1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

tesekkurler canim sen yapiyormusun hareket spor flan mekik disinda yapmisken bisiler daha yp :)

Bende yürüyüş yapiyorum tatlım 1 satten fazla ama bı plân cizelgesi yapicam daha cok hareket saglicam kuzum

Bende yürüyüş yapiyorum tatlım 1 satten fazla ama bı plân cizelgesi yapicam daha cok hareket saglicam kuzum
en sagliklisi yuruyus aslinda ama havalar el vermiyor burda mart gibi bende yuruyus yapicam insAllah devam balimmm birakmak yok gitsin kilolar gelsin yeni beden :) ne demistik etliyiz butluyuz ama kilo veriyoruz mutluyuz :)))

en sagliklisi yuruyus aslinda ama havalar el vermiyor burda mart gibi bende yuruyus yapicam insAllah devam balimmm birakmak yok gitsin kilolar gelsin yeni beden :) ne demistik etliyiz butluyuz ama kilo veriyoruz mutluyuz :)))

Ah INŞALLAH balimmm

Guzel slogan olmusss benimde ünlü sözüm var hepimiz icin gelsin Tartı herzaman yüzümüze gülsün

Kzlar merak ettimde biz hiç ödül günü vermiycezmi sonra diyyetten sıkılmazmiyizçok kaçirmamak şartiyla bi ödül günü olsa iyi olur sanki

Ben 2 haftada bi ödül ögunu yapıyorum odul icin oğleni terch ediyorum ben 20 gundur diyetteyim kuzum ödül gunu degilde odul ögunu super motive ediyor 2 haftada 1 zararı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…