• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bizim cafede yazmistim gecen hafta,degisiklik olmamisdir heralde

bel:73
simit:93
kalca:112
bacak:65

kum saatı gıbı hatunsun nıye çekınıyosun anlamadım en azından orantılı ölçülerin bütün alıp verıyosun kılonu benım gıbı sanırım ??

Evet çok şükür sadece yüzüm moralimi bozuyor suan vücudum 75 diyor yüzüm 90 :43: keske yüzümde erise uf :14::14:

harbi nerdeler acaba. belki çok önemli bişi vardır cnm

bilemiyorumki canim,ins önemli bisey yoktur,spirochet gelirdi hergün diyetisyene gidecekti bugün
milhsakem de sekir disina gidiyodu ama sabah kilomu bildiircem demisti
nurkelebek ne zamndir yok zaten
missdancede en son carsamba girmis takima persembe spor topiginde görmüstüm onu ama takima ugramamis bugünde hic biyere girmemis ins bisey yoktur..

fıstıklar ben çıkıyorum iyigeceler rüyanızda 90 60 90 olun inşlhh bir görün kendınızı hırslanın dığmı ama :34:

fıstıklar ben çıkıyorum iyigeceler rüyanızda 90 60 90 olun inşlhh:12: bir görün kendınızı hırslanın dığmı ama :34:

resmini gördüm canim bel ve kalca oranina baktigim zaman ayni zamanda kilona da baktigim zaman elma tipi oluyorsun sen :) bak ben 75 kiloda 111 basenim sen 88 kiloda 110 sun :) ama bayan göbek dedigime bakma sen cok güzel görünüyorsun sadece elma tiplisin onu demek istedim yani :)

bu arada bu hafta 4.olduk bayram sonrasi gayet basarili bir osunc tebrik ederim :42:

bende kactim tatli rüyalar size

Back