Tamam çok sağol ama sen yinede zor kilo veriyorum piskolojisine girme canım düşünce gücü çok önemliBen diyetisyene gidiyorum canim tahlillerle cikiyor aclik sekerine bakiyorlar yani vucutta insulin dengesi tam olmuyirmus mesela ben tatliya duskunumdur. Genetik yatkinlik ve beslenme sekli etkiliyor kan tahlilinde cikiyor zor kilo veriyorum bu yuzden
5.8 cikmis aclik sekeri. Normali 4.5 - 6.1 arasiymis ama diyetisyen yuksek dedi zaten canan karatay da 5 ve uzeri yuksek diyor. Ben saglik ocaginda yaptirdimSende mi var of bende de var ya insülin direncinin adını duymakbile beni sinirlendiriyor seviyen kaç
merhaba hos geldın. ben de lıstedeyım. 8 aylık bebegım var emzırıyorum. alkalı nasıl? bana soyle beraber gıdebılırız. destek de oluruz bırbırımıze. benım boyumda 1,72 :)
SON HALİ
8 ŞUBAT 2016 KİLO BİLDİRİMİ
1. Beyaz lotus....................BK 60.1 = GK:58.4 = Fark = -1700
2. Miyav_su......................aynı
3. yesa1..............................BK 55.5 = GK:55.1 = Fark = -400
4. Lost-dreams..................BK 74,4 = GK: 73,2 = Fark = -1200
5. EMELinEMELi..............BK :80.4 = GK:80.8 = Fark = +400
6. goknur07.......................BK: 92,2 = GK:90,5 = Fark = -1700
7. ebrarece49.....................BK: 70,6 = GK: 67,8 = Fark = -2,800
8. eshma............................aynı
9. Karakız34......................BK: 94,7 = GK: 92,3 = Fark = 2,400
10.nur271112.....................BK:70.5 = GK:69.3 = Fark = 1,200
11.Fikirdelisi......................B.K:73.6 = G.K:73.0= Fark= -600
12.yoyodido........................B.K:80. G.K.:80 Fark:0
13.istanbullu34...................aynı
14.LaMeKaN369................BK 70.9 G.K.70.3 Fark=-600
15.bayangezenti.................BK: 61.1 = GK: 59.3 Fark = -1800
16.oflu_..............................BK:89 = GK:88,7 Fark = -300
17.eflalim............................Bk:70,7 = GK: 70,2 Fark = -500
18. Areser...........................BK:64.400 =GK:64.400 Fark = aynı
19. derya8867.....................BK:70.5 = GK: 70 = fark= 500
20. sinemserdar01.............BK: 61.8 = GK = 61.5 fark = 300
21.lili88.................................,BK: 67,5. =GK = 66,8 fark=
700
22. nehirim38........,,,..............BK: 80.0 =GK:79.5. Fark 500 gram
BU MESAJI ALINTI YAPALIM
ALTINA İSMİMİZİ EKLEYİP QUOTE KELİMELERİNİ SİLİP YENİDEN CEVAPLA DİYELIM
Çok iyi benimkisi 20,5 idi 3 senedir Karatay ile beslendim ile 5.6 geriledi rabbim şifa versin karatayı yapın birde yürüyüş ve yüzme kırıyor direnci ben günde 3 yada 4 saat yürüyüş yapıyorum tavsiye ederim5.8 cikmis aclik sekeri. Normali 4.5 - 6.1 arasiymis ama diyetisyen yuksek dedi zaten canan karatay da 5 ve uzeri yuksek diyor. Ben saglik ocaginda yaptirdim
Canım benim 3 senedir 20.5 idi Karatay ve yürüyüş ve spor ile şuan 5.6 seviyeye düştü tok şekerim 300 dü şuan 90 düştü canım hayatından ekmeği çıkar bol sebze -protein ve kuru bakliyat tüket çok zor veriliyor ama senin ki düşük benim düşmeseydi iğne verecekti doktorum gözlerime ayaklarıma kadar rahatsızlandımMiyav-su senin kac. Bana ileride seker hastasi olabilirsin dedi ilac veririm kilo vermen hizlanir ama onermem dedi diyetisyen.
Cok yuksekmis senin ki gecmis olsun sana da tavsiyelerine uymaya calisacam canim sagolCanım benim 3 senedir 20.5 idi Karatay ve yürüyüş ve spor ile şuan 5.6 seviyeye düştü tok şekerim 300 dü şuan 90 düştü canım hayatından ekmeği çıkar bol sebze -protein ve kuru bakliyat tüket çok zor veriliyor ama senin ki düşük benim düşmeseydi iğne verecekti doktorum gözlerime ayaklarıma kadar rahatsızlandım
Dahiliyede bakıyorda endokrin kadar ayrıntılı degil aç git ve b12 ,d vitaminine ve açlık şekerine baktırTamam canım sağol
Sagol Canım bana istediğini sor yardım ederim ben çok uğraştım ve halen daha uğraşıyorum Bebek bile yapamadım düşün birde ben tip 2 diyabet teşhisi kondu yani obez ama en güzeli yüzme ben onu yapamadım imkanın varsa onu yapCok yuksekmis senin ki gecmis olsun sana da tavsiyelerine uymaya calisacam canim sagol
Birinci belli Canımchentiq evet canım öyle yapacağız ben hallederim bildirimler bi tamamlansın bunları ilk mesajdaki listeye ekleyip öyle yapacağım sonra da birinciyi açıklarım
Sağlık olsun kullandığın ilaçlar yapmıştır üzülme bu hafta telafi edersinDün sabah ne güzel 73.8 i görmüştüm.
Dün aç kurt gibi herşeyden yersem 74.2 yi görürüm tabi. Off canım sıkıldı ya
Tatlim ben arada kaynamisim. Lili88 de 21 yazmis gormemisim onu. Bir de bir onerim var ama patron sensin. Hanin41 kisiyiz ya. Kitle endeksine gore 6 gruba ayrilsak, grup ici listemizi suyumuzu sporumuzu yorumlasak olur mu acaba. Cok kalabalik olunca ben bazen okuyamiyorum gecmisi. Bir oneri tabiki de...chentiq evet canım öyle yapacağız ben hallederim bildirimler bi tamamlansın bunları ilk mesajdaki listeye ekleyip öyle yapacağım sonra da birinciyi açıklarım
Tatlim ben yuzde hesapladim. Valla listenin yukarilarindaki bir arkadas yuzde 3.8 yapmis. Verilen kiloya degil yuzdeye hore olacak birinci. Sen de ilerleyen haftalarda kirarain direncini. İNANIYORUM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?