• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm HAYIRLI CUMALAR KIZLAR bu hafta vucudumu tanıyamıyorum acaıp bir şişlik var kilom oyun oynuyor benımle :1:bayram dönuşu 0.5 gr. almış görünüyordum dün sabah +1 kilo bu sabah +700 gr . çıktım şoklardayım :19: bana et yaramıyor bırkez daha anladım bunu yumurta yedığımde 6 saat karın ağrısı çekıyorum :50:
sporda yapıyorum malesef sonuç +700 gr. inşlh haftaya ıyı kılo verıp:15: bıraz morel bulurum offf off :19:

Son düzenleme:
slm HAYIRLI CUMALAR KIZLAR bu hafta vucudumu tanıyamıyorum acaıp bir şişlik var kilom oyun oynuyor benımle :1:bayram dönuşu 0.5 gr. almış görünüyordum dün sabah 1 kilo bu sabah -700 gr . çıktım şoklardayım :19: bana et yaramıyor bırkez daha anladım bunu yumurta yedığımde 6 saat karın ağrısı çekıyorum :50:
sporda yapıyorum malesef sonuç -700 gr. inşlh haftaya ıyı kılo verıp:15: bıraz morel bulurum offf off :19:

canim bunu anlamis olmanda güzel ,sende bu sekilde devam edersin üzülme,banada süt yaramaz mesela sütle beraber müsli filan yedimmi veya dondurma yedimmi acayip gaz olusuyor

Son düzenleme:
deneme deneme:)

Eklentiler

• $esra5.webp
    $esra5.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 31
slm HAYIRLI CUMALAR KIZLAR bu hafta vucudumu tanıyamıyorum acaıp bir şişlik var kilom oyun oynuyor benımle :1:bayram dönuşu 0.5 gr. almış görünüyordum dün sabah 1 kilo bu sabah -700 gr . çıktım şoklardayım :19: bana et yaramıyor bırkez daha anladım bunu yumurta yedığımde 6 saat karın ağrısı çekıyorum :50:
sporda yapıyorum malesef sonuç -700 gr. inşlh haftaya ıyı kılo verıp:15: bıraz morel bulurum offf off :19:

semacım üzülme canım...bendede aynı durum oldu,2 gün önce 800 gr eksideydim,kendi kendime kesin cumaya 1 kilonun üstünde veririm diyodum ama bu sabah sabit çıktım...banada buğdaylı,bulgurlu şeyler yaramıyo anladım...dün misafirlikte ısrarla keşkek yemiştim,senmisin yiyen midem nasıl kötü oldu anlatamam...böyle böyle tanıyoruz işte vücudumuzu...sende ona göre dikkat edersin artık...

bu arada yılbaşı hedeflerimiz aynıı:34::34: inş.ikimizde ulaşırız:16::16:

hayvansal gıdalara alerjin olabilir belki.
arkadaşımın çocucuğu da çok sorun yaşamıştı.
gastroentoloji gibi bir bölümde bulmuşlardı alerji olduğunu sanırım.

hazir herkes burdayken yeni kuralimizi yazayim

1.Takim yüerlerinin dikkatine...

bu haftadan itibaren kilosunu listeye eklemeyen üyeler o hafta etap disi kalarak,listeye kilo bildirmedi seklinde geceklerdir...

evet kizlar bu karar neslihanla aldigimiz ortak karardir,yardima ihtiyaci olana yine her zaman yardim ederiz tabiki ama artik lütfen herkes kilosunu listeye eklesin....

araya kaynamasin :1::1::1:

***1.TAKIM 281.ETAP***

MuMu85(73.3/75.3/-0.67/ %- 0.91)279.Etapda izine ayrilmisti kilosu 3 e bölnüdü
spirochet (87,5 / )Kilo bildirmedi
milkshakem ( 55.5 / )Kilo bildirmedi
T_N ( 83,8 / 83,8 / 0 /0,0 % )
Naz (65,5 / )Hamilelik nedeniyle ayrildi
fitsema (80.8 / 81.5 / -0.7 / % - 0.86
mutedeyyin ( 73.2 / 74 / -0.8 / % -1.09 )
garden ( 92,9 / 91,3 /1,6 / 1,72 % )
mlkfth ( 89.5 / 87,8 /1,7 /1,90 % )
missdance ( 71.8 / )kilo bildirmedi
BuRCuCuKkK ( 57/56/1/%1.75)
fefilifa ( 77.8 /76.9/0.9/%1.16)
nurkelebek ( 82.2 /)Kilo bildirmedi

1.TAKIM ORTALAMASI: %0.28

semacım üzülme canım...bendede aynı durum oldu,2 gün önce 800 gr eksideydim,kendi kendime kesin cumaya 1 kilonun üstünde veririm diyodum ama bu sabah sabit çıktım...banada buğdaylı,bulgurlu şeyler yaramıyo anladım...dün misafirlikte ısrarla keşkek yemiştim,senmisin yiyen midem nasıl kötü oldu anlatamam...böyle böyle tanıyoruz işte vücudumuzu...sende ona göre dikkat edersin artık...

bu arada yılbaşı hedeflerimiz aynıı:34::34: inş.ikimizde ulaşırız:16::16:
[/QUOTE

neslıcım banada dokunuyor bulgur hamur işleri et ürünleri evet bunları daha az tuketmem gerekıyor en guzelı sebze meyve salata mıgdede rahat ediyor..

yalnız kılo veremeyıp alınca insanın moralı acaip bozuluyor onu anladım :50: umarım hedefler tutarda istediğmiz kiloya sağlıkla ulaşırız ..

Back