- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Tebrikler canım kararlı olduktan sonra 2 de verirsin 3 deGunaydın arkadaslarr
Bu hafta vasat gecmesine ragmen almamısım hatta 300 gr vermisiimm . Ama artık kararlıyım artık hedefım her hafta 2 kilo vermek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım kararlı olduktan sonra 2 de verirsin 3 deGunaydın arkadaslarr
Bu hafta vasat gecmesine ragmen almamısım hatta 300 gr vermisiimm . Ama artık kararlıyım artık hedefım her hafta 2 kilo vermek
oo asıl sana tebrikler süper vermişsinNego tebrikler canım
yesa cım benim listede 64 yazıyor başlangıç kilom o zaman net söyleyememiştim tahminiydi gecen hafta Pazartesi tartışmıştım 64.400 başlangıcım bu yani 400 400 dür
Rekor sende maşallah tebrik ederim sen verdin tabi kiloları bizim 400 cüğümüze Gül bakalım....Sana burdan kocaman bir alkış gönderiyorum
Çok iyi kilo vermene rağmen çok karamsarsın lütfen moralini bozma yoksa kilolar yapışıp kalır 1,2 derken gidecek işte hep beraber verip kurtulcaz bugun Şubat ayının yeni ay günü yani detoks günü yüzde yüz sonuç veriyo ben başladım sana da tavsiye ederimlisteye bakıyorum en çok kilo bende ne yapcam ben bu kilolarla bilmiyorum
Çok iyi kilo vermene rağmen çok karamsarsın lütfen moralini bozma yoksa kilolar yapışıp kalır 1,2 derken gidecek işte hep beraber verip kurtulcaz bugun Şubat ayının yeni ay günü yani detoks günü yüzde yüz sonuç veriyo ben başladım sana da tavsiye ederim
Nasıl yapıyorsun detoksu gerçi bugun biraz Hastayım ama başka günler olmuyor mu sadece bugun mu?Çok iyi kilo vermene rağmen çok karamsarsın lütfen moralini bozma yoksa kilolar yapışıp kalır 1,2 derken gidecek işte hep beraber verip kurtulcaz bugun Şubat ayının yeni ay günü yani detoks günü yüzde yüz sonuç veriyo ben başladım sana da tavsiye ederim
Hayatım ondan gülmedim valla çok şirinsin valla ben ilk defa bu kadar hırs yaptım ilk hafta birüncisi ben olayım diye bi taraflarımı yırttım du bakalım daha çok kilo bildirimi gelecekRekor sende maşallah tebrik ederim sen verdin tabi kiloları bizim 400 cüğümüze Gül bakalım....Sana burdan kocaman bir alkış gönderiyorum
eflalim artık seni yakından takip edeceğim kilolarımız nerdeyse aynıoo asıl sana tebrikler süper vermişsin
Çok iyi örnek değilim canım ben kasmıyorum yani yavaş yavaş gitsede olur emziriyorum çünküeflalim artık seni yakından takip edeceğim kilolarımız nerdeyse aynı
Tebrikler canım kararlı olduktan sonra 2 de verirsin 3 de