duruma göre degişiyo burdan çıkışım bu aralar 18,30u geçmiyo
7 gibide evdeyım,hemencik bi spor snra duş sonrada film:)
sen kaçta varıyosun eve,sen ızmırde nerdesın
..............................
yemekten öncemni spor yapıon cnm?
Ben de 7;30 da falan evde oluyom
izmir gaziemirdeyim
melek bu lıstede 90la başlamış gibi gözüküyo nıyekıne
melek bu lıstede 90la başlamış gibi gözüküyo nıyekıne
akşam yemek yemıyoruzkı canım spor duştan sonra çay demlıyorum meyve bazende volkana kuruyemıs veriyosam ondan tırtıklıyorum 2-3 tane falan
ya gecen sana söylemıstım ya fırında bı yemek yapıcam dıye ıgrenc oldu yıyemedık döktük:)
canim kilo bildiiminede gelmedin merak ettim seni
canim madem doktor bisey yok dedi ilaci niye verdiki?
kilo bildirimine gelemedim fethiyeye gitmiştim sizede yazdım ya yeni tlf almış eşim değiştirdim bende hala ondan giremiyorum pc den giriyorum... yoldaydık cuma günü de akşam geldik çekmedi mi acaba yolda dedim de hala da girmiyor... neyse cmrt evdeydim içimi boşalttım kaç kez yazdım ama gitmedi birde hata verdi kadinlarkulubu geçici bir süre onarım nedeniyle servis dışı dedi... hatta bugün de o yüzden internet kafeden girdim hastanenin öğle molasındaşimdi evden giriyorum normal pc...
yok güzelim ben adama durmadan ağlıyorum dedim. saçım fönlü güler yüzlü gidince sanırım konduramadı... 1 ilaç yazdı yarım yarım atacakmışım hiç ilaç vermese odasından çıkmazdım zaten çok kötü oldum ben dedim....
ilaclar iyi gelir ins canim,bende kullandim bir dönem iyi gelmisti ama malesef birakinca etkisi geciyor
inşallah güzelim ya ilacı atıyorum diye bastıracağım diyette bugünkü menümden de bellidir :))) dışarda olmasaydım tostuda yemezdim yarına pırasa pişirdim
karbonatımı da aldım yarım litrelik şişelere yarım çay kaşığı koydum bakalım bu nasıl gelecek... yanlız içtiğimden beri biri soluk borumdan yumruğunu mideme kadar indirmiş gibi hissediyorumalışırım herhalde :)
ben denemedim canim,zor geliyorsa limonlu ic sende
Canim icinde yulaf kepeği var birde yağ yok gerisi normal mayası poacagünaydın canımmm naberr
bu dukan poğaça nasıl oluyo yahu
un varmı içinde
ya spor çok iyi geliyor zayıflamasam bile saglık icinbende başladım artık aç karnına yapıyorum bakalım nolacak....
baktım o kadına Allaha şükürler olsun... ya bilemiyorum dün çok kötü oldum 'a' desen ağlıyorum noldu bana anlamadım 2 gün hiç yemedim artık başıma ağrılar girdi dün zaten 2 gibi çöktüm kaybettim iyice kendimi ağlamaktan gözlerimi ne açabiliyorum ne kapayabiliyorum elimde ne kadar ilaç varsa çözüm olabilecek attım duş aldım uyumuşum tartıya çıkıp 91 i gördüm hiç hatırlayamıyorum rüyamıydı gerçek miydi... bugün soluğu doktorda aldım... psikiyatrist ilaç verdi birde psilokoğa gönderdi öğleden sonra da hem diyetisyene hem psikoloğa gideceğim...
işin tuhafı ne zaman böyle bir duruma düşsem sabahına kalkıyorum herşey tozpembe ağlayacak hüzünlü olay bile bulamıyorum saçlarımı yaptırdım yürüyüş yaptım sabah açken jillian yaptım doktorda hiç ihtimal vermedi sanırım gayet iyi durumdasınız nasıl olmuş diyor ah ben bi bilebilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?