• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

26.01.2016

SU İÇENLER

1. yesa1
2. anka_misali
3. ebrarece49

BUGÜN 1 BARDAK KABUL

YARINDAN İTİBAREN EN AZ 1,5 LİTRE SU İÇEN LİSTEYE ADINI EKLEYEBİLİR

26.01.2016

SU İÇENLER

1. yesa1
2. anka_misali
3. ebrarece49
4.derya8867

BUGÜN 1 BARDAK KABUL

YARINDAN İTİBAREN EN AZ 1,5 LİTRE SU İÇEN LİSTEYE ADINI EKLEYEBİLİR

Iyi akşamlar kızlar bende yarışmaya katilabilirmiyim grupta motivasyon tavan yapmış durumda
Bende Zayıflamak istiyorum yoksa almaya musait bunyem
Boy 165
Kilo 73 9

Kizlar benide alir misiniz araniza cok istiyorum kilo vermek bugun ucuncu gunum kilo verme programimda :) hersey guzel gidiyor .boyum 1.58 kilom suan 68.5 pazar gunu 31 inde tekrar bildirirm yaparim kilo verince insallah sonra 1subattan devam ederiz hep brlkte hedefim 1 nisanda 63 kilo olmak benide alinnnnnn tontislikten biktim :(

28nil 28nil ben de bi senin kilonu gorsemmmm :) boyum 160 ama senin.kilon.benim.icin super bi rakamm :-)

28nil 28nil ben de bi senin kilonu gorsemmmm :) boyum 160 ama senin.kilon.benim.icin super bi rakamm :-)
Gorursun insallah tatlim benim bende seker hastaligi riski cikti annem babam zaten uc ogun insulin kullaniyolar benimde artik degismem gerek onemli olan zaten kac kiloda oldugumz degil can azmimiz sabrimiz basaricaz insAllah :)

Ayyyy insallahhhh.

Esimdede sekerr baslangici cikmisti kilo verdi 15 kg kadar simdi duzeldi sendede oyle olur merak etme canim.

Haydi arkadaşlar yok mu arttıran ?

:KK73::KK73:
Kizlar benide alir misiniz araniza cok istiyorum kilo vermek bugun ucuncu gunum kilo verme programimda :) hersey guzel gidiyor .boyum 1.58 kilom suan 68.5 pazar gunu 31 inde tekrar bildirirm yaparim kilo verince insallah sonra 1subattan devam ederiz hep brlkte hedefim 1 nisanda 63 kilo olmak benide alinnnnnn tontislikten biktim

İyi geceler hanimlar. Ben de katilmak istiyorum.boyum 1.60 kilom 81.0 kg. Simdilik hedefim 74 olsun. İnsallah basarabilirim.

Kizlar yorumlari hic okuyamadm ama boy da yazsak mi. Cunku boyla kilo orantisi da onemli die biliyorum sanki

Kizlar yorumlari hic okuyamadm ama boy da yazsak mi. Cunku boyla kilo orantisi da onemli die biliyorum sanki
Bazilarinin boy fobisi varmis. Ismi lazim degil. Ondan girmiyoruz cnm. Sen bana yaz boyunu :D:D

Ben de varım.
1.62 & 61.8
Yılmamam için iyi bi yöntem olacak sanırım. 1 şubatta yeni kilomu bildiririm :KK54:
Hedef 53 inşallahhhh

Su an ki kilomu bilmiyorum evde de tarti yok en son tartildgmi yazayimmi

Arkadaşlar iyi geceler herkese . ben sinava hazirlaniyorum o yüzden cok sık giremiyorum . menu paylasimi yapmasam sadece haftalik kilo bildirimi yapsam olur muu

Back
X