Sağlık olsun kullandığın ilaçlar yapmıştır üzülme bu hafta telafi edersin
Bence çok mantıklı birde benim gibi direnci olanlarda bir grubda olabilir mi çünkü ben çok zor veriyorum alıyorum bizde kendi aramızda olsak diyorum olabilir miTatlim ben arada kaynamisim. Lili88 de 21 yazmis gormemisim onu. Bir de bir onerim var ama patron sensin. Hanin41 kisiyiz ya. Kitle endeksine gore 6 gruba ayrilsak, grup ici listemizi suyumuzu sporumuzu yorumlasak olur mu acaba. Cok kalabalik olunca ben bazen okuyamiyorum gecmisi. Bir oneri tabiki de...
Afiyet olsunIlaç mı bilmiyorum ama dün kü yediklerimden oldugu kesin. Dün yemeseydim 73 .0 felan görürdüm neyse şimdi kahvaltı yapim acıktım
Oo oyi o sodadan 50 paket kadar var bende. Ama benise zararli degil emzirmeye falan eminiz degil mi? Seninko kac aylik. 1 sene oldu dogum yapali demissin.. spor ne yapalim?Merhaba canım irem benim adım. memnun oldum öncelikle. Alkali diyette neredeyse herşey serbest. Suyuna da sadece ingiliz sodası ekleyerek içeceksin. Sağlıklı, herşeyi yiyebildiğin bir diyet. Emzirmede sıkıntı olmaması için bu diyeti tercih ediyorum. Dediğim gibi dukan diyeti süper diyet ama zarar verebilir sütüme.
Beraber yapalım vallagünde en az 2 litre alkali su için diyor ama ben en az 3 litre içmeyi düşünüyorum. Akşamları yemekten sonra da birşey yemeyecem o kadar.
Bundan önceki diyetimi bu siteden okuyup inanılmaz başarılı olmuştum bana çok ciddi tavsiyeler vermişlerdi sitedeki arkadaşlar sağolsunlar. Sen de bu siteden oku. Merak ettiğini sor bence.
http://kadinderki.com/category/diyetler/alkali-diyet
İnşallah yavaş ve sağlıklı bir şekilde zayıflarız. Bebeğim anne sütünden mahrum kalsın istemem. Gerekirse bir süre daha kilolu kalırız önemli değil di mi
Ay ben yanlış anlamışımTatlim ben yuzde hesapladim. Valla listenin yukarilarindaki bir arkadas yuzde 3.8 yapmis. Verilen kiloya degil yuzdeye hore olacak birinci. Sen de ilerleyen haftalarda kirarain direncini. İNANIYORUM :)
Bi bakayım bende ne olur ne olmaz açken bişey yok yemek yedikten sonra daha çok acıkıyorum sankiDahiliyede bakıyorda endokrin kadar ayrıntılı degil aç git ve b12 ,d vitaminine ve açlık şekerine baktır
İkimizin olsun ben alıştım cuma takımındanMiyav su sonuncu benimmm + yimmm sen sabitsin yinee :)
O Zaman bir baktır Canım endokrin çok yoğun bir bölüm herzaman sabit bir hastası vardır devlete gitme sıran 1 ayı bulur imkanın varsa özele gitBi bakayım bende ne olur ne olmaz açken bişey yok yemek yedikten sonra daha çok acıkıyorum sanki
Oo oyi o sodadan 50 paket kadar var bende. Ama benise zararli degil emzirmeye falan eminiz degil mi? Seninko kac aylik. 1 sene oldu dogum yapali demissin.. spor ne yapalim?
Canım yüzde nasıl hesaplanıyor acaba ? Ben yapmayı bilmiyorumOo oyi o sodadan 50 paket kadar var bende. Ama benise zararli degil emzirmeye falan eminiz degil mi? Seninko kac aylik. 1 sene oldu dogum yapali demissin.. spor ne yapalim?
Yesanin ilk sayfadaki mesajini okudun mu. Orada yaziyorCanım yüzde nasıl hesaplanıyor acaba ? Ben yapmayı bilmiyorum
Vücut kitle indeksi mi soruyorsun ?Canım yüzde nasıl hesaplanıyor acaba ? Ben yapmayı bilmiyorum
Benim eşim hastanede çalışıyor ya istediğim güne saate alabiliyorum özel bi hastane oraya giderimO Zaman bir baktır Canım endokrin çok yoğun bir bölüm herzaman sabit bir hastası vardır devlete gitme sıran 1 ayı bulur imkanın varsa özele git
Onuda bilmiyorumVücut kitle indeksi mi soruyorsun ?
O zaman çok iyi Canım bir git baktır inşallah yokturBenim eşim hastanede çalışıyor ya istediğim güne saate alabiliyorum özel bi hastane oraya giderim
Google amcaya yaz boyunu ve kilonu sana hesaplıyorOnuda bilmiyorum
Ay inşallah canım ya ilgin için çok sağolO zaman çok iyi Canım bir git baktır inşallah yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?