1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Sabah
Lor peynirli kepekli sandivic
1 zencefil çayı

Öğlen
Sehriyeli corba

Akşam
Firinda 2adet köfte
Domates biber
1dilim kepek ekmek
1bardak ayran

heyecandorukta o zaman kereviz benim yiyeceğim bir şey değil... Ben karnabaharın kokusuna da dayanamıyorum...

yesa Canan Karatay'ın beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberi kitabını tavsiye ediyorum sana... Ben arada cıvıtsam da genel olarak pakete girmiş hiç bir şey yememek lazım...

anladım canım benim yarın yumurta yiyeyim bari hem dönüşümlü olur güzel olur

Iyi akşamlar kızlar
Sabah uyanınca
1 büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Çok az peynir
2 zeytin
3 dilim salatalık
1 az şekerli cay
Ara
1 nescafe
Akşam
1 dilim ekmek
2 patlıcan 2 kabak 1 biber dolması

Toplamda 1,5 lt su ictim yatana kadar yarım daha içerim zorla
2 bardak yeşil çay

Ara öğün ve öğle yapmadım die akşam çok acıkıp saldırdım resmen
Yarın daha dikkatli olacam

Canım keşke öğle yemeğinde patlıcan dolma yeseydin akşam kabak yerdin bütün günün dengeli olurdu . Yarın mutlaka öğlen yemeği yemeye çalış aç kalırsan yemeğe daha çok saldırırsın.

Son düzenleme:
Kizlaaaarrr kansizligi olan var mi aranizda. Varsa nasil yendi. ???

Normalde kan duzeyi 12 olmaliymis.
Benim 7 ydi smdi 10 olmus.

Tatli istegm bundan mi kaynakli acep recep kestane kebap acele cevap
Tahlil yaptır canım. Dr. Gerekirse kan ilacı yazar. Seviye normale gelir. Bir de gün içinde içtiğin çay, kahve miktarına dikkat etmelisin, bu önemli

Tahlil yaptır canım. Dr. Gerekirse kan ilacı yazar. Seviye normale gelir. Bir de gün içinde içtiğin çay, kahve miktarına dikkat etmelisin, bu önemli

Hep doktora gidiyorum zaten. Tüp,sunni serum, hap kullandm. Bana misin demiyor. Yukseliyor sonra yine dusuyor. Kolonoskopi endeskopi oldum. Kansizlikla ilgli birsey cikmadi. Kadin dogumcuya gittim ilac yerine dogal beslen dedi. Her gun kuru kayisi kuru incir kuru uzum ceviz pekmez. Smdi onlari kullaniyorum

Birde bebegin gelismesinde kanszlik etkiliymis. Ben bebegmi kaybetmistim. Doktor bundan sonra hematolojiye gitmen lazm dedi. Ama bursa bana yakin o da baya uzun hikayemis ilk bas gidp randevu alicksn filan.......

Iyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayim
Sabah
1 kasarli yumurta
1 dilim tam buğday ekmegi
Domates
Yeşil çay
Ara

2 elma

Öğlen

4 5 adet çiğköftey
Bol salata

Ara
Sade Türk kahvesi
10 kadar fıstık

Aksam Fırında tavuk gogsu
Yarım patates
Bol salata
1 küçük kase tarhana çorbası

Çay

3 litre su

Sabah 3mil lesli
50 mekik

Kereviz hep merak ettiğim ama cesaret edip yiyemediğim bir şey...nasıl tadı var... Neye benziyor... Karnabahar gibi kendine özgü bir kokusu var mı...
Evet kendine Özgü bir kokusu var herkes sevmez ama ben portakal suyunda pişiriyorum o Yüzden çok daha güzel oluyor....

Anka tamam leblebi de yok :)

Areser maşallaj menü yakıyor. Kereviz in bir kere tadına baktım cok acımsı bir tad geldi. Anında yemeyi bırakmıştım. Ay keskin bir tad bırakıyordu bir de.
Ketemizi portakal suyunda dene derim ben çok severim benim oğlum bile çok severek yiyor.....

Bende menümü yazayım sabah bi dilim ekmek bir kibrik kutusu peynir biraz marul iki tane şekersiz çay

Öğlende bi tabak nohut yemeği

Ara öğün bi kase leblebi ve kuru üzüm,bi tane şekersiz nescafe ve tek şekerli türlü kahvesi içtim
Akşam yemeği öncesi bi elma bi tane portakal
Akşam yemeği bi tabak tavuk suyu çorba bi tabak yesil fasülye ve bolca Salata

Gün boyu bir buçuk litre su içtim Bide 20 Tane mekik çektim

Geçmiş olsun canım.

Cnm güzelde gün boyu tek sporun 20 mekik az olmuş sanki

Ama ama amaaaa ara öğün yapınca daha çok acıkıyorum. Ya bir tek bende mi öyle oluyor. Ne kadar az yersem o kadar iyi gidiyor diyetim.
Bende senin gibiyim kuzum yedikce yiyesim geliyor oyuzden bende az yemeyi tercih ediyorum bakalim neler olcak

Günaydııınnn kızlarrr
Bu sabah enerjik uyandım 1 bardak suyumu içtim. Kahvaltımı yaptım. Vee çalışmaya gidiyorum. 19:00'a kadar çalışıyorum. Akşam yemeğimi geç yiyorum. Hafif şeyler yemeye çalışacağım bu akşam . Bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…