokta korktugum kadar olmadı 500 gr artıdayım haftaya hayli hayli gider üstünede veririrm düzenımı tekrar oturtucam..bu haftakı bıldırımım 87,1 yanı +500
bunun hesaplaması nasıl yapılıyo deneyelım bakalım,
-0.5/86,6*100= -0.57
dogrumu??
ayıptır söylemesı hiç artı cıktıgım bi hafta olmadıgından hesaplamasını bilmiyom
+500 gr bısıcık degıl kuzum sen haftaya 3 katını verırısın kesin :):)..... bugun akşam olmaz sımdı senın ıcın :):):)
gunduz agır seyler tuketme hafıf geçir ,akşama şişkinlik fln hıssetme sakın
merhaba arkadaşlaaaar :) bugün tartıldım veee 500 gr vermişim. çok mutlu oldum. 2 gün önce 62 idim. şuan 61,5. herkese başarılaaarrr :) oleeeyy
tebrik ederim tatlım...hergün burda ol,bu iradeyle haftaya takımdasınn
hep boyle devam etsın ıns kılo vermen ...bide bu lıstene bol su ve yesılcayda ekledınmı tamamdır bu iş canım .bir kere daha oleey o zaman :)
KAHVALTI:
2 bardak su
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
yarım kibrit kutusundan az dil peyniri + kaşar peyniri + hellim peyniri
2 siyah zeytin
1 kuru kayısı
1 ince dilim beyaz ekmek
ve bir bardak kiraz saplı form çay.
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?